این خانمه هست Maude که از sande shore به تروور ایمیل میده که یه سری فراری رو پیداکنه و تحویل بده، کسی میدونه موقعیت اینا رو چطور باید پیدا کرد؟
اولیش که تو معدن بود رو با بدبختی پیدا کردم! دومی واقعا سخته از رو ایمیلش بشه فهمید موقعیتش کجاست
راهنمایی برای این موضوع وجود داره؟ سایتی؟ mapـی؟ چیزی؟
شما باید لولتون حداقل 12 باشه و یه آپارتمان high end رو هم داشته باشید بعدش اگه اشتباه نکنم لستر خودش زنگ میزنه بتدوستان چطوری میشه توHeist خودت هاست باشی!!؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم پیدا کنم!فقط میتونم جوین شم!
بلهدوستان من تو دو سه روز آینده میخوام کنسول بگیرم بهمراه بازی gta v سوالم اینه برای آنلاین بازی کردن حتما باید psn plus خرید ؟
شما باید لولتون حداقل 12 باشه و یه آپارتمان high end رو هم داشته باشید بعدش اگه اشتباه نکنم لستر خودش زنگ میزنه بت
بچه ها بعضی ماشین ها رو که میبرم MODE SHOP واسه اسپورت و اینا قبول نمیکنه میگه TOO HOT . بعد تو پارکینگ هم میخوام ببرم اروری که میده واسه سرقتش نیست . چطوری میتونم اسپورت کنم و بزارم گاراژ؟
مرسی از پاسخت. ولی لولم بالای 12 آپارتمانم دارم ولی نمیدونمhigh end یا نه!؟ :d
- - -ویرایش - - -
مرسی از پاسخت. ولی لولم بالای 12 آپارتمانم دارم ولی نمیدونمhigh end یا نه!؟:d
خواهشا دوستان یه روش که پول زیاد درآورد رو توی آفلاین بگید . اگر قبل از آپدیتا هم گلیچی وجود داشته که پول زیاد میشد درآورد هم بگید .
یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومده چطوری حلش کنه تازه بازی رو گرفته آپدیت هم کرده ولی میخواد کرکتر رو بسازه این ارور رو میده : rockstar game services are unavailable