Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان کسی تونسته اینو پلات کنه من تروفی سینگل رو کامل گرفتم مونده انلاین ولی خیلی سخته در حد دارک سول هست سختی گرفتن تروفی انلاین کسی هم نیست باهاش برم

دوستان تو شهر ترور یه جایی هست که چنتا دیش ماهواره بزرگ و یجور منطقه محافظت شده س... من یجا خوندم بری اونجا می تونی فضایی هارو رصد کنی ولی واردش که میشم هیچ جای خاصی نداره که برم!!! جریانش چیه؟؟؟؟!

این 4 گیگ اپدیت فقط شامل دزدی انلاین و 2 تا ماشین بود!!!!؟؟؟؟
خیلی زورداره خداییش!

حتی این باگ سیو هم برطرف نکردن!!!!! مجدد اگه به نت وصل نباشی یا نتونی به سرورش وصل بشی میره از اول#:-s

سلام
امروز ی دختره رو که گم شده بود بردم رسوندم خونش در بین راه یک ایکن سفید A رو نقشه ظاهر شد مکانش هم بالای فرودگاه نظامی بود ...جریانش چی هست؟؟ وقتی رسوندمش رفت
در حالت افلاین

سلام
امروز ی دختره رو که گم شده بود بردم رسوندم خونش در بین راه یک ایکن سفید A رو نقشه ظاهر شد مکانش هم بالای فرودگاه نظامی بود ...جریانش چی هست؟؟ وقتی رسوندمش رفت
در حالت افلاین
اگه میبردید اونجا یه تروفی بهتون میداد ، گروه Altruist (اگه اشتباه نکنم) یه گروهن که یه مقرر تو کوهستان دارن از همه دوری میکنن و با دخترام مشکل دارن، من اوایل بازی با هلیکوپتر رفتم مقررشون همه ل خ ت بودن.:d

آخرین ویرایش:
اگه میبردید اونجا یه تروفی بهتون میداد ، گروه Altruist (اگه اشتباه نکنم) یه گروهن که یه مقرر تو کوهستان دارن از همه دوری میکنن و با دخترام مشکل دارن، من اوایل بازی با هلیکوپتر رفتم مقررشون همه لخت بودن.:d
اااااا حیف شد...
حالا شمارشو داده بببینم میاد بریم
:D

سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه
دیروز بازی gta ریجن all رو خریدم
آپدیت 4.7 گیگابایتی رو با برنامه psx گرفتم.اما وقتی میخوام انتقالش بدم به ps4 تا 7-8 مگابایت میره بعد قطع میشه .دائما مینویسه preparing to download ... 50% بعد از اول شروع میکنه دانلود, دوباره تا 7-8 مگ میره ... چند بار اینجوری میشه بعد قطع میشه...
ممنون میشم اگه کسی کمکی کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or