اره کلی هست اما هرچی گشتم نتونستم دانلودشو پیدا کنم.....موقع پخشش هم idm پیام نمیده ک دان کنمیوتیوب ریخته...
اره کلی هست اما هرچی گشتم نتونستم دانلودشو پیدا کنم.....موقع پخشش هم idm پیام نمیده ک دان کنم
دوستان من 1.09 آپدیت کردم گرافیکم بدجوری افت کرده تار شده و کاراکتره انلاینمم قیافش به کلی عوض شده افت کرده کسی همچین مشکلی پیدا کرده ایا؟///
ماموریت های اصلی رو نقشه به صورت حروف انگلیسی معلومند. اون ؟ ها ماموریت های فرعی ـن...دوستان ماموریت های اصلی رو چطوری میشه رو نقشه پیدا کرد ؟ این علامت سوال ها رو حتما باید بریم یا فرعی هستن ؟
منم... یکی نیست کمک کنه؟بعد مرحله ای که با ترور یه جرثقیل کوچیک حمل کننده ی ماشین ویه کامیون حامل زباله رو دزدیدم دیگه ماموریتی نیست که برم الان دقبقا باید چی کنم؟
ماموریت های اصلی رو نقشه به صورت حروف انگلیسی معلومند. اون ؟ ها ماموریت های فرعی ـن...
نمیدونم... باید باشه ماموریت دیگه ای یه نگاه دیگه بنداز شاید چیزی رو جا انداخته باشی...داداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟
یه ماشین سرعتی و تیز رو 4 در رو پیدا کن بعد برو تو یه کوچه پس کوچه ای ( اگه اون جایی که رفتی امن و خوب باشه گوشه بالا می نویسه که اینجا جای مناسبیه) بعد گوشی رو در بیار و با مایکل و یا فرانکلین تماس بگیر!منم... یکی نیست کمک کنه؟
یکم ماموریت فرعی بری اصلی ها باز میشنداداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟
کماکان منتظرمسلام خدمت دوستان من این نسخه رو افلاینش رو رفتم
میخام بدونم تو انلاین بازی مرحله اضاف شده کلان تو انلاینش میشه چه کار کرد ممنون میشم دوستان جواب بدن
داداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