Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من وقتی تاکسیرانی رو که مال فرانکلین میخرم منتظر میمونم تا یا رو پائول بهم زنگ بزنه تا اون مسافر مخصوص رو ببرم اصلا زنگ نمیزنه چی کار کنم روش خاصی داره؟

ماموریت های اصلی رو نقشه به صورت حروف انگلیسی معلومند. اون ؟ ها ماموریت های فرعی ـن...

داداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟

داداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟
نمیدونم... باید باشه ماموریت دیگه ای یه نگاه دیگه بنداز شاید چیزی رو جا انداخته باشی...

منم... یکی نیست کمک کنه؟
یه ماشین سرعتی و تیز رو 4 در رو پیدا کن بعد برو تو یه کوچه پس کوچه ای ( اگه اون جایی که رفتی امن و خوب باشه گوشه بالا می نویسه که اینجا جای مناسبیه) بعد گوشی رو در بیار و با مایکل و یا فرانکلین تماس بگیر!

یکم ماموریت فرعی بری اصلی ها باز میشن
من اوایل بازی 1 ماموریت فرعی رفتم این مشکلم حل شد

ماموریت فرعی برو ، احتمالا بعدش بهت کسی زنگ میزنه یا ماموریت جدید میاد . چندتا ماموریت فرعی تو طول بازی هست که به ماموریت های اصلی و داستان مربوطه و باید بری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or