Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان من کدی که مربوط میشه به 1 میلیون دلار پول اضافی رو Redeem کردم اما هیچ پولی در بخش Story Mode و gta online اضافه نشده!!! کار خاصی باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید؟

دوستان من کدی که مربوط میشه به 1 میلیون دلار پول اضافی رو Redeem کردم اما هیچ پولی در بخش Story Mode و gta online اضافه نشده!!! کار خاصی باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید؟
من که زدم کار کرد..
اونجایی که شما کدو میزنی‌ خود ایکس‌باکس تشخیص میده و کانفرم می‌شه ؟!؟!
تو جی‌تی‌ای برو تو بانک احتمالا تو حساب بانکت باید انتقال بدی
من همون موقع که زدم بالا سمت راست برام اضافه شد اما تو بانک اومد

بچه ها من بازي رو خريدم يه سوال واسم پيش اومده

من اينو تو ٣٦٠ تموم كرده بودم و واقعا عاشقش بودم و رفتم دوباره خريدم و گرافيكش بطرز حيرت اوري بالاتر رفته و ريمستر كنا بيان از راك استار ياد بگيرن.

Draw distance بوضوح زيادتر شده و خيلي منظره بازي جذاب و زيبا شده و يجوراي هواپيما سواري و اينا بيشتر كيف مميده ميشه دوردست هارو ديد اما سوالم اينه تو تغيرات گرافيكيش عنوان كرده بودن ترافيك بازي خيلي زيادتر شده و ماشين بيشتره! اما عملا همونه و هيچ فرقي نكرده! و بعضي جاها بايد يه ربع وايستي تا ماشين پيدا بشه سرر راه! كسي متوجه اين عيب شده يا فقط من فك ميكنم اينطوريه؟

اديت: دوستاني كه نميدونن ماموريت جديد چطوري درست ميشه بايد به علامت سوال سر بزنن تا ماموريت جديد باز بشه

آخرین ویرایش:
داداش من اوایل بازی هستم و بعد از انجام یکی دو ماموریت اصلی با مایکل و فرانکلین فقط علامت سوال (فرعی) رو نقشه هست و خبری از حروف انگلیسی یا همون ماموریت های اصلی نیست ! ! ؟

ممكنه اون علامت سؤال ها زمينه ي آشنايي با شخصيت هاي جديد و اتفاقات نو باشه و بعدش مأموريت اصلي بده
اينم بگم كه گاهي اوقات فقط براي يك شخصيت مأموريت اصلي هست و بايد اون رو بري تا براي ديگري باز بشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
انلاین این بازی دیقیقا چ جوریه؟
من اوایل بازی یک سری رفتم اولش یک ماموریت انجام دادم بعدش ماشین اسپرت کردم
الان دیگه هر جا میریم صبر میکنه چند نفر جوین بشن اخرش هم کیکم میکنه میگه خیلی نیستین
دقیقا الان باید چکار کنم؟

سلام
انلاین این بازی دیقیقا چ جوریه؟
من اوایل بازی یک سری رفتم اولش یک ماموریت انجام دادم بعدش ماشین اسپرت کردم
الان دیگه هر جا میریم صبر میکنه چند نفر جوین بشن اخرش هم کیکم میکنه میگه خیلی نیستین
دقیقا الان باید چکار کنم؟

من و اد کن ماموریت ها را با هم انجام میدیم. robdonin هر وقت خواستی بازی کنی تو پی اس ان پیام بزار ، آنلاین بودم جوین می شوم.

درود ... دوستان کسی نفهمید جریان این کرش و ارور و بیرون اومدن از بازی چیه ؟؟!! من افلاین بازی میکنم وسط بازی بعضی مواقع میپره بیرون !! رفتم اخرین اپدیت دستگاه یعنی 2.50 رو نصب کردم وبازی رو از نو نصب کردم چون میگفت مشکل از اپدیت هست ولی بازم ارور میده میپره بیرون(البته بعضی مواقع) !! قبلا هم سر فیفا 14 این مشکلو داشتم !! ولی تلو و درایو کلاب و واچ داگز حتی یک بار هم ارور ندادن!! دوستانی که انلاین بازی کردن هم میگفتن همین ارور برای اونا هم هست تو بازی gta v !! :-?
اروری هم که میده اینه : ce-34878-0

من اگر ماشین شخصیتها مثلا وانت ترورر را اسپرت کنم همیشه اسپرت میمونه؟؟؟ دیدین که همیشه جلو در خونش پارکه

آره ماشینا
دوج و موتورسیکلت فرانکلین
آئودی / مایکل / بی ام و زن مایکل / مینی کوپر دختر مایکل
وانت ترور / موتور 4 چرخ ترور
همیشه هرکاری روشون کنی همون میمونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or