يك ميليون هست كه 500 براي آنلاين هست
و 500 تاي آفلاين به فرانكلين اضافه ميشه يعني به پول مايكل و ترور هيچي اضافه نميشه
و اينكه شما هر وقت كشته يا دستگير بشيد مبلغي كم ميشه از پول
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بازي منم از اين كدا داره ولي نزدم چون فكر نكنم بدردم بوخوره و كلا نميدونم چجوري كار ميكنه ولي اينو ميدونم كه كد من با ريجن بازي يكيه و توي استور هاي ديگه جواب نميده.... شما يبار ديگه سعي كن كد رو بزني شايد بازي هنوز پكيج رو درست نخريدهمن دو سه بار کشته شدم و یه بارم بعد دستبرد به یه مغازه که تو پمپ بنزین بود دستگیر شدم از اون به بعد این پوله غیب شد ؟!
اقا ما دو تا ازین ماموریت های جدیدشو رفتیم…..دیوانه کننده است دیوانه کننده!!!!
بازي منم از اين كدا داره ولي نزدم چون فكر نكنم بدردم بوخوره و كلا نميدونم چجوري كار ميكنه ولي اينو ميدونم كه كد من با ريجن بازي يكيه و توي استور هاي ديگه جواب نميده.... شما يبار ديگه سعي كن كد رو بزني شايد بازي هنوز پكيج رو درست نخريده
از چه لحاظ!؟ واسه من بيشتر اعصاب خرد كن بود... چون يا كيكم ميكردن يا طرف لفت ميداد يا سرعت نت نابود بود...
يك ميليون هست كه 500 براي آنلاين هست
و 500 تاي آفلاين به فرانكلين اضافه ميشه يعني به پول مايكل و ترور هيچي اضافه نميشه
و اينكه شما هر وقت كشته يا دستگير بشيد مبلغي كم ميشه از پول
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بازي منم از اين كدا داره ولي نزدم چون فكر نكنم بدردم بوخوره و كلا نميدونم چجوري كار ميكنه ولي اينو ميدونم كه كد من با ريجن بازي يكيه و توي استور هاي ديگه جواب نميده.... شما يبار ديگه سعي كن كد رو بزني شايد بازي هنوز پكيج رو درست نخريده
از چه لحاظ!؟ واسه من بيشتر اعصاب خرد كن بود... چون يا كيكم ميكردن يا طرف لفت ميداد يا سرعت نت نابود بود...
سلام دوستان.
من در اصل رو 360 بازی میکنم ولی چونکه اونجا کسی جوابگو نبود سوالمو اینجا میگم شاید شما بدونین.
چن روزه هر وقت وارد انلاین میشم میگه:
Rockstar game services are unavailable right now.please return to gta v and try again.
در حالی که من میدونم مشکل از سرور ها نیست چونکه همه دوستام راحت بازی میکنن.
وقتی check xbox love connection رو میزنم هیچ مشکلی رو نشون نمیده.
بازی های دیگه مثل world of tanks رو میتونم انجام بدم.
اپدیت رو هم برا اطمینان 1 بار از اول دان کردم
مشکل من دقیقا چیه������
تنها تفاوت توی پوشش گیاهیه که تو PS4 خیلی بهترهدوستان سلام من ميخواستم اين بازى رو بگيرم ولى نميدونم رو ps4 بگيرم يا xbox one روى كدوم گرافيك بيشترى داره ؟ لطفا بدون تعصب بگيد ممنون
حجم آبدیت جدیده که اومده چقدره؟؟
این ماموریت هارو باید با دوستان بری حتما هم هدست داشته باشی تا بتونید هماهنگ کنید
ماموریت ها واقعا جذاب هستن بخصوص اگه 3تا رفیق پایه پیدا کنی شدییییییییدا لذت بخشه
دوستان سلام من ميخواستم اين بازى رو بگيرم ولى نميدونم رو ps4 بگيرم يا xbox one روى كدوم گرافيك بيشترى داره ؟ لطفا بدون تعصب بگيد ممنون
چرا نیست.......... والا ما 5 .. 6 نفر هستیم که غروبها باهم انلاین بازی میکنیم خیل حال میدهرفیق پایه کجا بود اکثر گیمر های gta برای تفریح دارن بازی میکنن و ادم کشی..کسایی هم که میان باسه انجام مرحله سرکارت میزارن و اکثر تو خود مرحله میان بیرون تا زد حال بزنن