Romell
عضو تحریریه
من وقتی بازی رزیدنت اویل 6 رو بازی کردم تو دلم گفتم که صنعت گیم کم کم داره رو به زوال و سقوط کشیده میشه ولی با بازی کردن بازی هیلو 4 و گیم پلی شکوهمندش با خودم گفتم به راستی هنوز هم استدیو ها و بازی ساز هایی هستن که به شعور و علاقه مندی های مخاطب خودش احترام بذاره و این حرف که آره شرکت ها دارن به طرف کال کشیده میشن که فروش کنن ولی هیلو 4 نشون داد که گیم پلی و هوش مصنوعی در یک بازی چه مفهومی داره و فقط ببینید و تماشا کنید که چه فروشی بر روی کنسول 360 میکنه . شرکت هایی به مانند کپکام ضعف در ساختن بازی هایی با محتوای گیم پلی عمیق رو با بهانه فروش بازی و این که گیمر ها دارن به سوی گیم پلی بازی کال کشیده میشن رو دارن ذهن دنیای گیم و گیمر رو منحرف میکنن که در اصل این طور نیست بازی هایی مثل متال گیر کستلوانیا لیمبو و بسیار بازی های دیگر نشون دادن که مهم نیست بازی چه سبکی باشه مهم اینه که بازی در اون سبک خودش به بهترین نحو ممکن ساخته بشه . بشر یا همان آدمی وقتی ببینه که به شعور و احساساتش احترام گذاشته شده و با بازی مواجه بشه که ذهن انسان و هوش انسان رو درگیر کنه به طور ناخود آگاه به آن بازی علاقه مند میشه . سبک بازی کال عالیه و هیچ حرفی نیست و لی وقتی یک گیمر میخواد بازی به مانند هیلو یا رزیدنت اویل یا متال گیر بازی کنه دنبال به چالش کشیدن ذهن خودش هست ................. بازی هیلو 4 نشون داد که میتونی اصالت خودت رو حفظ کنی و همان اصالت خودت رو بهتر و با شکوه تر هم بکنی . شرکت هایی که سبک بازی های گذشته خودشون رو تغییر میدن فقط به خاطر این موضوع هست که دیگر تونایی ندارن آن بازی های بزرگ رو رونق و بهبود ببخشن . به راستی اگر بازی هیلو 4 به سوی گیم پلی کال میرفت این بازی چه بلایی سرش میومد . حال این که بازی اول شخص هم هستش و لی بازی به مانند رزیدنت اویل که سوم شخص و با سبکی کاملا متفاوت بود سازنده های دیوانش اومدن این بازی رو با بازی کال مقایسه کردن . واقعا دیوانگی تا چه حد . در کلام آخر هیلو 4 به آن دسته از گیمر هایی که ادعای این رو داشتن که زمانه عوض شده و بازی ها باید نوب پسند باشن رو به طور کامل رد کرد واین موضوع رو نشون داد که هر کسی با مقیاس توانایی های ذهنی خودش درکی از دنیا و جهان اطراف خودش داره یکی عمیق فکر میکنه و دیگری ظاهر و تجملات . هر کسی رو باید با توجه به توانایی های درکش از زندگی سنجید نه کم نه بیش ....................
آخرین ویرایش: