پست اول همه چیز توضیح داده شده لطفا بخونید.دوستان واسه نصب دیسک دوم بازی ، فلش چند گیگ لازمه ؟ من 8 گیگ دارم .
سرعتش باید چقدر باشه ؟
پست اول همه چیز توضیح داده شده لطفا بخونید.دوستان واسه نصب دیسک دوم بازی ، فلش چند گیگ لازمه ؟ من 8 گیگ دارم .
سرعتش باید چقدر باشه ؟
پست اول همه چیز توضیح داده شده لطفا بخونید.
این ترجمه توضیحات راکستار درباره اپلیکشین ifruit : (هرچند ما که ایکس باکس نداریم اما خب از بس تو کفیم گفتم ترجمه کنم بقیه بچه ها فیض ببرن)
شخصی سازی های لوس سنتوس : این برنامه ویژه به شما این امکان را میدهد تا در هر کجای بازی ماشین خود را شخصی سازی کنید : در بار ، ساحل ، دستشویی و ... شما همچنین می توانید کنترل شخصی سازی هر دو نسخه جی تی ای 5 و جی تی ای آنلاین را توسط این برنامه بدست بگیرید. همانند : پینت جاب ها ، رنگ شیشه ها ، رنگ دود ، چرخ ها ، سقف و باله. همچنین تقویت موتور ، ترمز ها ، اگزوز ، سیستم فرمان و تعلیق به همراه شخصی سازی چراغ ها ، بوق ، لاستیک و بدنه اتومبیل.
سگ فرانکلین : این برنامه ارتباط عمیقی با شخصیت فرانکلین خواهد داشت. هنگامی که شما کنترل فرانکلین را بر عهده دارید میتوانید کنترل سگ وی را نیز به دست بگیرید. به او آب و غذا بدهید ، با او بازی کنید ، او را برای مسابقات جنگ سگ ها آماده کنید ، به او نکته ای بیاموزید. و اگر سگ شما در بازی ناراحت شد میتوانید به وی غذاهای گوناگون داده ، او را نگهبان خود کنید. او از شما و جی اف های شما! مراقبت کرده ، در درگیری با باند های خلافکار خیابانی به کمک شما می آید و در آخر (این قسمت +18 هست)میتوانید از سگ خود برای پاره کردن لباس های ... استفاده کنید.
دوستان واسه نصب دیسک دوم بازی ، فلش چند گیگ لازمه ؟ من 8 گیگ دارم .
سرعتش باید چقدر باشه ؟
باو یکی جواب مارو بده . ثواب داره :d
دوستان این smoke on water چیه؟؟؟؟
از کجا میتونم علف بخرم؟؟؟
این مغازه ک بخرم چطوری میتونم پول ازش بگیرم؟
لطفا کمک کنید....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
دقیقا سگ فرانکلین چه استفاده هایی داره ؟ توی اولای بازی میشد کنترلش کرد ولی حالا نمیشه
اون فروشگاه حیوانات خونگی کجاست ؟ کی باز میشه ؟
باید حتما به لایو وصل باشیم و گوشیمون هم همزمان به اینترنت وصل باشه و خلاصه آنلاین کار کنیم تا این چیزا اتفاق بیافته دیگه، نه؟
فلش 16 گیگ با سرعت 16 به بالا. همین.
نه چون 8 گیگ توش 7.5 گیگ در دسترسه اینم 7.7 گیگ میخوادفقط می خوام دیسک 2 رو روی فلش نصب کنم . با 8 گیگ کارم را نمی افته ؟
نه چون 8 گیگ توش 7.5 گیگ در دسترسه اینم 7.7 گیگ میخواد
-----------------------------------------------------------------------------
مگه راکستار نگفته بود تو بازی وقتی دسگیر میشید ممکنه برید زندان؟![]()