Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
کسای ک ماله هر دونسل رو بازی کردن بگن دمیج بازی چ جوری هست نسبت به نسل قبل
مرسی
بیشترین تغییرات بازی برای دمیج نیست بلکه تغییرات گرافیکیه گرافیک نسبت به نسل قبلش جهش بزرگی داشته فیزیک بازی زیاد تغییری نداره ولی خب من که در هر صورت این بازی رو جزو کلکسیون بازی های ps4 خودم نگه میدارم .

یک چند تا مشگل داره.یکی دمیج بازی که تو نسل قبل با چوب یا لگد میزدم ماشین رو له میکردم اما تو این نسل نمیشه
دوم سخف ماشین له نمیشه.
له شدن ماشین ها یک چور مسخره شده با سرعت میزنی به جایی رنگ ماشین میره.

دوستان تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟
بعد از آپدیت آخر بازی که 4.5 گیگ بود هر چند روز یبار وقتی میرم تو بازی میزنه بازی رو آپدیت کنید بعدش شروع میکنه از ادامه 4.5 گیگ 300 مگ دانلود میکنه ، بعد از سه چهار روز دوباره همین آپدیت رو می ده و دوباره 300 مگ رو دان می کنه.

دوستان تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟
بعد از آپدیت آخر بازی که 4.5 گیگ بود هر چند روز یبار وقتی میرم تو بازی میزنه بازی رو آپدیت کنید بعدش شروع میکنه از ادامه 4.5 گیگ 300 مگ دانلود میکنه ، بعد از سه چهار روز دوباره همین آپدیت رو می ده و دوباره 300 مگ رو دان می کنه.
مشکل نیست دوست عزیز دوتا آپدیت بعد از اون آپدیت اومده که به همین شکلی که گفتی دانلود میشه .

دوستان شرمنده میدونم درباره ی این موضوع زیاد تو تاپیک بحث شده اما میشه یکی یه بار دیگه این نحوه ی سرمایه گذاری تو بورس رو تعریف کنه ..
تو آنلاین هم میشه ازش استفاده کرد ؟

کسی جواب مارو نمیده ؟ :(
توی بازی دو قسمت هست یکیش برای دنیای خوده بازی اونی که پس زمینه سیاه میشه بر حسب میزان خرید و فروش خوده بازیبازها هم هست
توی ماموریتهای Assassination که انجام میدی با Lester خودش بهت میگه کدوم سهام رو بخری و بعده کشتن شروع میشه میزان سهام گرون شدن بعد میفروشی اینطوری
میتونی تا اخر بازی هم تغریبا وایسی بعد اینا رو انجام بدی که % پولی که Profit میشه بالاتر باشه به نسبت اوایل بازی

سلام دوستان
من بازیو تموم کردم.ایا قابلیت فروش ماشین هست؟مثلا من چند تا ماشین خریدم توی گاراژن چطوری میشه اینارو فروخت؟
در بازی نمیشه نمایشگاه ماشین خرید؟

سلام دوستان
من بازیو تموم کردم.ایا قابلیت فروش ماشین هست؟مثلا من چند تا ماشین خریدم توی گاراژن چطوری میشه اینارو فروخت؟
در بازی نمیشه نمایشگاه ماشین خرید؟
ماشینو نمیشه فروخت نمایشگاه ماشین نمیتونی بخری فقط همون گاراژ هستش .

چرا نسخه پی سی 60 فریم هستش ولی ps4 30؟
خب مشخصه PS4 سخت افزار محدود داره و PC سخت افزار نامحدود. مسلما PC با مشخصات بسیار بالا عملکرد بسیار بالاتری نسبت به PS4 دارد.
نباید انتظار برتری PS4 را نسبت به PC داشته باشید.

خب مشخصه PS4 سخت افزار محدود داره و PC سخت افزار نامحدود. مسلما PC با مشخصات بسیار بالا عملکرد بسیار بالاتری نسبت به PS4 دارد.
نباید انتظار برتری PS4 را نسبت به PC داشته باشید.
اینو که میدونم تازه قیمت یه همچین pc ده میلیون فک کنم بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or