Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
جالبه، یه مقدار که دقت بکنی، مراحل بازی رو تلفیقی از بهترین مراحل هیلوهای قبلی درآوردن.
مرحله پنجم بازی یه مقدار شبیه Ark هیلو 3ـه. یعنی دقیقا از همون مدل مراحله که بارها و بارها تکرارش میکنم و به شیوه های مختلف میرم. واقعا فوق العادست و به راحتی رفت جزو بهترین مراحل تاریخ هیلو، فقط حیف که یه مقدار کوتاهه...
مرحله سوم هم شبیه Two Betreyals هیلو 1ـه و اونم خیلی عالیه. مرحله اول و دوم هم که دقیقا مثل مرحله اول و دوم هیلو 1ـه:دی و قسمت دوم مرحله چهارم هم یه جورایی شبیه Assault on the Control Room هیلو 1ـه.
دوباره که دقت کنیم میبینیم قسمت اول مرحله ششم کاملا شبیه New Alexandria ریچ ـه، و قسمت دومش هم یه مقدار شبیه Sacred Icon و Quarantine Zone هیلو 2ـه. دو تا مراحل آخر هم باز یه کم شبیه چند تا از مراحل هیلو 2ـه.

در کل خیلی جالب درآوردن، از لحاظ لول دیزاین فوق العادست. الان که دارم رو لجندری میرم و راه های مختلف رو امتحان میکنم بیشتر پی میبرم. هوش مصنوعی هم به شدت عالیه. یه جا بود الیت ـه پشت جعبه وایساده بود، یه تیر زدم به سرش، یهو پشت جعبه نشست!! اولین بار بود تو هیلو میدیدم الیت پشت یه چیزی میشینه:دی

این مرحله از لحاظ هنری انصافاً جزو شاهکار های نسله ! این گیف فک کنم قبلاً بابک گذاشته بود ولی دوباره میذارم :
http://www.img4up.com/up2/04857513103025817407.gif

اصلاً ترکیب رنگ ، نورپردازی ، سایه ها ، فضا سازی یونیک (مخصوصاً طراحی سخره ها ) یه جور حس حال سینمایی بهش داده ؛ کلاً اتمسفر و جو این مرحله بنظر از تمام مراحل بهتر بود .:d

اگه گرافيكش در حد KILLZONE 3 باشه خيلي خوب ميشه.
با وجود halo4 دیگه عظمت گرافیکی کیلزون نابود شد دوست عزیز!
گرافیک این بازی بعد از crisis2 dx11 بدون کوچکترین اغراق بهترین گرافیک موجود در بین بازیها هستش چه pc و چه کنسول!نورپردازی و حجم باور نکردنی تکسچرها برای کنسول و تعداد بسیار بالای پلی گون ها و در عین حال وسعت بسیار بسیار بالای محیط(که تا الان در هیچ بازیه دیگه ای دیده نشده) اجازه قدرت نمایی به بازیهای دیگه رو در زمینه گرافیک رو نمیده!یه جورایی کیفیت تکسچرها و وسعت محیطش متعلق به این نسل از کنسولها نیست!تعداد چند ضلعی ها اونقدر بالاست که آدم شک میکنه که از تسلیشن استفاده شده مخصوصا در صخره ها!

با وجود halo4 دیگه عظمت گرافیکی کیلزون نابود شد دوست عزیز!
گرافیک این بازی بعد از crisis2 dx11 بدون کوچکترین اغراق بهترین گرافیک موجود در بین بازیها هستش چه pc و چه کنسول!نورپردازی و حجم باور نکردنی تکسچرها برای کنسول و تعداد بسیار بالای پلی گون ها و در عین حال وسعت بسیار بسیار بالای محیط(که تا الان در هیچ بازیه دیگه ای دیده نشده) اجازه قدرت نمایی به بازیهای دیگه رو در زمینه گرافیک رو نمیده!یه جورایی کیفیت تکسچرها و وسعت محیطش متعلق به این نسل از کنسولها نیست!تعداد چند ضلعی ها اونقدر بالاست که آدم شک میکنه که از تسلیشن استفاده شده مخصوصا در صخره ها!
اول اینو بگم از نظر من مقایسه هیلو 4 با crysis 2 dx11 مثل شوخی ـه حتی با عناوین دیگه ایی که رو pc وجود داره ؛ ولی این یه مورد که بلد کردم قبول دارم ؛ جداً تعداد پلیگان ها تو بعضی مراحل حیرت انگیزه مخصوصاً وقتی وسعت محیط رو هم در نظر میگیریم ! :| تو همون گیف بالا که گذاشتم اگه به صخره ها دقت کنید انگار حجم دارن ! مثل 90 % بازی ها فقط با یه سخره صاف و صیغلی طرف نیستم حتی این برجستگی ها بر خلاف اکثر بازی ها با تکنیک های سایه زنی یا تکسچر های تیره ایجاد نشده ، انگار رو هر تیکه مدل سازی واقعی بکار بردن ؛ یا تو مرحله پنجم به سخره ها دقت کنید واقعا فوق العادست . کلاً از لحاظ چند ضلعی بکار رفته تو محیط به قول تو آدم باورش نمیشه چنین کیفیتی رو میشه تو این نسل دید !

