Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام دوستان من با X1 بازی میکنم الان دقیقا دو ماهه که بازی اومده هر وقت می خوام آنلاین بازی کنم میره تو یه سرورهایی که 7-8نفر بیشتر توش نیستن و وقتی از طریق quick job هم وارد هر مدل بازی میشی حداکثر 4-5 نفر داخل سرور هستن...می خواستم بدونم رو PS4 هم اینجوری ؟ راهی نیست که بشه مثل بازی دیگه آنلاین تو سرورهای درست حسابی و بالای 20 نفر بازی کرد...واقعا خیلی تو ذوقم خورده...
والا تو پی اس فور که بیست سی نفر راحت هستن... شابد تو XB1 پلیرای کمتری خریده باشن بازیو که البته خیلی خیلی بعیده... ممکنه به بازی ربط داشته باشن:دی

دوستان یکی از دوستانم این بازی رو تا ماموریت 67 رفته و ظاهرا یه ایمیل براش اومده که تو ش یه location براش اومده الان باید چیکار کنه؟
شرمنده با تپاتاک فرستادم اسپویلر نداره!

به فرهنگ و گروه خونی من نخورد :دی
رفتم دادم بازیو رو چیز دیگه گرفتم
اما بخش آنلاینش گرافیکش خوب بود

ای چطور دلت اومد بدی بره ؟ من تازه از دیروز شروع کردم اصن نتونستم ولش کنم ... یخورده بیشتر بازی میکردی حتما خوشت میومد.
:d

سه تا سوال برای من باقی موند:

1-چرا هیچ مرحله ای تو اون فرودگاه نظامی نداشت؟! درصورتی که تو تریلرها مدام پرواز با هواپیمای جنگنده رو نشون میداد!

2-این پرچم که روش نوشته "جمهوری سن آندریاس" چیه؟

3-اون کافه بین راهی که نوشته اهالی سن اندریاس در اون هستن و فرانکلین میتونه بخردش حکایتش چیه؟ چرا انقدر بی اعصابن؟! کافیه یکم نزدیکشون بشی سریع حمله میکنن!

این 66 ساعت رو هیچوقت فراموش نمیکنم، واقعا پایانش نسبت به gta iv بهتر بود

e48a9c1bd071709786f95baec1436c22.jpg

منم 88 ساعت تا اینجا

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

^^^
هست واسه اون زیردریاییه باید اون هلیکوپتره رو بدزدی...
در کل بعضی چیزا تو تریلرها و اطلاعات بازی قبل ریلیز فاش شده بود منتهی تو ورژن اصلی نبود!:دی

-چرا هیچ مرحله ای تو اون فرودگاه نظامی نداشت؟! درصورتی که تو تریلرها مدام پرواز با هواپیمای جنگنده رو نشون میداد!

عوضش تا دلت بخواد تو آنلاین اونجا ماموریتو و مسابقه و از این حرفا داره.....

2-این پرچم که روش نوشته "جمهوری سن آندریاس" چیه؟

San Andreas - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more

3-اون کافه بین راهی که نوشته اهالی سن اندریاس در اون هستن و فرانکلین میتونه بخردش حکایتش چیه؟ چرا انقدر بی اعصابن؟! کافیه یکم نزدیکشون بشی سریع حمله میکنن!

والا اونا با ترور مشکل دارن من با مایکل و فرنکلین او ترفا می رفتم کاریم نداشتن + مایکلم می تونه اونجارو بخره .... + ترور دیگه اونم فکر کنم باقی مانده ی این موتوریا یا دیگر ارازلی ان که ترور باهاشون در گیر میشه..... یا بوده....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or