Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
San Andreas - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more

والا اونا با ترور مشکل دارن من با مایکل و فرنکلین او ترفا می رفتم کاریم نداشتن + مایکلم می تونه اونجارو بخره .... + ترور دیگه اونم فکر کنم باقی مانده ی این موتوریا یا دیگر ارازلی ان که ترور باهاشون در گیر میشه..... یا بوده....
آها پس بجای ایالت کالیفرنیا شده ایالت سن آندریاس

با مایکل بری داخل شروع میکنن گیر دادن، خود فرانکلین (به اصطلاح مالک اونجا) اگه بره نزدیک یکیشون یکم وایسه دست میبرن به چاقو یا اسلحه! اگرم با سرعت کم فرار کنی سوار ماشین میشن تعقیبت میکنن! روانی هستن بخدا! بعد اسم ترور بد در رفته :d

^^^
هست واسه اون زیردریاییه باید اون هلیکوپتره رو بدزدی...
کدوم هلیکوپتر؟! زیر دریایی رو که فقط یه بار از کنار اسکله میدزده

----

یه مورد دیگه: هیچ مرحله ای هم تو زندان نداشت! خیلی دوست داشتم وارد اون زندان بشم حتی شده بعنوان زندانی!
کاش حداقل یه مرحله میزاشتن که مثلا یکیشون زندانی بشه بعد بریم از اون داخل نجاتش بدیم!

درکل حس میکنم تعداد مراحل خیلی بیشتر از این میتونست باشه! 69تا واسه من کم بود!

فقط میتونم بگم اگه به فرهنگ و گروه خونیت نخورد بیشتر از این اکسیژن این سیاره رو طلف نکن :D من که با اختلاف زیاد این بازی بهترین بازی عمرم بود و هم رو نسل قبل تمومش کردم هم این نسل
شماپس مشخص است تازه پابه عرصه بازی گذاشتید که این شده بهترین براتون.

بازهم خوبه برادر
هدف اصلی سرگرمیه

سلام . من تازه gta رو گرفتم ! میشه یکی بهم نحوه کار تو gta online رو بگه ؟ کلن گیج شدم . مرسی
خیلی ساده هست
توی حالت free roam که خب هر کاری دلت خواست میکنی
قسمت اینترنت هم برای خرید خونه و ماشین اینا باز هست. از اسلحه فروشی و لباس فروشی اینام میتونی خرید کنی .
سرتاسره مپ هم که جای مراحل رو نشون میده .
کلید option رو که بزنی بری قسمت online اونجا میتونی به بقیه join بشی ...

Bellic@
بعد از دزدیدن زیردریاییه باید بری از اونجا از این هلیکوپترا که وسیله نقلیه میتونن حمل کنن برداری:دی
می بریش ولش میکنی تو اقیانوس تا ترور بره زیرآب... یادت نیست احتمالا

دوستان من قسمت آنلاین بازیم کاملا باز نشده مثلا فروشگاه ها و شماره تلفن ها مثلا لستر و اینا.از ظرفی چون تو ps3 بخش داستانی رو تموم کردم دوباره حال ندارم بازی کنم .راهی هست بشه همچی را تو بازی باز کرد راحت؟
ممنون

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی میخواد بازی gta v و far cry 4 را مولتی بزنیم؟(منو اد کنه کسی خواست!)
alal-as-alal

سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟

سلام
میگه سرور هم اکنون در دسترس نمیباشد لطفا بعدا امتحان کنید
ولی این مربوط به اینترنت لاکپشتی ایران هست
دقیقا امروز دوستم وقتی نتش رو عوض کرد درست شد :-b
شما هم میتونید از ساعت 2 بامداد تا 10 صبح بازی کنی:d اخه نت درست میشه

سلام

دوستان من چند روزه ps4 گرفتم gta و از افلاین که میرم تو انلاین تو شهر کسی نیست بجز خودم چند بار باید برم افلاین و بیام انلاین تا تو شهر بقیه پلیرا بیان و بشه میشن رفت معمولا هم بعد از جند دقیقه که تو انلاینم یا تا میخوام میشنا رو برم میاد بیرون : connection to the seesion lost due to an unknown network error این ارورو میده و میرو تو افلاین !! اما شبا ساعت 2 شده چند ساعتم انلاین بود و ارورو نداده تو طول روز زیاد این ارورو میده میخواستم بدونم کسایه دیگم اینجوری هستن؟؟ نتم art 5 شاتل سیتم گیم و واسم فعال کردن پینگمم بین 100 تا 180 سرعت دانلودمم رو 300 اما نمیدونم چرا اینجوریه؟؟؟ کسی میتونه راهنمای کنه؟

یه سوال دیگه اینکه مولتی پلیر با انلاین فرق داره چون من پلاس خریدم اما تو psn واسه gta یجا نوشته مولتی پلیر که پولیه ؟ فرقی داره با انلاین؟ و اینکه این social club چه کاربردی داره!!

ببخشید اگه زیاد شد سوالام

توی GTA آنلاین مراحلی که رو حالت فری مود رو نقشه هست با JOB هایی که از طریق منو وارد میشی هیچ فرقی ندارن ؟ و این که سریع ترین راه برای لول آپ کردن چیه ؟ ممنون میشم جواب بدید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or