Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام
دوستان داریم یه گروه برای بازی جمع میکنیم.
اگه وقت آزاد و سن مناسب و تسلط نسبی بر زبان انگلیسی و کنسول ps4 و یه pc نسبتا خوب دارید و علاقمند بودید بهم پیام خصوصی بدید.(و البته خلاق هم باشید!!!)
بعدا اهداف رو براتون تشریح میکنم.
البته کاری که میخوایم بکنیم یه کم پیچیده و زمان بر هست و من نمیخوام الکی کسی را بیارم شاید براتون نامید کننده باشه شایدم همچی کنسل شه ولی به هر حال این کاری هست که عزمشو کردیم دیگه.
درواقع ملاک انجام اینکار اینه که همچی جور شه دیگه!!!پس من بهتون قولی نمیدم چون همچی بستگی داره!!!
میخوایم بببینیم میشه یه سری افراد جالب را دور هم جمع کرد تا بشه یه گروه ثابت برای انجام بازی بسازیم و...
موفق باشید

آخرین ویرایش:
با سلام برای من یک سوال پیش امده که داخل انلاین چه کار های رو میش کرد مثلا میش مثل سیمز زندگی کرد (کلا چه کار های میشه کرد)
بخشه free roam که میتونی این ور اون ور بچرخی .... خونه بخری ( فقط جنبه توش رفتن داره یا با دوستات جمع شی ) - لباس بخری ... این تیپ چیزای معمولی ...
بعدش دیگه مدهای مختلفش هست مثل racing - death match و ...
همین !

سلام
درباره آنلاتین این بازی کسی هست یک توضیح کامل بهم بده ؟
یه کارکتر میسازی.یه میشن اجباری یری.بعدش دیگه ازادی.خرید لباس و خونه و مدل مو و خالکوبی و سرقت و قتل و دارت و تنیس و گلف و مسابقات انلاین و لول اپ کردن و میشن رفتن .
کیفیت بصری مولتی پلیرش هم یکمی کمتر از بخش داستانیش هست و جانوران هم در بخش مولتی نیستن و فیزیک کارکتر هم به خوبی بخش داستانی نیست.
(با توجه به تجربه ام در نسل هفت گفتم).

سلام برا من بازیم ریجن آل ولی بازم هر چی کدشو میزنم همون ارور رو میده من چی کار کنم؟؟؟
رمزش هم همون پول تو آف و آنلاینه

ریجن2
اکانت UK
ولی میگه یا اشتباهه یا قبلا استفاده شده
بازی هم پلمپ بوده

مشکل منم همینه -_-
Region All همون ریجن 1 هست
باید اکانت ریجن 1 اداشته باشید

اکانت یک داشته باشید و ریجن بازی آل باشه که یک هم بهش میگن مشکلی نداره کیفیت آنلاینش رو ps4 خوبه و مشکلی نداره و لی گیم پلی بازی در بعضی قسمتها کم میاره قسمت جنگ با اسلحش هیچوقت به گیم پلی لاست آف آس نمیرسه ولی خیلی کارا میشه تو بازی انجام داد که تنوع بازی رو بالا برده و بازی رو جذاب میکنه

آقا یه سوال شاید خیلی تکراری باشه
من واسه ترنسفر اکانتم از PS3 مشکل پیدا کردم ، تا دیروز که میرفتم سایت راکستار اکانت سوشال کلاپم، هم اطلاعات پولام بود و هم مراحل و بقیه چیزا ، کاراکتر آنلاینمم لول 33 بود ، امروز که بازی رو گرفتم گزینه ی ترنسفر کاراکتر رو زدم پیام داد همچین دیتایی موجود نیست و الان که رفتم سوشال کلاپم دیدم همه چیزم صفر شده ، اکانت ps3ام با ps4ام فرق داره مال ps3 هم بن شده بود ، حالا خواستم ببینم کاراکتر قبلیم پرررر؟ خونه ؟ زندگی ؟ راه حلی نداره؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من با X1 بازی میکنم الان دقیقا دو ماهه که بازی اومده هر وقت می خوام آنلاین بازی کنم میره تو یه سرورهایی که 7-8نفر بیشتر توش نیستن و وقتی از طریق quick job هم وارد هر مدل بازی میشی حداکثر 4-5 نفر داخل سرور هستن...می خواستم بدونم رو PS4 هم اینجوری ؟ راهی نیست که بشه مثل بازی دیگه آنلاین تو سرورهای درست حسابی و بالای 20 نفر بازی کرد...واقعا خیلی تو ذوقم خورده...

سلام دوستان... :)
بزودی قصد تهیه GTA V رو دارم اما نمیدونم کدوم ریجنش بدستم میرسه!

اگر لطف کنید لینک آپدیت بازی برای هر دو ریجن 1 و 2 رو بدید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or