من هم بازي كردم ، فوق العادست

از داستانش زياد چيزي نفهميدم ، داستانش برام جالب نبود

گرافيكش كه فوق العادست ، نور پردازي و سايه زني بازي خيلي خوبه ، بازي هم اصلا افت فريم نداره ، خيلي روون و سريع اجرا مي شه.گرافيكش توي اين نسل روي Xbox 360 تكه ، بهترين انحصاري x360 توي اين نسل هم هست ! درسته كه گرافيك فوق العاده اي داره ولي هر چي بشه به C2 DX11 نمي رسه ، C2 با DX11 يه چيز ديگست ، اصلا نبايد اينو با يه بازي اي كه روي PC اجرا مي شه مقايسه كنيد ، اينو بايد با بازيي هايي كه روي كنسول هاي بازي عرضه مي شه مقايسه كنيد ، مثل U3 و TLOU و GoW3 و ... (تا حالا كه از همشون به نظرم جلو تر بوده)

موسيقي و صدا هم كه صداگذاري شخصيت ها محشره ، موسيقي اي كه داخل بازي پخش مي شه هم فوق العادست ، صداي انفجار ها ، تيراندازي و .... هم خيلي طبيعي از كار در اومده

گيم پليش هم كه شاخه ، اعتياد آوره ، فوق العادست ، تمامي مشكلايت كه توي ريچ بودش ، اينجا حل شده ، مثلا دويدن كه اين بار احتياجي به ابزار دويدن نيست (براي من كه خيلي خوب بودش)

در كل پيشنهاد مي كنم حتما بازي كنيد

نمره من به اين بازي : 10/10

====================

19 روز تا عرضه بازي مونده :d

Last edited by a moderator:
اول اینو بگم از نظر من مقایسه هیلو 4 با crysis 2 dx11 مثل شوخی ـه حتی با عناوین دیگه ایی که رو pc وجود داره ؛
خوب من هم گفتم بعد از crisis2 dx11 .اصلا بحث كرايسيس 1 و 2 pc از بازيهاي ديگه سواست!همون شماره يكش هنوز كه هنوز بعد 5 سال براي خودش خدايي ميكنه!فقط ميشه به عناوين ديگه اي كه توي pc وجود داره و ميگي با اين بازي قابل مقايسه نيستن اشاره كني.چون من هرچي فكر ميكنم چيزي به ذهنم نميرسه.اگه بخوايم battlefeild3 رو مثال بزني كه بازم زير سايه اين بازي قرار ميگيره!گرافيك مترو هم فوق العادست كه بازم هيلو به نظر من بهتره.فقط يه مسئله رو اضافه كنم كه سايه پردازي در pc واقعا بهتره كه چيز تازه اي هم نيست

دوستان ديسك دوم چي هست وايا براي اف لاين بازي كردن لازم هست يا نه؟ و اينكه بازي از رو هارد اجرا ميشه 97%؟؟؟ كلا اين نسخه ايراد خاصي نداره اخه خيلي زود اومده؟؟

دوستان ديسك دوم چي هست وايا براي اف لاين بازي كردن لازم هست يا نه؟ و اينكه بازي از رو هارد اجرا ميشه 97%؟؟؟ كلا اين نسخه ايراد خاصي نداره اخه خيلي زود اومده؟؟

براي آفلاين بازي كردن بخش داستاني ديسك 1 كافيه ، كلا تا عرضه بازي ديسك 2 به درد نمي خوره ، فقط بخش آنلاين و اسپارتان آپس رو داره

خير ، نسخه 97 درصد مشكل داره ، برنرمكس بايد بخري

به جز مشكل نسخه 97 درصد ، ديگه مشكل خاصي نداره

اون 97 درصده چه مشکلی داره الان من گرفتم کار میکنه که . . .

