یه سوال داشتم :
این ماموریتهای اصلی همون علامت سوال آبیهای رو نقشه هست ؟ غیر از اونها دیگه چیزی نیست ؟
علامت سوال ماموریت فرعیه!
رنگ علامت مربوط به کاراکتر بازیست
آبی:مایکل
سبز:فرانکلین
نارجی:ترور
به رنگ دسته ی بازی هم توجه کنید میبینید تغییر میکنه
ماموریت های اصلی با چه نشونه ای رو نقشه مشخص شده که برم انچام بدم .
مرسی
ماموریت های اصلی با نشانه ی ثابت و خاصی نشون داده نمیشه!
ممکنه Sباشه یا Mباشه یا L باشه
مثلا مراحلی که در نقش فرانکلین باید با همکاری Lesterانجام بدین با نماد L هست
HSهم مربوط به ماموریت های بزرگ سرقت هست
احتمالا مرحله ی سرقته و کاراش رو به درستی انجام ندادی مثل خرید کت و شلوار و سرقت یک ماشینی که چهارتا در داشته باشه و ببریش توی یک مکان خلوت و زنگ بزنی به لسترمرسی ولی نگاه من الان هفت هشت تا ماموریت رفتم . یه ماموریت بود که نماد L بود که میره تو یه خونه بعدش ماموریت میگیره که بره تو یه بوتیک لبلس میخره و اینا ولی بعد که اون ماموریت رو رد کردم باز این L هست باز رفتم اونجا یه خیاط خونه بود که هیچ ماموریت خاصی هم بهم نداد و نمیدونم الان باید چکار کنم ؟
ممنون
احتمالا مرحله ی سرقته و کاراش رو به درستی انجام ندادی مثل خرید کت و شلوار و سرقت یک ماشینی که چهارتا در داشته باشه و ببریش توی یک مکان خلوت و زنگ بزنی به لستر
باید صبر کنی بچه ها بیان جوابتو بدن چون منGTAرو فقط آنلاین بازی میکنم و بخشStoryرو پارسال روx360تموم کردم اصلا حوصله ی تموم کردنش رو ps4رو ندارم
یه سوال من امروز می خواستم با دوستم انلاین بازی کنم ولی من و اون هر وقت دوتایی با هم جوین می شدیم من میدیدم که اون لفت میداد و اونم میدید که من لفت میدم
و همش نشد با هم بازی کنیم
ولی اون به تنهایی و من به تنهای تونستیم آنلاین بزنیم با بقیه
چرا؟؟؟
شاید NAT type یکیتون 3 باشه شایدم ISP یکیتون مشکل داشته باشه...میشه یکی جواب منم بده؟؟
تروفی های آفلاین این بازی کاملا مشکل داره و گلیچ میشه زیاد روی تروفی ها حساب نکنسلام دوستان ببخشید انقدر گیر دادام به این تروفی .
اگر بازی رو حذف و نصب کنم دوباره تروفی میده به نظرتون !؟
مرسی ولی نگاه من الان هفت هشت تا ماموریت رفتم . یه ماموریت بود که نماد L بود که میره تو یه خونه بعدش ماموریت میگیره که بره تو یه بوتیک لبلس میخره و اینا ولی بعد که اون ماموریت رو رد کردم باز این L هست باز رفتم اونجا یه خیاط خونه بود که هیچ ماموریت خاصی هم بهم نداد و نمیدونم الان باید چکار کنم ؟
ممنون
دوستان الان با ترور هستم جایی هستم که باید بره مزرعه برادران اونیل میرم اونجا همه رو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم؟یه علامت ابی رو نقشه هستش تو خوده خونه هستش علامته ولی میرم جایی که علامت هستش ولی هیچی نیست.فقط زده destroy oneils meth lab.ممنون.
شاید NAT type یکیتون 3 باشه شایدم ISP یکیتون مشکل داشته باشه...