اینو که میدونم تازه قیمت یه همچین pc ده میلیون فک کنم بشه .
داداش برات خوب در اومده!! الان فقط قیمت بهترین کارت گرافیک بین 1تا 2 میلیون هست!!! این لینکو ببین:چه خبره؟!
با قیمت همون کنسول نسل 8 میشه کامپیوتری به همون قدرت و یا حتی بهتر خرید.
الان سیستم بنده با مانیتور و همه هزینه هاش حدود 2.5 دراومده(هر چند نباید مانیتور رو در نظر گرفت)
دوستان یک نگاه به این لینک بندازید.
همونطور که مشخصه مقایسه قدرت سخت افزار هست نه برتری بازیها!
آیا با بودجه کنسول می توان یک PC قدرتمند تر تهیه نمود؟
داداش برات خوب در اومده!! الان فقط قیمت بهترین کارت گرافیک بین 1تا 2 میلیون هست!!! این لینکو ببین:
VGA Card / PCI Express ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
من سال 87 تو یک مغازه کامپیوتری کار میکردم، اونموقع با 2.5 میشد یک سیستم عالی (بدون مانیتور- اسپیکر) بست! الان حداقل باید 5 تومان هزینه کنی!!(برای سیستمی که برای 3-2 سال جوابگوی بازی باشه)
.
.
.
. اقا این اپدیتهای راکستار که همش شدن فیکس!!!! یعنی همش رفع باگ و نواقص گرافیکی!! فقط تا الان 2-3 تا وسیله نقلیه اضافه کرده!!! (برعکس ورژن ps3 که دست کم با هر اپدیت 30 مگیش، 2 تا ماشین اضافه میکرد!)
و اینکه من تو کلیپها دیدم یک ماشینی شبیه میتسوبیشی لنسر، تو بخش انلاین اضافه شده! اما من دیروز هرچی اینترنت توی بازی رو گشتم اون نبود!!! دلیلش چیه؟؟؟؟ (من اپدیت 1.10 رو هم دان کردم)
نزدیک 10 گیگ دانلود کردم من ولی شاید کمتر باشهسلام
حجم کل آپدیت ها چقدر است؟
وسایل نقلیه فقط به بخش آنلاین بازی اضافه شدن ...داداش برات خوب در اومده!! الان فقط قیمت بهترین کارت گرافیک بین 1تا 2 میلیون هست!!! این لینکو ببین:
VGA Card / PCI Express ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
من سال 87 تو یک مغازه کامپیوتری کار میکردم، اونموقع با 2.5 میشد یک سیستم عالی (بدون مانیتور- اسپیکر) بست! الان حداقل باید 5 تومان هزینه کنی!!(برای سیستمی که برای 3-2 سال جوابگوی بازی باشه)
.
.
.
. اقا این اپدیتهای راکستار که همش شدن فیکس!!!! یعنی همش رفع باگ و نواقص گرافیکی!! فقط تا الان 2-3 تا وسیله نقلیه اضافه کرده!!! (برعکس ورژن ps3 که دست کم با هر اپدیت 30 مگیش، 2 تا ماشین اضافه میکرد!)
و اینکه من تو کلیپها دیدم یک ماشینی شبیه میتسوبیشی لنسر، تو بخش انلاین اضافه شده! اما من دیروز هرچی اینترنت توی بازی رو گشتم اون نبود!!! دلیلش چیه؟؟؟؟ (من اپدیت 1.10 رو هم دان کردم)
من بازيشو فقط واسه مولتي پليرش خريدم كه اونم هميشه از دسترس خارجه
با سلام
ببخشید من از موقعی که هیست رو نصب کردم هر موقع میخوام انلاین بازی کنم میگه که سرورهای راکستار غیر فعال مشکل از کجاست؟چیکار کنم؟
مشکل از اینترنتتون هست وگرنه همیشه در دسنرسه...پیشنهاد میکنم isp رو عوض کنید
1. همه بازیهای 4 برای اجرا چه از دیسک چه digital توی هارد نصب میشهسلام چندتا سوال
1.این دوستمون همینجا گفت هیست نصب کرده ...مگه نصبی؟؟ اگر اره چطوری؟؟
2.پس از وارد کردن کد پول داخل پک چ اتفاقی میافته و این پول در حالت افلاین بحساب کی میره؟ ترور فرانکین یا مایکل؟
3.این جاهای خیلی گرون مثلا 150 میلیون دلاری چجوری میشه خرید؟؟