Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان اين Heist فاينال prison break توي نسخه انلاين باگي چيزي داره؟ چون سه نفر همراه با اون زنداني وارد هواپيما شديم و اون يكي هم داخل هليكوپتر بود. هر كاري كرديم از دست پليسا فرار كنيم نشد. همش جلومون ظاهر ميشدن و اصلا توي حالت " گشتن پليس دنبال ما " نميرفت. توي مپ بازي مقصدي كه بايد ميرفتيم مشخص بود ولي پايين صفحه گفته بود كه بايد پليس ها رو از دست بديم.

بچه هاد من داشتم انلاین بازی میکردم کلی اسلحه خریدم بعد از بازی اومدم بیرون بعد ز چند ساعت که انلاین شدم بعضی از اسلحه ها نبود
کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟؟

دوستان اين Heist فاينال prison break توي نسخه انلاين باگي چيزي داره؟ چون سه نفر همراه با اون زنداني وارد هواپيما شديم و اون يكي هم داخل هليكوپتر بود. هر كاري كرديم از دست پليسا فرار كنيم نشد. همش جلومون ظاهر ميشدن و اصلا توي حالت " گشتن پليس دنبال ما " نميرفت. توي مپ بازي مقصدي كه بايد ميرفتيم مشخص بود ولي پايين صفحه گفته بود كه بايد پليس ها رو از دست بديم.

من دوبار اینو رفتم یه بار خلبان اوسکل بود اونجا باختیم زمین و زمانو فش میدادیم ..باس به طرف دریا پرواز کنه!نه اینکه اون حلقه رو طواف کنه..یه کمی وقتی چند نفر باشی پلیسا ول کن نمیشن

بعضی وقتا مال منم پیش اومده که توی بعضی جاب ها که باید پلیس رو بپیچونیم کلا نمیشد

دوستان یه سوال خارج از gta...بده نتم از مخابرات فلان شدست...بعد از ساعت 1 شب که رایگان میشه دیگه انقدر وضع اوضاع قاطی میشه که اصلا نمیشه به psn وصل شد

چاره ای هست که بشه رفعش کرد این مشکل رو؟

دوستان یه سوال خارج از gta...بده نتم از مخابرات فلان شدست...بعد از ساعت 1 شب که رایگان میشه دیگه انقدر وضع اوضاع قاطی میشه که اصلا نمیشه به psn وصل شد

اون کلا داغونه بیخیالش شو. از یجا دیگه نت بگیر.

منم همین مشکلو دارم عمدا اینکارو میکنن که ملت نتونن مجانی بزنن...ولی برای طول روز بهترین شرکت همین مخابرات هست پینگ بنده میاد رو 50

به یک پارتنر جهت مسخره بازی گشت و گذار تو شهر و انجام مأموریت‌ها و بالا بردن سطح نیاز مندیم
خانه عفاف هم میریم اگه سن پارتنر بالا باشه:d
اگه شد یه double penetration هم با زحمت کشان خانه عفاف می‌زنیم....الکییییی;;)
گیمرتگتو رد کن بیاد مال من:robofaal

این خانمه هست Maude که از sande shore به تروور ایمیل میده که یه سری فراری رو پیداکنه و تحویل بده، کسی میدونه موقعیت اینا رو چطور باید پیدا کرد؟
اولیش که تو معدن بود رو با بدبختی پیدا کردم! دومی واقعا سخته از رو ایمیلش بشه فهمید موقعیتش کجاست
راهنمایی برای این موضوع وجود داره؟ سایتی؟ mapـی؟ چیزی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or