Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام یه سری کامیون های خیلی بزرگ که تو معدن کار میکنند به طور اتفاقی باهاشون برخورد کردم حالا پیداشون نمیکنم. میشه مخلشو تو نقشه مشخص کنید.
قسمت شرق نقشه بالای محدوده شهری ی سری راه پیچ پیچ هست اون معدن هست بری از این ماشینا ریخنه

چرا این آنلاین همش خالیه؟ یعنی هیچ کاری نمی خواد راک استار انجام بده واسه این مشکل؟ فقط خودم هستم و خودم
مشکل از سرعت اینترنت خودتون هست. من هم وقتی سرعتم پایین بره اینطوری میشه. حتی اگر در یک سرور 32 نفر تکمیل باشید، اما برای اینترنت شما مشکلی ایجاد بشه و سرعتش کاهش پیدا کنه تمام افراد از سرور خارج میشن.

سلام خدمت دوستان من این نسخه رو افلاینش رو رفتم

میخام بدونم تو انلاین بازی مرحله اضاف شده کلان تو انلاینش میشه چه کار کرد ممنون میشم دوستان جواب بدن

دوستان سلام دارم بازي gta v رو نصب ميكنم يه ٤ گيگ ! اپديت داده اونو نصب كنم ؟ لعنتي حجمش زياده ، سوالم اينه اين اپديت واسه انلاينه فقط اگه واسه انلاين هست فعلا نصبش نكنم چون پلاس ندارم كه انلاين بازي كنمش

دوستان سلام دارم بازي gta v رو نصب ميكنم يه ٤ گيگ ! اپديت داده اونو نصب كنم ؟ لعنتي حجمش زياده ، سوالم اينه اين اپديت واسه انلاينه فقط اگه واسه انلاين هست فعلا نصبش نكنم چون پلاس ندارم كه انلاين بازي كنمش
اگر قبل از اون آپدیت نکردید یک سری مشکلات آفلاین هم رفع می کنه ولی بیشترش مربوط به آنلاین میشه

اگر قبل از اون آپدیت نکردید یک سری مشکلات آفلاین هم رفع می کنه ولی بیشترش مربوط به آنلاین میشه
نه كنسولو امروز گرفتم اپديت كردم به نسخه ٢٠٥ بعد جي تي اي رو نصب كردم كه ٩٣ درصد نصب شده ، تو افلاين چه تغييري ايجاد ميكنه پس نصبش كنم بهتره ، راستي كنسولو خاموش كنم به دانلود اپديت ادامه ميده؟

نه كنسولو امروز گرفتم اپديت كردم به نسخه ٢٠٥ بعد جي تي اي رو نصب كردم كه ٩٣ درصد نصب شده ، تو افلاين چه تغييري ايجاد ميكنه پس نصبش كنم بهتره ، راستي كنسولو خاموش كنم به دانلود اپديت ادامه ميده؟
خاموش کنید نه ولی اگر Rest Mode بزارید (چراغ روی کنسول رنگ نارنجی میشه) و تنظیماتش هم درست باشه به دانلود ادامه می ده
بهتره نصب کنید؛ پلاس هم رایگان می شه گرفت؛ تاپیکش توی بخش PS4 هست.

اخ عجب بازي هست اين v ! گرافيكش خيلي خوبه ٠ بچه ها واسه شما هم r2 سرعت هستش l2 ترمز؟
آره کلا راک استار با R2 و L2 سر و کله داره! :دی

سلام بچه ها.....از کجا میتونم گیم پلی های انلاین بازی رو دانلود کنم؟؟همونایی ک پلیرا استریم میکنن میزارن نت
یوتیوب ریخته...

دوستان من 1.09 آپدیت کردم گرافیکم بدجوری افت کرده تار شده و کاراکتره انلاینمم قیافش به کلی عوض شده افت کرده کسی همچین مشکلی پیدا کرده ایا؟///

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or