---------------
خیلی عالیه، همون ابتدای بازی تو خلع، دیدین وقتی میکشین، چه جوری رو هوا شناور میشن؟ :|؟ کفم برید، یادم نیست توی هیلو های قبلی بود یا یک چیزی شبیه به اینو یادمه ولی خیلی خوب کار کردن فیزیکشو :دی.
نورپردازی و فیزیک تو سری هیلو همیشه عالی بوده :((.

موسیقی بازی بهتر میشه، اصلن در حد نسخه های پیشین نیست، خیلی ضعیفه
:|
.
شما برو مرحله‌ی آخر، هر لحظه دوست داری یه جا کاور بگیری، یه ربع موزیکش رو گوش کنی بعد بری جلو :دی موسیقی و صداگزاری بازی برای اولین بار هستش که داره به این شیوه‌ی جدید اجرا میشه. صدای موزیک کمتر شده و صداهای محیطی بیشتر و در واقع موزیک و افکت‌های صوتی خود بازی به طرز هنرمندانه‌ای ترکیب شده. در واقع اینقدر صداگزاری بازی بی‌نظیر هستش که تو بعضی مراحل از موزیک جلو میزنه، اما هرچی بار احساسی-حماسی بازی توی مراحل نیمه‌ی پایانی بیشتر میشه، موزیک هم به قول معروف بیشتر رو میاد.

البته باید به تغییر سبک موزیک هم اشاره کنم که به نظر من نسبت به سه‌گانه همخونی بیشتری داره با گیم‌پلی.

بعد از تموم کردن این شاهکار بیشترین چیزی که توجهمو جلب کرد و به نظر من جدا از تمام نکات مثبت بازی بزرگترین نکته ی مثبتشه طراحی مراحل و ریتم گیم پلی بود یعنی روند بازی از اول تا آخر رو اوج بود و رو این قسمت واقعا باید تاکید بشه تو این نسل یا نسل های قبل اول شخصای زیادی بازی کردیم کلا بازیای زیادی رو بازی کردیم و به یاد داریم تو همه ی این بازیا اون مراحل پایانی و آخرای بازیه که دیگه سازنده هر چی که داررو رو میکنه و مثلا بازی تو ساعات و یا مراحل آخر خودش دیگه بهترین و لذت بخش ترین قسمتاشه اما در رابطه با این ابر شاهکار اصلا این صحبت و معادله صدق نمیکنه یعنی ریتم بازی از اول تا آخر ثابته و رو اوجه گیم پلی لحظه ای اون سرعت و ریتم حماسی و جذاب خودشو از دست نمیده و یجورایی همه ی بازی مثل آخر بازیای بزرگه و عالیه از نظر داستانیم بازی دقیقا همین حالتو داره برای همین دوستان میگن مثلا یه ضرب بازیرو تموم کردیم چون اصلا نمیشه از پاش بلند شد و بازی تو تمام لحظات یه چیزی داره که رو کنه دقیقا این جاست که باید بانجی رو بپرستیم چرا که انقدر این سری رو از لحاظ المان های گیم پلی متنوع درست کرده و چیزای مختلف توش گذاشته که میتونی هر لحظه یه چیزی رو کنی و 343 اومده از این قابلیت سری بهترین استفادرو کرده البته المانای جدیدیم تو بازی گنجونده شده که به هرچه بهتر شدن بازی کمک کرده در اصل انقدر پتانسیل این سری بالاست مخصوصا تو بخش گیم پلی که میشه به راحتی ازش شاهکار ساخت و خوب 343 هم اومده از این شرایط نهایت استفادرو برده و بهترین اول شخص نسلو درست کرده واقعا بازی آدمو دیوونه میکنه آخه چقدر یه چیز میتونه خوب باشه
یه نکته ی جالبم در مورد هوش مصنوعی بازی که برای خودم به وجود اومد و میتونه قدرت بازیو تو این زمینه ثابت کنه این بود که تو اوایل بازی رفتم و پشت تیر بار نشستم و یه الیت هنوز باقی مونده بود تا وقتی من پشت تیر بار نشته بودم این خودشو نشون نداد بلافاصله که تیر بارو رها کردم خودشو نشون داد و بهم حمله کرد که واقعا واسم جالب بود
در کل بعد از بازی کردن HALO 4 (بهترین اول شخص نسل و بهترین بازی سال 2012) توصیه میکنم یه چند وقتی اول شخصای دیگرو ول کنید مخصوصا بازیایی مثل COD یا سایر بازیای محیط بسته

