Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

منم بازی رو از دیروز گرفتم یک لحظه هم از پاش بلند نشدم:d
گرافیک بازی تو روزای آفتابی هم رسما تو حلق تمام بازیسازا
تنها ایرادی که به نظر من داره هندلینگ مسخره وسایل نقلیشه:dیه جورایی شده مثل sleeping dogs.خیلی تیز و مسخره شده...البته شاید بعضیا خوششون بیاد ولی به نظر من نسبت به iv خیلی افت کرده
چی میشد اگه همون هندلینگ سنگین و واقعی iv رو میزاشتن رو این:-&
با تمام وجود این حرف رو قبول دارم ولی بازی فوقالعادهس بهترین بازی عمرم بعدا RED DEAD LA

تصویری از سه ضخصیت بازی در کنار هم.

31248685748782967177.jpg

Steven Ogg(Trevor), Shawn Fonteno(Franklin) and Ned Luke(Michael) is.

دوستان این smoke on water چیه؟؟؟؟
از کجا میتونم علف بخرم؟؟؟
این مغازه ک بخرم چطوری میتونم پول ازش بگیرم؟
لطفا کمک کنید....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

با تمام وجود این حرف رو قبول دارم ولی بازی فوقالعادهس بهترین بازی عمرم بعدا RED DEAD LA
بزارین اینجوری بگم....به نظر من تا الان بدون شک بهترین بازی دنیاست
نسبت به نسخه قبلی از همه نظر بهتر شده...این پیشرفتا اونقدر زیاده که حوصله ندارم تایپ کنم مثل گرافیک,محیطاش,وسایل نقلیه,داستان و.....
فقط تنها چیزیش که افت کرده هندلینگ بازیه که یه مقدار تیز شده و به نظر من دیگه اون حس و حال ماشینای طبیعی رو بهت نمیده.مخصوصا من با ترمز دستی iv زدگی میکردم:bighug:
با وجود این که این مشکل واسه من خیلی بزرگه ولی بازم نمره من به بازی 10 از 10:bighug:
بدون شک شاهکار نسل

دوستاني كه بازي رو تا آخر رفتن اگه ميشه يه راهنماي قدم به قدم بازي gta v رو توي يه فايل pdf قرار بدن تا كاربران براي هر مرحله نخواهن اينجا سوال كن

دوستان رفتم تو سایت LEONERA JHONSON مدل قتلش رو دیدم اچیومنتش رو چجوری بگیرم؟
چجوری میتونم سگمو تربیت کنم CHOP هر کاری میکنم شاد نمیشه (منظورم درجه HAPPY بودنش هست)

واو فوق الاده ساختنش نمیدونم به قرص ماه دقت کردید شب به شب تغییر میکنه تا کامل میشه .امروز داشتم میرفتم نزدیک کوه ها یک گوزن کشتم دلم نمیاد بازی را برم جلو الان 18 درصد رفتم فعلا هر کار و هر بازی میکردم گذاشتم کنار خود به خود میرم سراغش بهترین بازی دنیا و تاریخ بوده تا الان واقعا بازی بزرگی هست

بزارین اینجوری بگم....به نظر من تا الان بدون شک بهترین بازی دنیاست
نسبت به نسخه قبلی از همه نظر بهتر شده...این پیشرفتا اونقدر زیاده که حوصله ندارم تایپ کنم مثل گرافیک,محیطاش,وسایل نقلیه,داستان و.....
فقط تنها چیزیش که افت کرده هندلینگ بازیه که یه مقدار تیز شده و به نظر من دیگه اون حس و حال ماشینای طبیعی رو بهت نمیده.مخصوصا من با ترمز دستی iv زدگی میکردم:bighug:
با وجود این که این مشکل واسه من خیلی بزرگه ولی بازم نمره من به بازی 10 از 10:bighug:
بدون شک شاهکار نسل
بله منم با شما هم عقیده ام . هندلینگ IV خیلی بهتر و واقع گرایانه بود . تو این پسرفت کرده و یه مقدار آرکیدی شده . ایکاش گزینه ای داشت که هرکس هر کدوم رو بخواد انتخاب کنه

بله منم با شما هم عقیده ام . هندلینگ IV خیلی بهتر و واقع گرایانه بود . تو این پسرفت کرده و یه مقدار آرکیدی شده . ایکاش گزینه ای داشت که هرکس هر کدوم رو بخواد انتخاب کنه

هندلینگ IV جوری بود که انگار داشتی یه کشتی می روندی و اصلا واقع گرایانه نبود. برعکسه V که بهتر شده و واقع گرایاناس همچون بازی NFS.

دوستان رفتم تو سایت LEONERA JHONSON مدل قتلش رو دیدم اچیومنتش رو چجوری بگیرم؟
چجوری میتونم سگمو تربیت کنم CHOP هر کاری میکنم شاد نمیشه (منظورم درجه HAPPY بودنش هست)
لطفا جفت رو جواب بدید اولیه خیلی مهمه برام خیلی جالبه کلا بازی چیزای عجیب زیاد داره ولی من هنوز BIG FOOT رو پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or