دوستان یه سوال داشتم ؟! به موقع نصب بازی کسی یادش هست کدوم اپدیت رو بلوری بازی هست ؟!
دوستان همین الان آپدیتی اومد واس gta؟
اگه میبردید اونجا یه تروفی بهتون میداد ، گروه Altruist (اگه اشتباه نکنم) یه گروهن که یه مقرر تو کوهستان دارن از همه دوری میکنن و با دخترام مشکل دارن، من اوایل بازی با هلیکوپتر رفتم مقررشون همه ل خ ت بودن.:dسلام
امروز ی دختره رو که گم شده بود بردم رسوندم خونش در بین راه یک ایکن سفید A رو نقشه ظاهر شد مکانش هم بالای فرودگاه نظامی بود ...جریانش چی هست؟؟ وقتی رسوندمش رفت
در حالت افلاین
اااااا حیف شد...اگه میبردید اونجا یه تروفی بهتون میداد ، گروه Altruist (اگه اشتباه نکنم) یه گروهن که یه مقرر تو کوهستان دارن از همه دوری میکنن و با دخترام مشکل دارن، من اوایل بازی با هلیکوپتر رفتم مقررشون همه لخت بودن.:d
مشکلی نیست از این خانما بازم تو ماموریتهای اتفاقی هستن ولی باید با ترور سوارشون کنید تا علامت ظاهر بشه.اااااا حیف شد...
حالا شمارشو داده بببینم میاد بریم
دیروز بازی gta ریجن all رو خریدم
آپدیت 4.7 گیگابایتی رو با برنامه psx گرفتم.اما وقتی میخوام انتقالش بدم به ps4 تا 7-8 مگابایت میره بعد قطع میشه .دائما مینویسه preparing to download ... 50% بعد از اول شروع میکنه دانلود, دوباره تا 7-8 مگ میره ... چند بار اینجوری میشه بعد قطع میشه...
ممنون میشم اگه کسی کمکی کنه...