Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
مرحله ششم شاهکاره، اصلا نمیتونم توصیفش کنم :دی نحوه طراحی مرحله، گرافیک هنری، Draw Distance، چینش دشمنان، موسیقی، اصلا همه چیزش بی نظیره، واسه من تا اینجا بهترین مرحله بازی بوده. مرحله پنجم هم عالی بود، خصوصا اینکه کاملا هم متنوع بود و تقریبا همه کاری تو اون مرحله انجام می دادیم :دی

ما که هنوز تو مراحله اول هستیم و تازه وارد مرحله دوم شدیم :دی کم کم میریم لذت ببریم
این صدا گذاری خیلی شاخ بود :|
گرافیک رو که چیزی نباید گفت و میدونستم چه قدر ممکنه شاخ باشه ولی صدا گذاری ـش خیلی خوب ـه

منم بازیو گرفتم و یه نیم ساعتی بازی کردم گرافیک خوب هست ولی بعضی دوستان خیلی درباره اش اغراق امیز حرف میزنن ولی نور پردازی بازی فوق العاده ست و واقعا تو نور پردازی یه شاهکاره شلیک با اسلحه ها هم لذت بخش تر شده کلا بازی خوبی هست
q586_S1_1.gif

تموم کردیم . واقعا بهترین بازی این نسلم بود بدجوری چسبید . تعریفات رو هم قبلا کردیم دیگه حرفی نیست . پایان بازی هم کلا هیچ مشکلی نداشت به نظرم :d
بازی از اول تا آخر رو اوج بود واقعا نمیشه گفت کدوم چپتر بهتر بود از نظر گیم پلی
خدا حفظشون کنه و انشاالله بازی با امتیاز خیلی عالی که میگیره و فروش فوق العاده ای که داره خستگیشون در بره :d

بر عکس بقیه که تموم کردن با اینکه جز اولین نفرهای بودم که بازی را اجرا کردم ولی الان مرحله 2 تموم کردم تازه :d
خوب فقط تو کف ماشین و صخرهای بازی بودم !!!!!
موزایک کاری دایرکس 11 تو این مرحله حرف اول اخر میزنه !چه فریمی میده !:d

بر عکس بقیه که تموم کردن با اینکه جز اولین نفرهای بودم که بازی را اجرا کردم ولی الان مرحله 2 تموم کردم تازه :d
خوب فقط تو کف ماشین و صخرهای بازی بودم !!!!!
موزایک کاری دایرکس 11 تو این مرحله حرف اول اخر میزنه !چه فریمی میده !:d
این که خوبه ، من از ظهر گرفتم هنوز بازی نکردم :d

مرحله هفتم از باب تکنیک های گرافیکی و نورپردازی با زاویه 45 درجه در راستای افق تو حلقم >:d< اشکم در اومد تو این مرحله از بس قشنگه :دی
یه جا رو یه سکو ایستاده بودم داشتم ملت رو از بالا می کشتم :دی بعد یهو یه Elite از اون پایین اومد پرید رو یه جعبه و بعد اومد بالا روی سکو، چند ثانیه اینطوری شدم ==> :o بعدش Elite ـه زد منو کشت :( :دی

میبینم که فقط پست من پاک شده و به من اخطار داده شده!!اونوقت بعضی از این دوستان گل گلاب میانوووووووووو!!

دارم دوباره میرمش!!برای درک بهتر دیالوگ ها!!واقعا که عالی بود!
اون آخره آخرش همون چیزی شد که انتظارشو داشتم!!!!!ولی باز خوبه که سخنانه مستر چیف رو شنیدیم!

منم بازیو تموم کردم مدت زمانش خوب بود از این بیشتر اگه میخواستن کشش بدن زیاد جالب نمیشد داستانش جالب بود خوشمان آمد :d
در مورد گرافیک:
فریم ریت Perfect
از تکنیک AA خوبی استفاده کرده بودن به نظرم بعضی جاها خیلی خوب عمل میکرد بعضی جاها زیاد خوب دندونه هارو پوشش نمیداد فکر میکنم شدتش رو متغیر تعیین کرده بودن تا فریم ریت افت نکنه.
تکسچرهاش خیلی خوب بود بعضی جاها خیلی عمق نداشتن ولی برای کنسول مجموعا عالی بودن خیلی جاها از تکنیک تکسچر سازی ای استفاده کرده بودن که بازی سازای ژاپنی استفاده میکنن برای همین در عوض تعداد چند ضلعی هارو زیاد کرده بودن و بالانس خوبی ایجاد کرده بودن.
انیمیشن هاش خیلی خوب بودن مخصوصا نسبت به halo های قبلی مخصوصا روی face کاراکترها تو کات سینها خیلی عالی کار شده بود.
اما دو تا ازمهمترین نکته هایی که تو گرافیک بازی دیده میشد یکی نور پردازی بود که به احتمال قریب به یقین از تکنیک deffered lighting برای نور پردازی استفاده بود به علاوه shaft ray های ریل تایم نور پردازیش ترکیبی از تکنیکهای نور پردازیهای انجین frosbite 2 و Cryengine 3 بود.
نکته دوم استفاده از یه افکت بلور خیلی ظریف و لایه لایه به عنوان depth of field تو تمام طول مدت بازیه که خیلی جالب شده بود مخصوصا تو محیطهای indoor و کوریدوری خیلی قشنگ جلوه میکرد از فواصل دور به نزدیک چندین لایه افکت بلور خیلی ظریف وجود داره که عمق خیلی قشنگی به تصویر داده بود این تکنیک رو قبلا و برای اولین بار تو بازی rage توی بعضی صحنه ها خیلی محدود استفاده کرده بودن دیده بودم و البته تو halo 4 باعث شده بود LOD های بازی هم کمتر به چشم بیاد.
نکات منفی در مورد گرافیکش میشه به lod اشاره کرد تقریبا اولین halo ای بود به این شدت توش lod وجود داشت که به دلیل رم محدود کنسول و محیطهای خیلی وسیع بازی نمیشه زیاد ازش ایراد گرفت ولی جالب بود که همون lod هم با روش خوبی پیاده سازی شده بود که کمتر به چشم بیاد.
گیم پلی بازیم که تو یک کلام halo بود.
در آخر نمیدونم چرا توی این نسل لذتی رو که halo reach به من داد این بازی بهم نداد!
امتیاز من به بازی:
داستان 10
گیم پلی 10
گرافیک 9.5
صدا گذاری 9.5
مجموعا 9.8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or