Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چطور میشه 2 نفره کرد بازی کرد تو بخش افلاین واسه گیمنت میخوام بچه ها دیونم کردن کمکم کنید ممنون میشم میخوان دنفره بازی کنن با هم کجای نقشه باید رفت

سلام دوستان
چطوری میشه عکسایی که با دوربین مثلا مایکل میگیریم را بریزیم رو فلش تو گالری نیست
میشه کامل توضیح بدید. عضو سوشال کلوب راک استار هم شدم حالا باید چطوری عکس را آپلود کنم؟؟
ممنون

سلام دوستان
چطوری میشه عکسایی که با دوربین مثلا مایکل میگیریم را بریزیم رو فلش تو گالری نیست
میشه کامل توضیح بدید. عضو سوشال کلوب راک استار هم شدم حالا باید چطوری عکس را آپلود کنم؟؟
ممنون
وارد gallery شو از طریقه خوده بازی توی منو بعد میتونی عکسها رو دونه دونه upload کنی ( توی social club ) بعدش برو از social club بدانلودشون D:

- - -ویرایش - - -

من خیلی وقته بخش انلاین نرفتم میخواستم ببینم اون بخش heists اضافه شده یا نه
نه هنوز
باید خبری ازش بشه به زودی

اعصابم خورد شد این ماموریت که میری یه سری رو میکشی بعد یه هداپیما میدزدی در میری هر کار میکنم نمیتونم آخرین جا هواپیما رو بشونم زمین و میره میخوره زمین لت و پار میشه . بیست بار امتحان کردم . لامصب دقیق مرحله آخر این ماموریته سیو هم نمیشه کرد باز برمیگرده از اول :(

اعصابم خورد شد این ماموریت که میری یه سری رو میکشی بعد یه هداپیما میدزدی در میری هر کار میکنم نمیتونم آخرین جا هواپیما رو بشونم زمین و میره میخوره زمین لت و پار میشه . بیست بار امتحان کردم . لامصب دقیق مرحله آخر این ماموریته سیو هم نمیشه کرد باز برمیگرده از اول :(

چرخ های هواپیما رو باز میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or