بالاخره منم بازیرو گرفتم و 2-3 ساعتی جلو رفتم میشه گفت که بهترین عنوان کنسول xbox360 تا به اینجا هستش خصوصا از لحاظ گرافیکی.البته دوستان اشاره ای داشتن که چیزی فراتر از این نسل هستش که یکم بزرگنمایی هستش ولی در کل یکی از بهترینهای این نسل میتونه باشه

خوب من هم گفتم بعد از crisis2 dx11 .اصلا بحث كرايسيس 1 و 2 pc از بازيهاي ديگه سواست!همون شماره يكش هنوز كه هنوز بعد 5 سال براي خودش خدايي ميكنه!فقط ميشه به عناوين ديگه اي كه توي pc وجود داره و ميگي با اين بازي قابل مقايسه نيستن اشاره كني.چون من هرچي فكر ميكنم چيزي به ذهنم نميرسه.اگه بخوايم battlefeild3 رو مثال بزني كه بازم زير سايه اين بازي قرار ميگيره!گرافيك مترو هم فوق العادست كه بازم هيلو به نظر من بهتره.فقط يه مسئله رو اضافه كنم كه سايه پردازي در pc واقعا بهتره كه چيز تازه اي هم نيست
ببین دوست عزیز من نمی فهمم به چه دلیل واسه اثبات گرافیک ِخوب هیلو 4 باید با عناوین pc مقایسه ـش کنیم ؟! مگه رو کنسول عناوین خوب کم داریم ؟ اصلاً این مقایسه مسخرست چون فرضاً تکنیک های برجسته سازی مثل tessellation، parallax occlusion mapping ، Dicplacement mapping ، رو کنسول قابل اجرا نیست یا اگرم باشه احتمالاً اون بازی گرافیکی در حد سوپر مایرو پیدا میکنه ! خیلی بازی ها وقتی میان رو pc از لحاظ تکنیکی زمین تا آسمون با نسخه کنسولی متفاوت میشن مثل کیفیت شیدرها ، بافت ها یا مشکلاتی مثل تکسچر لود ،آبجکت لود، سایه زنی ، تکسچر ها ضعیف و . . . درش نمیبینی . الان همین sleeping dogs نسخه pc با کنسول زمین تا آسمون متفاوته !

عناوینی که نسخه pcـشون با نسخه کنسولی متفاوت هستن کم نیست مثل Crysis 1 ، Mafia 2 ، Batman AC ، Witcher 2 ، sleeping dogs ، B.F3 ، Crysis 2 ، Alan wake حتی همون Metro 2033 که خودت مثال زدی . کلی بگم بنظر من نه هیلو4 نه هیچ بازی دیگه ایی رو نمیشه با اینا مقایسه کرد شاید از لحاظ بصری قابل قیاس یا حتی بهتر بنظر بیان (مثل u3 ) ولی تکنینکی نه ، حداقل من اینجوری فکر میکنم.

بارم میگم واقعاً نمی فهمم کارا واسه چیه چرا واسه خوب نشون دادن گرافیک هیلو4 باید هرجور شده ثابت کنین از c2 dx11 بهتره یا بعد crysis از همه عناوین pc سرتره ! مگه بهترین گرافیک کنسولی کم چیزیه! تازه همچین اتفاقی هم هنوز نیافتاده لااقل واسین ببینیم بازی از نظر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی انتخاب میشه یا نه بعد بیان بحث عناوین pc وسط بکشیم ! از طرفی با این کارها فقط دارین توقع کسایی که هنوز بازی نکردن روبه شکل خیلی مضحکی بالا میبرین! یهو یکی میاد میگه هیلو4 C2 dx11 له میکنی ! آخه یه نفر که بازی نکرده چه برداشتی میکنه ! گرچه اول و آخرشم این نظر شخصی شماست و نظر هرکس هم محترمه ولی باور کنید فقط با ین کارا الکی و بیخود بی جهت هایپ بیش از حد لازم میکنید چون اصلاً قرار نیست هیلو4 با عناوین pc مقایسه شه ، حتی اگه 2 روز دیگه هم بهترین گرافیک کنسولی نشه بازم خورده ایی بهش وارد نیست چون مانور هیلو در درجه اول هیچوقت رو گرافیک نبوده ! من خودم نظرم اینکه هیلو4 بهترین گرافیک کنسولی هست ولی این به این معنی نیست که بهترین نورپردازی داره ، بهترین مدلینگ و کات سین ها رو داره ، بهترین سایه زنی داره و . . . !!!! در مجموع با احتساب محیط وسعت حجم افکت ها ، تکسچر و . . میشه گفت بهترین گرافیکی کنسولی داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or