siavashjal
کاربر سایت
راک استار اعلام کرده که نسخه آندروید و ویندوز فون ifruit به زودی عرضه می شه ولی تاریخ مشخصی اعلام نکرده.
هندلینگ IV جوری بود که انگار داشتی یه کشتی می روندی و اصلا واقع گرایانه نبود. برعکسه V که بهتر شده و واقع گرایاناس همچون بازی NFS.
اقایون اون اولای بازی که می ریم تو یک خو نه یی و می گه نباید کسی متوجه شه و برو ماشین رو بردار،هر کار می کنم تو طبقه پایین اون زن و مرد ه منو می بینن!
این بازی بهترین سندباکسی هست که تو عمرم بازی کردماقا از بازی تعریف کنید. اصلا همون شاهکاره که فکرشو میکردیم؟اصلا شاهکار است ؟به نظرتون goty میشه؟بهترین بازی نسل میشه؟اصلا در حد و اندازه این حرفا است؟
اقا از بازی تعریف کنید. اصلا همون شاهکاره که فکرشو میکردیم؟اصلا شاهکار است ؟به نظرتون goty میشه؟بهترین بازی نسل میشه؟اصلا در حد و اندازه این حرفا است؟
لطفا یکی برا من پیداش کنه واجب هست لامصب100% کامل درست هست امتحان کردی؟
تنها نسخه ای که فعلا توی نت هست همون ـه،اون طرفی هم که داره اسکن و آپلود میکنه داره این کار رو اختصاصی برای xbox360iso انجام میده و اونجا تایید کردن که درسته.ولی همه صفحه ها رو اسکن نکرده و فقط صفحه های مهم رو اسکن کردهفدر کل از هیچی بهتره.....لطفا یکی برا من پیداش کنه واجب هست لامصب