بیشترین تغییرات بازی برای دمیج نیست بلکه تغییرات گرافیکیه گرافیک نسبت به نسل قبلش جهش بزرگی داشته فیزیک بازی زیاد تغییری نداره ولی خب من که در هر صورت این بازی رو جزو کلکسیون بازی های ps4 خودم نگه میدارم .کسای ک ماله هر دونسل رو بازی کردن بگن دمیج بازی چ جوری هست نسبت به نسل قبل
مرسی
مشکل نیست دوست عزیز دوتا آپدیت بعد از اون آپدیت اومده که به همین شکلی که گفتی دانلود میشه .دوستان تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟
بعد از آپدیت آخر بازی که 4.5 گیگ بود هر چند روز یبار وقتی میرم تو بازی میزنه بازی رو آپدیت کنید بعدش شروع میکنه از ادامه 4.5 گیگ 300 مگ دانلود میکنه ، بعد از سه چهار روز دوباره همین آپدیت رو می ده و دوباره 300 مگ رو دان می کنه.
توی بازی دو قسمت هست یکیش برای دنیای خوده بازی اونی که پس زمینه سیاه میشه بر حسب میزان خرید و فروش خوده بازیبازها هم هستکسی جواب مارو نمیده ؟
ماشینو نمیشه فروخت نمایشگاه ماشین نمیتونی بخری فقط همون گاراژ هستش .سلام دوستان
من بازیو تموم کردم.ایا قابلیت فروش ماشین هست؟مثلا من چند تا ماشین خریدم توی گاراژن چطوری میشه اینارو فروخت؟
در بازی نمیشه نمایشگاه ماشین خرید؟
خب مشخصه PS4 سخت افزار محدود داره و PC سخت افزار نامحدود. مسلما PC با مشخصات بسیار بالا عملکرد بسیار بالاتری نسبت به PS4 دارد.چرا نسخه پی سی 60 فریم هستش ولی ps4 30؟
اینو که میدونم تازه قیمت یه همچین pc ده میلیون فک کنم بشه .خب مشخصه PS4 سخت افزار محدود داره و PC سخت افزار نامحدود. مسلما PC با مشخصات بسیار بالا عملکرد بسیار بالاتری نسبت به PS4 دارد.
نباید انتظار برتری PS4 را نسبت به PC داشته باشید.