آها پس بجای ایالت کالیفرنیا شده ایالت سن آندریاسSan Andreas - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
والا اونا با ترور مشکل دارن من با مایکل و فرنکلین او ترفا می رفتم کاریم نداشتن + مایکلم می تونه اونجارو بخره .... + ترور دیگه اونم فکر کنم باقی مانده ی این موتوریا یا دیگر ارازلی ان که ترور باهاشون در گیر میشه..... یا بوده....
کدوم هلیکوپتر؟! زیر دریایی رو که فقط یه بار از کنار اسکله میدزده^^^
هست واسه اون زیردریاییه باید اون هلیکوپتره رو بدزدی...
شماپس مشخص است تازه پابه عرصه بازی گذاشتید که این شده بهترین براتون.فقط میتونم بگم اگه به فرهنگ و گروه خونیت نخورد بیشتر از این اکسیژن این سیاره رو طلف نکن من که با اختلاف زیاد این بازی بهترین بازی عمرم بود و هم رو نسل قبل تمومش کردم هم این نسل
خیلی ساده هستسلام . من تازه gta رو گرفتم ! میشه یکی بهم نحوه کار تو gta online رو بگه ؟ کلن گیج شدم . مرسی
باید اگه اشتباه نکنم بره توی اون منطقه ها و ماشین ماسل رو بدزدی ببری توی پارکینگ بزاری 3 تا ماشین هست فکر کنمواقعا کسی نمیدونه؟!
اره حامد پلات کردکسی اینو پلات کرده؟
سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟
شاید ردی اسلحه نیستی رفیقدوستان این تنظیمات کنترلر من چرا اینجوری شده موقع رانندگی تیر نمیزنه
اینترنتت مخابراته؟سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه [h=1]GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟[/h]