کجا نوشته مولتی که پولیه ؟سلام
یه سوال دیگه اینکه مولتی پلیر با انلاین فرق داره چون من پلاس خریدم اما تو psn واسه gta یجا نوشته مولتی پلیر که پولیه ؟ فرقی داره با انلاین؟ و اینکه این social club چه کاربردی داره!!
ببخشید اگه زیاد شد سوالام
نه همونها هست. وقتی وارد بشی یا join میشه یا خودت host میشی .توی GTA آنلاین مراحلی که رو حالت فری مود رو نقشه هست با JOB هایی که از طریق منو وارد میشی هیچ فرقی ندارن ؟ و این که سریع ترین راه برای لول آپ کردن چیه ؟ ممنون میشم جواب بدید ...
بجه ها من بازی 100% کردم ولی جالبش اینجاست که اون قطعه سفینه ها هر 50 پیدا کردم و تکمیل کردم ولی تروفیشو بهم نداد داستانش چیه؟
من تازه میخواستم بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم به نظرت این راه هم جواب نمیده!؟کلاً تروفی هاش همینجوریه
خیلی بازی در میاره هنوزم راه حل خاصی نیست براش
دوستان پاک کردن دوباره آپدیت کردن از اول رفتن بازم نداده که نداده
باز خوبه فقط اونو نداد من تروفی طلا مربوط به 100 درصد رو هم نداد بهمبجه ها من بازی 100% کردم ولی جالبش اینجاست که اون قطعه سفینه ها هر 50 پیدا کردم و تکمیل کردم ولی تروفیشو بهم نداد داستانش چیه؟
من تازه میخواستم بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم به نظرت این راه هم جواب نمیده!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
یه سوال راجب پایان بازی:
من گزینه سی رو انتخاب کردم و هر دورو نجات دادم.
پایان اون ۲تای دیگه چجوریه؟
یه سوال راجب پایان بازی:
من گزینه سی رو انتخاب کردم و هر دورو نجات دادم.
پایان اون ۲تای دیگه چجوریه؟
منم دو روزه این مشکل رو دارم هر کاری کردم وصل نشد الان دوماه بود بدون هیچ مشکلی وصل میشدم چکار کنم؟2 مگ پ ی ش گ ا م ا نسلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟
به این سوالم هم جواب بدید.من قراره یک ویدیو بسازم.نیاز دارم به این قسمت ها.ببینم اگه این قسمت ها کار میکنن بازی رو بخرم:dیک سوال
در قسمتی که َACTIONS یا taunt یا body language انجام میده.واسه ps4 همی اون انیمیشن ها بازه؟همه ی اون هایی که در x360 هم بود؟همه ی اون ها هست؟ب
بعد موقع انجام اون ها میشه ویدیو record کرد؟چون از بچه ها شنیدم بعضی جاها نمیشه فیلم ضبط کرد.بعد شنیدم اون انیمیشن ها قفل شده براش.
در عوض پایداره وقتی شروع به بازی میکنیلودینگای بازی چقدر بده
تو انلاین خصوصا