METRO_2034
کاربر سایت
یه سوال داستانی :
اخر بازی وقتی که چیف میاد با اون حالت آرمورش رو در بیارن ، علتش چیه یعنی میخواد دیگه اسپارتان نباشه ؟
خُب بازی رو رو لجندری تموم کردم (فکر کنم بازم اولین نفر تو ایران باشم![]()
).
![]()
خداییش آسون بودیعنی اصلا جایی نداشت که اذیت کنه، فقط یه تیکه تو مرحله چهارم گیر کردم که اونم با قایموشک بازی ردش کردم
البته بازم باید استراتژی داشته باشید، به هیچ وجه نمیشه سر رو انداخت پایین رفت جلو، اما خُب بازم آسونتر از هیلوهای قبلی بود.
اما پایان لجندریشیعنی وقتی دیدم یه لحظه سکته زدم. کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن:
هیچ فرق خاصی با پایان معمولی نداشت به جز صحنه ی آخره آخر. اون CG آخری که نشون میده دیگه چیف داره آرمورش رو درمیاره، وقتی کلاهش رو برداشت یادتونه تصویر سیاه شد؟ اینجا دیگه سیاه نیستدیگه خودتون بگیرید منظورم رو
البته صورت کاملش رو نشون نداد، روی چشم هاش زوم بود، ولی بازم شوکه شدم ناجور، قلبم وایساد یه لحظه
اصلا انتظارش رو نداشتم.
حالا یکم بری جلو باید مثل تیمارستانی ها نگاه کنیاین مرحله ی دو که رسیدم مثل این عقب مونده ها همش ماشین رو نیگه میداشتن نیگاه صخره ها میکردم![]()
دیشب 11 شب رفتم بازی رو گرفتم تا 5 صبح بازی کردم تا آخر مرحله 5 رفتم . اگه بخوایم واقعا بین باشیم واقعا نمیشه بازی رو با کلمات توصیف کرد . این بازی اینقدر بزرگه که حد نداره . فقط نام Halo ! کاری که 343 کرد واقعا توی این نسل بی نظیر بود
بدون شک بهترین و کالمترین بازی این نسل هستش . بازی که همه چیز رو در بهترین حالت خودش داره . گیم پلی بازی که دیگه رسما مخصوص خود Halo هستش و عمرا هیچ بازی نمیتونه بهش برسه . گرافیک هم بهترین گرافیک کنسولی تا امروز . این همه جزئیات و شلوغیه محیط و AI و نورپردازی و دود و گرد و غبار و خیلی چیزای دیگه تو این محیط بدون افت فریمواقعا به قول بابک اینا یه رَم جدید تو 360 پیدا کردن . نمیشه رو کنسول این نسل همچین کاری کرد . واقعا شاهکار کردن . این Chapter 5 ...
رسما نهایت قدرت کنسول این نسل هستش این بازی از نظر گرافیکی![]()
اما به نظر من بازم مثل همیشه Gameplay بازی نقطه ی قوت بازی هستش و چیزی هست که باید اول از همه در مورد اون صحبت کرد . خواستی از هیلو 4 تعریف کنی از گیم پلیش بگو چیزی که هیچ بازی هیچوقت نمیتونه بهش برسه . تنوع دشمنا تنوع اسلحه هوش مصنوعی بی نظیر . جوری باهات بازی میکنن و عکس العمل نشون میدن انگار داری با Player بازی میکنی
موسیقی های بازی در حد خودکشی . به یکی از بچه ها گفتم . این موسیقی هارو بذار گوش کن رگتو بزنوارد منوی بازی شدم یه لحظه از جو زمین خارج شدم . واقعا عالی بود اون موسیقی . در طول بازی هم که کاملا دیوونت میکنه مخصوصا اگه با هدست بازی کنی![]()
در مورد داستان و بقیه چیزا هم اینجا نمیشه بحث کرد فعلا دوستان داخل لایو حضور بهم برسونیم بحث کنیم![]()
دیگه همین . واقعا حالی که دیشب موقع بازی داشتم رو نمیتونم توصیف کن . امشب لانچ تریلر بازی و 6 نوامبر هم منتظر فروش فوق العاده ی این بازی میباشم
بهتر ازین نمیشد یه استودیو بیاد هیلو رو بگیره و به این شکل بده بیرون . درود خداوند بر تمام اعضای 343
کلا درباره داستانش باید یه پیش زمینه کلی بنویسم، وگرنه چیز خاصی متوجه نمیشیدرسیدم چپتر 8 . بابا خیلی لذت بخشه . ای ول . هیچ اف پی اس بعد از doom 3 اینقدر حال نداده بود حتی کیلزون ها و کالاف ها . داستان هم واقعا عالیه واسه یه 3 گانه . گرافیکم توپه امسال بازی که گرافیک خارق العاده داشته باشه نیس فک کنم به احتمال 90 درصد اکثر جایزه های گرافیکی رو میگیره .
فقط تو چپتر 5 :
اون قسمت که چیف رفت و اون زنه همه چی رو در مورد didact و promethean ها بهش گفت اونجا رو سر در نیاوردم . کلا didact چیه و چیکار میخاد بکنه . جریان چیه