Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان کسی از بچه ها هست که این بازیو بدون aim assist بازی کنه؟ من تو ستینگ آف کردم ولی خیلی سخته بدون اسیست بازی کرد. من تازه ps4 گرفتم زیاد به دسته عادت ندارم.

این خانمه هست Maude که از sande shore به تروور ایمیل میده که یه سری فراری رو پیداکنه و تحویل بده، کسی میدونه موقعیت اینا رو چطور باید پیدا کرد؟
اولیش که تو معدن بود رو با بدبختی پیدا کردم! دومی واقعا سخته از رو ایمیلش بشه فهمید موقعیتش کجاست
راهنمایی برای این موضوع وجود داره؟ سایتی؟ mapـی؟ چیزی؟

دوتای اول رو پیدا کردم

اولی:

دومی:

دوستان چطوری میشه تو
Heist خودت هاست باشی!!؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم پیدا کنم!فقط میتونم جوین شم!
شما باید لولتون حداقل 12 باشه و یه آپارتمان high end رو هم داشته باشید بعدش اگه اشتباه نکنم لستر خودش زنگ میزنه بت

بچه ها بعضی ماشین ها رو که میبرم MODE SHOP واسه اسپورت و اینا قبول نمیکنه میگه TOO HOT . بعد تو پارکینگ هم میخوام ببرم اروری که میده واسه سرقتش نیست . چطوری میتونم اسپورت کنم و بزارم گاراژ؟

مرسی از پاسخت. ولی لولم بالای 12 آپارتمانم دارم ولی نمیدونم
high end یا نه!؟
:d

- - -ویرایش - - -

شما باید لولتون حداقل 12 باشه و یه آپارتمان high end رو هم داشته باشید بعدش اگه اشتباه نکنم لستر خودش زنگ میزنه بت

high end یا نه!؟

بچه ها بعضی ماشین ها رو که میبرم MODE SHOP واسه اسپورت و اینا قبول نمیکنه میگه TOO HOT . بعد تو پارکینگ هم میخوام ببرم اروری که میده واسه سرقتش نیست . چطوری میتونم اسپورت کنم و بزارم گاراژ؟

نمیشه ماشین بدزدی و مالکش بشی فقط تا یه سطح مشخصی از ماشین ها رو میشه مالکش شد با دزدیدن از سطح sport دیگه نمیشه ، باید بخری

high end یا نه!؟

- - -ویرایش - - -

high end یا نه!؟

آپرتمان هاي بالاي ٢٢٠ هزار دلار كه معمولا توي شمال شهر هست. مثلا وقتي كه جوين ميشي و ليو ميكني و بعدش توي آپارتمان هوست دراپ ميشي.

یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومده چطوری حلش کنه تازه بازی رو گرفته آپدیت هم کرده ولی میخواد کرکتر رو بسازه این ارور رو میده : rockstar game services are unavailable

خواهشا دوستان یه روش که پول زیاد درآورد رو توی آفلاین بگید . اگر قبل از آپدیتا هم گلیچی وجود داشته که پول زیاد میشد درآورد هم بگید .

راحتترینش گلیچ سهام هست
بعد از مرحله ای که با مایکل اون یارو مدیر عامل life invader رو میکشی بزار قیمت سهامش به حدود 3-4 دلار برسه، بعد برو تو اینترنت سهامش رو بخر بیا بیرون چند ثانیه صبر کن دوباره برو وارد صفحه خود سهام بشو و دکمه sell رو بزن تو صفحه بعدیش sell all بزن. همین. هر دفعه پولت چندبرابر میشه

با تروور میتونی مجرمهای فراری رو بازداشت کنی و تحویل بدی که هر دفعه 10تا15 هزار دلار جایزه میده، صفحه قبل دوتاش رو گذاشتم الان تو سومی گیر کردم، سخته از رو ایمیل ارسالی بشه فهمید کجای نقشه است

یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومده چطوری حلش کنه تازه بازی رو گرفته آپدیت هم کرده ولی میخواد کرکتر رو بسازه این ارور رو میده : rockstar game services are unavailable

منم یه عمر این مشکلو داشتم:d
برا من اینجوری حل شد:برو تو ایمیلت و ایمیل رو confirm کن.همون ایمیلی که راکستار برات فرستاده.اگه ایمیل رو پیدا نکردی برو تو تنظیمات پروفایلت دوباره برات بفرسته.البته مطمئن نیستم با این خوب بشه ولی امیدوارم کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or