Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یه سوال داشتم :
این ماموریتهای اصلی همون علامت سوال آبیهای رو نقشه هست ؟ غیر از اونها دیگه چیزی نیست ؟

علامت سوال ماموریت فرعیه!
رنگ علامت مربوط به کاراکتر بازیست
آبی:مایکل
سبز:فرانکلین
نارجی:ترور
به رنگ دسته ی بازی هم توجه کنید میبینید تغییر میکنه

علامت سوال ماموریت فرعیه!
رنگ علامت مربوط به کاراکتر بازیست
آبی:مایکل
سبز:فرانکلین
نارجی:ترور
به رنگ دسته ی بازی هم توجه کنید میبینید تغییر میکنه

ماموریت های اصلی با چه نشونه ای رو نقشه مشخص شده که برم انچام بدم .
مرسی

ماموریت های اصلی با چه نشونه ای رو نقشه مشخص شده که برم انچام بدم .
مرسی

ماموریت های اصلی با نشانه ی ثابت و خاصی نشون داده نمیشه!
ممکنه Sباشه یا Mباشه یا L باشه
مثلا مراحلی که در نقش فرانکلین باید با همکاری Lesterانجام بدین با نماد L هست
HSهم مربوط به ماموریت های بزرگ سرقت هست

ماموریت های اصلی با نشانه ی ثابت و خاصی نشون داده نمیشه!
ممکنه Sباشه یا Mباشه یا L باشه
مثلا مراحلی که در نقش فرانکلین باید با همکاری Lesterانجام بدین با نماد L هست
HSهم مربوط به ماموریت های بزرگ سرقت هست

مرسی ولی نگاه من الان هفت هشت تا ماموریت رفتم . یه ماموریت بود که نماد L بود که میره تو یه خونه بعدش ماموریت میگیره که بره تو یه بوتیک لبلس میخره و اینا ولی بعد که اون ماموریت رو رد کردم باز این L هست باز رفتم اونجا یه خیاط خونه بود که هیچ ماموریت خاصی هم بهم نداد و نمیدونم الان باید چکار کنم ؟
ممنون

مرسی ولی نگاه من الان هفت هشت تا ماموریت رفتم . یه ماموریت بود که نماد L بود که میره تو یه خونه بعدش ماموریت میگیره که بره تو یه بوتیک لبلس میخره و اینا ولی بعد که اون ماموریت رو رد کردم باز این L هست باز رفتم اونجا یه خیاط خونه بود که هیچ ماموریت خاصی هم بهم نداد و نمیدونم الان باید چکار کنم ؟
ممنون
احتمالا مرحله ی سرقته و کاراش رو به درستی انجام ندادی مثل خرید کت و شلوار و سرقت یک ماشینی که چهارتا در داشته باشه و ببریش توی یک مکان خلوت و زنگ بزنی به لستر
باید صبر کنی بچه ها بیان جوابتو بدن چون منGTAرو فقط آنلاین بازی میکنم و بخشStoryرو پارسال روx360تموم کردم اصلا حوصله ی تموم کردنش رو ps4رو ندارم

احتمالا مرحله ی سرقته و کاراش رو به درستی انجام ندادی مثل خرید کت و شلوار و سرقت یک ماشینی که چهارتا در داشته باشه و ببریش توی یک مکان خلوت و زنگ بزنی به لستر
باید صبر کنی بچه ها بیان جوابتو بدن چون منGTAرو فقط آنلاین بازی میکنم و بخشStoryرو پارسال روx360تموم کردم اصلا حوصله ی تموم کردنش رو ps4رو ندارم

مرسی داداش
ولی زد mission complete آخرش و سیو شد . یعنی مامورت تموم شده . حالا دوستان اگه بلدن کمک کنن آماتورم دیگه :D

یه سوال من امروز می خواستم با دوستم انلاین بازی کنم ولی من و اون هر وقت دوتایی با هم جوین می شدیم من میدیدم که اون لفت میداد و اونم میدید که من لفت میدم
و همش نشد با هم بازی کنیم
ولی اون به تنهایی و من به تنهای تونستیم آنلاین بزنیم با بقیه
چرا؟؟؟

میشه یکی جواب منم بده؟؟

سلام دوستان ببخشید انقدر گیر دادام به این تروفی .
اگر بازی رو حذف و نصب کنم دوباره تروفی میده به نظرتون !؟
تروفی های آفلاین این بازی کاملا مشکل داره و گلیچ میشه زیاد روی تروفی ها حساب نکن

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ممنون

کل مرحله سرقت از طلا فروشیه
شما وقتی لباس رو گرفتی باید بری طلافروشی چندتا عکس با عینکت میندازی (از دوربین مخفی ها)
بعد میری یه جای بلند(تو نقشه علامت میده)طلا فروشی رو رصد میکنی
بقیشم یادم نمیاد
اینم بگم این مرحله که شما توش هستی از چندتا مرحله فرعی تشکیل میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان الان با ترور هستم جایی هستم که باید بره مزرعه برادران اونیل میرم اونجا همه رو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم؟یه علامت ابی رو نقشه هستش تو خوده خونه هستش علامته ولی میرم جایی که علامت هستش ولی هیچی نیست.فقط زده destroy oneils meth lab.ممنون.

همرو که کشتی باید بری زیرزمین یه یارویی هست اونو میکشی یه گالن بنزین برمیداری میریزی زمین(طبق نقشه) به اخر که رسیدی یه مقدار از خط بنزین فاصله میگیری یه تیر میزنی بهش
خونه اتیش میگیره سوار وسیلت میشی از خونه دور میشی
تموم

دوستان الان مرحله multi target assassination رو با فرانکلین تموم کردم ولی کلا هیچ ماموریتی رو نقشه نیست سوییچ میکنم رو ترور و مایکل بازم رو نقشه هیچی نیست فقط برای هر 3 تا شون رو نقشه هاشون پر از علامت سوالایه رنگایه محتلف هستش هیچ حروفی نیست که ماموریت باشه علامت سوالایه سبز هستش نارنجی ابی برای 3 تا شونم تو نقشه یه حرف Hs زده ولی وقتی میرم طرفش علامته هیچی نیستش وسط دریا هستش چیکار کنم؟ممنون.

سلام دوستان
این تروفی که میگین دقیقا چیه و به دردی میخوره؟ :d شرمنده ps4 ندارم ولی قصد خریدش رو دارم بدجور اونم به خاطر همین gta v
بعد آپدیتش رو میشه با pc دانلود کرد بعد ریخت رو دستگاه از اونجا بازی رو آپدیت کرد؟

تعطیلات کریسمس در gta onlin با دوستان بازی سنتر;) (خودم kamran2014 /شایان (ezio)/پویا/ علی )
البته طبق قوانین قسمتهای مورد دار سانسور شدن
کاراکتر خودم=))
viewer.php
[/URL][/IMG]
ezio جان
viewer.php
[/URL][/IMG]
من و پویا و علی
viewer.php
[/URL][/IMG]
من و پویا
viewer.php
[/URL][/IMG]
من و علی و پویا
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
یک چیزی که منو خیلی دلخور کرد این انتقال کاراکتر از ps3 به ps4 بود!!!!!
شخصیتم تو ps3 از نظر ظاهر بهتر بود،اما تو ps4 بکلی ظاهرش تغیر کرد و بد شد!!!!!
خودتون قضاوت کنید:
ps3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or