دوستان اين Heist فاينال prison break توي نسخه انلاين باگي چيزي داره؟ چون سه نفر همراه با اون زنداني وارد هواپيما شديم و اون يكي هم داخل هليكوپتر بود. هر كاري كرديم از دست پليسا فرار كنيم نشد. همش جلومون ظاهر ميشدن و اصلا توي حالت " گشتن پليس دنبال ما " نميرفت. توي مپ بازي مقصدي كه بايد ميرفتيم مشخص بود ولي پايين صفحه گفته بود كه بايد پليس ها رو از دست بديم.
دوستان اين Heist فاينال prison break توي نسخه انلاين باگي چيزي داره؟ چون سه نفر همراه با اون زنداني وارد هواپيما شديم و اون يكي هم داخل هليكوپتر بود. هر كاري كرديم از دست پليسا فرار كنيم نشد. همش جلومون ظاهر ميشدن و اصلا توي حالت " گشتن پليس دنبال ما " نميرفت. توي مپ بازي مقصدي كه بايد ميرفتيم مشخص بود ولي پايين صفحه گفته بود كه بايد پليس ها رو از دست بديم.
دوستان یه سوال خارج از gta...بده نتم از مخابرات فلان شدست...بعد از ساعت 1 شب که رایگان میشه دیگه انقدر وضع اوضاع قاطی میشه که اصلا نمیشه به psn وصل شد
چاره ای هست که بشه رفعش کرد این مشکل رو؟
دوستان یه سوال خارج از gta...بده نتم از مخابرات فلان شدست...بعد از ساعت 1 شب که رایگان میشه دیگه انقدر وضع اوضاع قاطی میشه که اصلا نمیشه به psn وصل شد
چاره ای هست که بشه رفعش کرد این مشکل رو؟
گیمرتگتو رد کن بیاد مال من:robofaalبه یک پارتنر جهت مسخره بازی گشت و گذار تو شهر و انجام مأموریتها و بالا بردن سطح نیاز مندیم
خانه عفاف هم میریم اگه سن پارتنر بالا باشه:d
اگه شد یه double penetration هم با زحمت کشان خانه عفاف میزنیم....الکییییی
اتفاقا خیلی عالیه هر اپدیتش کلی چیز به بازی اضافه میکنه!این آپدیتای GTA خیلی مضخرفن ! تا همین الان شوخی شوخی 10 گیگ آپدیت کرده تو پاچمون![]()
باید خریداری شه بعد یه سری مرحله داره...من تا اخرین پچ بازی رو اپدیت کردم خواستم تروفی TP Industries Arms Racee برم اون فرودگاه رو بخرم ولی از قبل بدون خرید باز بود مشکلی در بدست اوردن ایجاد که نمیکنه؟
باید خریداری شه بعد یه سری مرحله داره...
پس برو بقیه مراحلو دیگه...اخه من نخریدم چطوری تونستم مرحله ی اول اون هواپیما که انداختن جعبه بود برم؟؟