دمت گرم حامد واقعا کارت درستهبازی رو پلات کردم دوستان اگه مشکل خاصی داشتن pm بدن تا حد ممکن کمکشون میکنم، بعضی از تروفی هاش قلق خاصی دارند
یه چیزی اتیش بزن بعد با گوشیت زنگ بزن اتش نشانی بعد وایسا تا ماشین اتش نشانی بیاد بعد ماشینشو بدزددوستان بازم ما گیر کردیم.بالا سمت چپ صفحه همش میزنه find a way to get fire truck که معنیش فک کنم بشه ماشین اتش نشانی پیدا کنین.جایی هستم که میخان برن یه بانک بزنن.هیچ غلامتی نیستش رو نقشه ه هر کسی زنگم میزنم بازم فایده نداره.این ماشین اتش نشانی کجاست چه جوری پیداش کنم؟ممنون.
ممنون.اینکارو کردم دزدیمش بردم پارکش کردم با مایکل.حالا بعدش مونذم با کی و چه کاری کنم؟یه چیزی اتیش بزن بعد با گوشیت زنگ بزن اتش نشانی بعد وایسا تا ماشین اتش نشانی بیاد بعد ماشینشو بدزد
سلام برا من بازیم ریجن آل ولی بازم هر چی کدشو میزنم همون ارور رو میده من چی کار کنم؟؟؟باید یکی باشه.
کد چی هست؟
ریجن و اکانتت یکیه،بعد نمیشه؟سلام برا من بازیم ریجن آل ولی بازم هر چی کدشو میزنم همون ارور رو میده من چی کار کنم؟؟؟
رمزش هم همون پول تو آف و آنلاینه
ریجن و اکانتت یکیه،بعد نمیشه؟
مشکل منم همینه -_-ریجن2
اکانت UK
ولی میگه یا اشتباهه یا قبلا استفاده شده
بازی هم پلمپ بوده
دوستان من میخوام این بازیو پیش خرید کنم برای PC! میدونین آیا میشه با نت ایران بازی کرد آنلاین رو یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی عجله دارم!
نت من پینگش دورو بر 200 هست!
با 8.8.8.8
میشه بازی کرد آنلاین رو؟ یا نت خیلی قوی میخواد؟