چرا نیست.......... والا ما 5 .. 6 نفر هستیم که غروبها باهم انلاین بازی میکنیم خیل حال میده
دوست عزیز فقط توجه داشته باش برای بخش انلاین قسمت heist حتما باید لولت 12 به بالا باشهما که گروه نداریم و فعلا داریم منتظر دوستانی میشیم که بخوان انلاین بزنن در gta
سلام دوستان.
من در اصل رو 360 بازی میکنم ولی چونکه اونجا کسی جوابگو نبود سوالمو اینجا میگم شاید شما بدونین.
چن روزه هر وقت وارد انلاین میشم میگه:
Rockstar game services are unavailable right now.please return to gta v and try again.
در حالی که من میدونم مشکل از سرور ها نیست چونکه همه دوستام راحت بازی میکنن.
وقتی check xbox love connection رو میزنم هیچ مشکلی رو نشون نمیده.
بازی های دیگه مثل world of tanks رو میتونم انجام بدم.
اپدیت رو هم برا اطمینان 1 بار از اول دان کردم
مشکل من دقیقا چیه������
اپدیت:نتورک رو رو static و به صورت دستی تنظیم کردم درس شد.ولی برا من که فعلا بدجور سخته.باید لول اپ کنم بعد برم سراغش.
کسی راهنمایی نمیکنه ؟
رتبه ام 55 هست و متاسفانه هیچ گروهی و نفری هم ندارم که حداقل با اون یه تیم بشم چند نفر رو تو اد لیستم دارم ولی اونا فقط دنبال ادم کشی و گشت و گذارن
خب یکیش همون 1 تاکسی و مسافر کشی 2 سهام 3 کشتن مردم و برداشتن پولشون :d 4 اچیومنت های مراحل 5 بعضی مراحل مخفی هم داره مثل نامه رئیس جمهور که پول زیادی ازشون در میاد
دوست عزیز میکروفون مخصوص PS4 رو به جک روی دسته DS4 وصل کنینبچه ها یه سوال ابتدایی چه جوری میشه میکروفون رو به پی اس 4 نصب کرد تا توی جی تی آی ویس چت داشت ؟
دوست عزیز میکروفون مخصوص PS4 رو به جک روی دسته DS4 وصل کنین
کسی نظزی نداره؟؟؟