Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام

یه سوال دیگه اینکه مولتی پلیر با انلاین فرق داره چون من پلاس خریدم اما تو psn واسه gta یجا نوشته مولتی پلیر که پولیه ؟ فرقی داره با انلاین؟ و اینکه این social club چه کاربردی داره!!

ببخشید اگه زیاد شد سوالام
کجا نوشته مولتی که پولیه ؟
کلا انلاین = مولتی ! ( که coop - pvp شامل میشه در کل ) ....
ممکنه توی بخشه store اون پولهای خریدنی رو دیده باشی ....
Social Club کلا Progress رو Record میکنه و اطلاعات در مورده شخصیتها و همچنین عکسهایی که گرفتی با موبایل رو میشه اپلود کنی که میره توی اکانته Social Club

توی GTA آنلاین مراحلی که رو حالت فری مود رو نقشه هست با JOB هایی که از طریق منو وارد میشی هیچ فرقی ندارن ؟ و این که سریع ترین راه برای لول آپ کردن چیه ؟ ممنون میشم جواب بدید ...
نه همونها هست. وقتی وارد بشی یا join میشه یا خودت host میشی .
Missions های روی Hard هم پول زیاد میدن هم راحت میشه level up شد

بجه ها من بازی 100% کردم ولی جالبش اینجاست که اون قطعه سفینه ها هر 50 پیدا کردم و تکمیل کردم ولی تروفیشو بهم نداد داستانش چیه؟

کلاً تروفی هاش همینجوریه
خیلی بازی در میاره هنوزم راه حل خاصی نیست براش
دوستان پاک کردن دوباره آپدیت کردن از اول رفتن بازم نداده که نداده

کلاً تروفی هاش همینجوریه
خیلی بازی در میاره هنوزم راه حل خاصی نیست براش
دوستان پاک کردن دوباره آپدیت کردن از اول رفتن بازم نداده که نداده
من تازه میخواستم بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم به نظرت این راه هم جواب نمیده!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

بجه ها من بازی 100% کردم ولی جالبش اینجاست که اون قطعه سفینه ها هر 50 پیدا کردم و تکمیل کردم ولی تروفیشو بهم نداد داستانش چیه؟
باز خوبه فقط اونو نداد من تروفی طلا مربوط به 100 درصد رو هم نداد بهم

من تازه میخواستم بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم به نظرت این راه هم جواب نمیده!؟

والا من زیاد دچار این ویروسِ تروفی نیستم (:p) ولی صفحات قبل رو بخونید بچه ها همه کار کردن آخرم نداده بیخیال شدن :d

یک سوال
در قسمتی که َACTIONS یا taunt یا body language انجام میده.واسه ps4 همی اون انیمیشن ها بازه؟همه ی اون هایی که در x360 هم بود؟همه ی اون ها هست؟ب
بعد موقع انجام اون ها میشه ویدیو record کرد؟چون از بچه ها شنیدم بعضی جاها نمیشه فیلم ضبط کرد.بعد شنیدم اون انیمیشن ها قفل شده براش.

یه سوال راجب پایان بازی:
من گزینه سی رو انتخاب کردم و هر دورو نجات دادم.
پایان اون ۲تای دیگه چجوریه؟
تا اونجایی که یادمه هر 2 رو میکشیم.یعنی فقط فرانکلین تو بازی باقی میمونه.به سلامتی بازی رو که تموم کردی و دیگه وقتشه که ... :d

سلام
دوستم نمیتونه به Gta online وصل بشه میزنه GTA V Online "Rockstar game services are unavailable right now try again later
چیکار باید کنه؟
منم دو روزه این مشکل رو دارم هر کاری کردم وصل نشد الان دوماه بود بدون هیچ مشکلی وصل میشدم چکار کنم؟2 مگ پ ی ش گ ا م ا ن
خواهشا راهنمایی کنید

یک سوال
در قسمتی که َACTIONS یا taunt یا body language انجام میده.واسه ps4 همی اون انیمیشن ها بازه؟همه ی اون هایی که در x360 هم بود؟همه ی اون ها هست؟ب
بعد موقع انجام اون ها میشه ویدیو record کرد؟چون از بچه ها شنیدم بعضی جاها نمیشه فیلم ضبط کرد.بعد شنیدم اون انیمیشن ها قفل شده براش.
به این سوالم هم جواب بدید.من قراره یک ویدیو بسازم.نیاز دارم به این قسمت ها.ببینم اگه این قسمت ها کار میکنن بازی رو بخرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or