METRO_2034
کاربر سایت
یه سوال داستانی :
اخر بازی وقتی که چیف میاد با اون حالت آرمورش رو در بیارن ، علتش چیه یعنی میخواد دیگه اسپارتان نباشه ؟
اقا کسی جواب سوال منو نمیدونه تو اسپویلر بگه ؟
یه سوال داستانی :
اخر بازی وقتی که چیف میاد با اون حالت آرمورش رو در بیارن ، علتش چیه یعنی میخواد دیگه اسپارتان نباشه ؟
کلا درباره داستانش باید یه پیش زمینه کلی بنویسم، وگرنه چیز خاصی متوجه نمیشیدالبته قبل از عرضه چند بار خواستم اینکارو بکنم، اما گفتم شاید لازم نباشه (که حالا فهمیدم خیلی لازم بود
).
کلا درباره داستانش باید یه پیش زمینه کلی بنویسم، وگرنه چیز خاصی متوجه نمیشیدالبته قبل از عرضه چند بار خواستم اینکارو بکنم، اما گفتم شاید لازم نباشه (که حالا فهمیدم خیلی لازم بود
).
من نمیدونمپیش زمینه خاصی نمیخواد کسی که از شماره 1 بازی کرده باشه میدونه لیبرریان و فوررانرا کین فقط اون توضیح مربوط به قبل از اتفاقات هیلو میشه
به صورت خیلی خلاصه:بابک دستتو میبوسه . البته فقط اون تیکه رو متوجه نشدم . کلیت داستان دستمه![]()
من نمیدونم.
---------------
دقت کردین با این سلاح های جدید و کلن دشمنای جدید بازی یک کم از اون فضای فانزتی فاصله گرفته و کمی تاریک تر شده؟؟
به صورت خیلی خلاصه:
100 هزار سال پیش (قبل از اینکه هیلو بخواد شلیک بشه)، Librarian میره از هر نژادی یک جفت برمیداره و نگه میداره تا از بین نرن. از انسان ها هم بر خلاف نظر Didact یک جفت برمیداره. اینم بگم که انسان های اون زمان فوق العاده پیشرفته بودن، خیلی پیشرفته تر از الانشونکه یه جنگی هم با فوررانرها داشتن و فوررانرها شکستشون میدن (Didact رهبرشون بود). به خاطر همینه Didact کلا مشکل داره با انسان ها. در واقع Librarian باعث شد تا انسان ها منقرض نشن. نکته جالب هم اینه که Librarian همسر Didactـه
در مورد Promethean ها هم اول یه توضیحی بدم. یه دستگاهی هست به نام Composer که ذهن افراد رو میتونه برداره و به AI تبدیل کنه. یعنی اون شخص Immortal میشه، منتها توی یک ماشین یا ربات. Librarian هم اومد همین کارو با انسان هایی که نگه داشته بود کرد و اونا رو تبدیل به ماشین کرد، اون ماشین ها Promethean Knight ها هستند که میکشیم
یعنی Knight ها در واقع همون انسان ها هستند که به این شکل دراومدن.
خیلی کوتاه یعنی 3 تا 4 ساعتبازی خیلی کوتاه بود.نسبت به قیلی ها.خودتون بشمارید دیگه.چپتر اول و اخر هم که حساب نمیان.از این قضیه انقدر اعصابم خورد بود که دیروز یه پست اعتراضی داده بودم ولی امروز صبح پاکش کردم.اخه انقدر کوتاه؟شاید به من خیلی مزه داد:dمن فکر میکردم فور رانرها از انقراض انسان ها جلوگیری کردن.
پس نایت ها همون انسان ها هستند.ولی اون سگ های اهنی چی؟اونا چین؟خیلی هم رو اعصابن.
چرا ک.رتانا چیف رو بیدار کرد؟
بازی خیلی کوتاه بود.نسبت به قیلی ها.خودتون بشمارید دیگه.چپتر اول و اخر هم که حساب نمیان.از این قضیه انقدر اعصابم خورد بود که دیروز یه پست اعتراضی داده بودم ولی امروز صبح پاکش کردم.اخه انقدر کوتاه؟شاید به من خیلی مزه داد:dمن فکر میکردم فور رانرها از انقراض انسان ها جلوگیری کردن.
پس نایت ها همون انسان ها هستند.ولی اون سگ های اهنی چی؟اونا چین؟خیلی هم رو اعصابن.
چرا ک.رتانا چیف رو بیدار کرد؟