والا تو پی اس فور که بیست سی نفر راحت هستن... شابد تو XB1 پلیرای کمتری خریده باشن بازیو که البته خیلی خیلی بعیده... ممکنه به بازی ربط داشته باشنسلام دوستان من با X1 بازی میکنم الان دقیقا دو ماهه که بازی اومده هر وقت می خوام آنلاین بازی کنم میره تو یه سرورهایی که 7-8نفر بیشتر توش نیستن و وقتی از طریق quick job هم وارد هر مدل بازی میشی حداکثر 4-5 نفر داخل سرور هستن...می خواستم بدونم رو PS4 هم اینجوری ؟ راهی نیست که بشه مثل بازی دیگه آنلاین تو سرورهای درست حسابی و بالای 20 نفر بازی کرد...واقعا خیلی تو ذوقم خورده...
اروری که میده چی هست دقیقا ؟ریجن بازی 2 هستش!
United kingdom هم میشه دو
پس اکانت و ریجنشون یکیه
برای منم میگه کد موجود نیست یا نامعتبره...اروری که میده چی هست دقیقا ؟
ربطی نداره ، می تونی بازی کنیسلام ببخشید من یه gta v region2 میگیرم ولی دستگاهم و اکانتم ریجن یک و آمریکاست بعد من این بازی را نمیتونم آنلاین بازی کنم؟؟؟
به فرهنگ و گروه خونی من نخورد
رفتم دادم بازیو رو چیز دیگه گرفتم
اما بخش آنلاینش گرافیکش خوب بود
بک نکته خیلی مهم برادر :ای چطور دلت اومد بدی بره ؟ من تازه از دیروز شروع کردم اصن نتونستم ولش کنم ... یخورده بیشتر بازی میکردی حتما خوشت میومد.
:d
:dبه فرهنگ و گروه خونی من نخورد
-چرا هیچ مرحله ای تو اون فرودگاه نظامی نداشت؟! درصورتی که تو تریلرها مدام پرواز با هواپیمای جنگنده رو نشون میداد!
2-این پرچم که روش نوشته "جمهوری سن آندریاس" چیه؟
3-اون کافه بین راهی که نوشته اهالی سن اندریاس در اون هستن و فرانکلین میتونه بخردش حکایتش چیه؟ چرا انقدر بی اعصابن؟! کافیه یکم نزدیکشون بشی سریع حمله میکنن!
بک نکته خیلی مهم برادر :
:d