الان میدونی با این حرفت چه بلایی سر خودت اوردی من چند صفحه قبل گفتم احتمالا 9 بگیره ریختن رو سرم که فیلان و بیسار....
موسيقي سري halo هميشه عالي بوده
اينو دشمنان خوني اين سري هم قبول دارند
حالا نمیدونم بحث سلیقست یا بحث تعصب روی جناب شخص مارتی ؟ولی به شخص با موسیقه halo4 به شدت حال کردم نسبت به هیلو ریچ و حتی هیلو 3 .
موسیقی واقعا فوق العاده و ماورای تصور من بود تم اهنگها به نحو حیرت انگیزی با موقعیتی که قرار داشتی عوض میشد و دقیقا موسیقی با محیطی که قرار داشتی به شدت همخونی داشت یعنی موسیقی بازی به شدت باعث میشد اون جو خبیسی که تو محیط بود را قشنگ درک کنی من که به صورت روانی وار با موسیقی بازی حال کردم ! تو عمرم موسیقی که به این شدت با محیط با مغزت بازی کنه من نشنیدم ! فقط چند ساعت داشتم فکر میکردم اینا از چه موسیقیدانهای مغز متفکر و با این شدت ظرافت و حساسیت تونستند چنین چیزی بسازن ؟! واقعا از شاهکارای تاریخه . حالا کسی نمیتونه درک کنه مشکل من نیست![]()
موسیقی بازی خیلی خوب بود، ولی اون حس و حال حماسی رو نداشت . . .حالا نمیدونم بحث سلیقست یا بحث تعصب روی جناب شخص مارتی ؟:biggrin1: ولی به شخص با موسیقه halo4 به شدت حال کردم نسبت به هیلو ریچ و حتی هیلو 3 .
موسیقی واقعا فوق العاده و ماورای تصور من بود تم اهنگها به نحو حیرت انگیزی با موقعیتی که قرار داشتی عوض میشد و دقیقا موسیقی با محیطی که قرار داشتی به شدت همخونی داشت یعنی موسیقی بازی به شدت باعث میشد اون جو خبیسی که تو محیط بود را قشنگ درک کنی من که به صورت روانی وار با موسیقی بازی حال کردم ! تو عمرم موسیقی که به این شدت با محیط با مغزت بازی کنه من نشنیدم ! فقط چند ساعت داشتم فکر میکردم اینا از چه موسیقیدانهای مغز متفکر و با این شدت ظرافت و حساسیت تونستند چنین چیزی بسازن ؟! واقعا از شاهکارای تاریخه . موسقی فقط شنیدن نیست که ببینی به مزاقت خوش میاد یا نه باید بشینی با محیطی که قرار داری تطابقش بدی و درکش کنی .
حالا کسی نمیتونه درک کنه مشکل من نیست :biggrin1:
موسیقی بازی خیلی خوب بود، ولی اون حس و حال حماسی رو نداشت . . .
موسیقی بازی ضرب آهنگش با خود بازی خیلی هماهنگه، با محیط هم شدیدن هماهنگی شاهکاری داره یعنی قشنگ اون حس و حالی که محیط به آدم میده اون حالتی که محیط باید به آدم بده اکثریتش رو موسیقی به عهده داره.
ولی هیچ وقت نمیشه با کارای مارتی مقایسه کرد.
بازی کوتاهه ؟؟ چرا اینقدر زود تموم کردی؟
؟![]()
Scarabولی برام جای سوال هست چرا یه مبارزه با سفینه های بزرگ که توی هیلو3 بود توی ریچ و4 نیست؟