Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا من كلافه شدم :| ١- هر وقت بخوام بازى كنم ، اول بايد ديسك ١ و بزارم بعد ٢ :| ( بازى رو تو فلش نصب كردم)
٢- وسط بازى يدفه ميندازه بيرون ميگه! ديسك تو تميز كن يا دستگاه رو ريستارت كن ( برنر مكس ديسكم)
چيكار كنم درست شه!؟ :(
آقـــا يكى جـــوابمونو بده :) هيچ معموريتى نميتونم برم هى ميندازه بيرون :| چـــــــــــيــــــــــكار كنم :(

دوستان اين ماشيني بود كه تو SA بود و چرخ هاش خيلي گنده بود و ترمز دستي هم نداشت(به جاش هر دو چرخ عقب و جلوش موقع دور زدن ميچرخيدن) ، يه مسابقه هم بود تو بازي كه با همين ماشين بايد حركات نمايشي انجام ميدادي ، اون نيستش تو بازي ؟؟ :d

واس منم سواله الان 150 میلیون از کجا.میشه در آورد!!

بازي رو كه تموم كني ، ميتوني توي مراحل آخر پول خيلي زيادي به جيب بزني ;)اگه نخواي بازي رو تموم كني ، كار خيلي سختيه بخواي اين همه پول به دست بياري .

اقامن دستگام جی تگه . برای چندمین بار میگم این gta v رو چه طور میتونیم تو محیط فریی استایل بریزیم رو هارد اکسترنال؟ قبلا هر بازیو با dvd extraxt خیلی راهت میریختم خودشم میومد تو مای گیم. gta v نمیشه . لطفا کامل و گام به گام و واضح توضیح بدید چه طور بازیو بریزم رو هارد اکسترنالم.:rolleyes:

دوستان چند سوال روش خاموش کردن ماشین بدون پیاده شدن چیه؟ و چطور میشه پیاده شد ولی ماشین خاموش نشه؟ چون وقتی میری بیرون صدای رادیو نمیاد عاشق بازیشم

خیلی دپرس شدم.
هی میرم به سمت بالای نقشه واسه اون 2 تا شهر سن آندریاس.
چی میشد همون نقشه سن آندریاس رو کپی کنن؟
اون که طبیعتش عالی بود شهر هاش هم عالی.
این تا از شهر میزنم بیرون همه ی فضا هاش کوهه و دشت خو من شهر میخوام.!:((((((((((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or