آها پس بجای ایالت کالیفرنیا شده ایالت سن آندریاسSan Andreas - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
والا اونا با ترور مشکل دارن من با مایکل و فرنکلین او ترفا می رفتم کاریم نداشتن + مایکلم می تونه اونجارو بخره .... + ترور دیگه اونم فکر کنم باقی مانده ی این موتوریا یا دیگر ارازلی ان که ترور باهاشون در گیر میشه..... یا بوده....
کدوم هلیکوپتر؟! زیر دریایی رو که فقط یه بار از کنار اسکله میدزده^^^
هست واسه اون زیردریاییه باید اون هلیکوپتره رو بدزدی...
شماپس مشخص است تازه پابه عرصه بازی گذاشتید که این شده بهترین براتون.فقط میتونم بگم اگه به فرهنگ و گروه خونیت نخورد بیشتر از این اکسیژن این سیاره رو طلف نکنمن که با اختلاف زیاد این بازی بهترین بازی عمرم بود و هم رو نسل قبل تمومش کردم هم این نسل
خیلی ساده هستسلام . من تازه gta رو گرفتم ! میشه یکی بهم نحوه کار تو gta online رو بگه ؟ کلن گیج شدم . مرسی
باید اگه اشتباه نکنم بره توی اون منطقه ها و ماشین ماسل رو بدزدی ببری توی پارکینگ بزاری 3 تا ماشین هست فکر کنمواقعا کسی نمیدونه؟!
اره حامد پلات کردکسی اینو پلات کرده؟
سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟
شاید ردی اسلحه نیستی رفیقدوستان این تنظیمات کنترلر من چرا اینجوری شده موقع رانندگی تیر نمیزنه![]()
اینترنتت مخابراته؟سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه [h=1]GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟[/h]