R توصیه کرده بود اپدیت زمان لانچ رو برای بهینه بخشه single حتما دانلود کنیم . مابقی اپدیتها برای بهبود بخشه انلاین بود . یه اپدیت اخری هم بود که یه سری item و ماشین داشت.سلام دوستان
این اپدیت 1گیگو خورده ای واسه چیه؟
R توصیه کرده بود اپدیت زمان لانچ رو برای بهینه بخشه single حتما دانلود کنیم . مابقی اپدیتها برای بهبود بخشه انلاین بود . یه اپدیت اخری هم بود که یه سری item و ماشین داشت.
نه!بر و بچ جی تی ای ریجن 2 مشکلی برای اتصال با جی تی ای ریجن all نداره که؟
چون pes یادمه بازی در میاورد واسه همین سوال کردم
به جز اون دیگه چیزی نیستداداش واسه من فقط یک اپدیت 1گیگو 200 و خورده ای بود که به بازی قسمت انلاینو اضافه کرد
جای خاصی برای اپدیت بخش سینگل باید برم؟
احساس میکنم بازی تیک میزنه روون نیست:-o
اره اپدیتهای کلا همه همین قدر هست. از دفعه بعد که اپدیت کنی 300 مگ اینا رو میگیره همش ( حداقل تا الان که اینطوری بوده )...داداش واسه من فقط یک اپدیت 1گیگو 200 و خورده ای بود که به بازی قسمت انلاینو اضافه کرد
جای خاصی برای اپدیت بخش سینگل باید برم؟
احساس میکنم بازی تیک میزنه روون نیست:-o
1.بله .... چرا باید کمتر شده باشه؟؟؟ یکی 2 مورد دیگه هم اضافه شده....این سوال بی جواب مونده ها.بنده خدا 1 هفته پیش سوال کرد.![]()
چه مشکلی؟نه!
مال من ریجن بازی و اکانت یک هستش
ولی بازم مشکل دارم
شاید تو یه میشنی چیزی هستی که باید مایکل باشی.....دوستان یه مشگلی برام پیش اومده !
نمی تونم کاراکترم رو تو gta عوض کنم ! رو هر آیکونی هم که میری غیب میشه !
می خوام از مایکل برم فرانکلین
یدونه سیو هم بیشتر ندارم چنبار ریلود هم کردم ولی نشد
داداشی مشکل از نتت هست. دو راه داری: راه اول اینه که در ساعات مختلف روز تلاش کنی شاید به سرورا وصل بشه.دوستان من بازی رو امروز گرفتم و آپدیت 1 گیگ و خورده ای رو هم گرفت.
وقتی میرم تو آنلاین مینویسه:
Files required to play GTA online could not be downloaded from the rockstar games service. Try again later
چه مرگشه؟
اکانتم ریجن 2 بازی هم ریجن 2 هست