Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه چی یادتون میدم ولی قول بدید کارکترتون رو تند تند عذاب ندید :دی
وقتی با کارکترتون میپرید هوا چه از رو یه سکو به سمت زمین چه هرجای دیگه یه بار B رو بزنید و ببینید کارکترتون چجوری میخوره زمین ( B رو روی هوا بزنید :دی

حاجي بازي اپن ورلده
هيچ تكسچر تكراري هم نداره :|
خب منم همینو میگم برای یه بازی اپن ورلد اونم با این وسعت این گرافیک خوب و قابل قبوله ولی اینکه بگیم میخکوب کننده و شاهکار و اینا درست نیست، تکسچر تکراریم من زیاد دیدم

من موقع ارسال دستم خورد 2 بار فرستاده شد، حواسم نبود نمیدونم چه طور نوشته رو حذف کنم.

بیست هزار؟؟؟ شما تا آخرای بازی رفتی اونوقت از قیمت های املاک و ماشین خبر نداری؟ برو یه بار دیگه صفر ها رو بشمار! سهام هم روزانه من چند هزار دلار میخرم و میفروشم،در بهترین حالت چند هزار تا بیشتر سود نمیده. اون پولی هم که من میگم یه بار کلاً رفت، یه بار هم 6 میلیونشو FIB ورداشت!

روی ویرایش کلیک کنید و حذف نوشته رو بزنید

گرون ترین ملک بازی زمین گلف هست که 15 میلیون دلار هست!! من خودم تمام پارکینگ هارو خریدم که جمعا 1 میلیون نمیشن چه بمونه به 20 میلیون:d ، تقسیم پول هم 50% طراح نقشه دزدی برمیداره ( FIB یا هر سازمان دیگه ) ، بسته به گروهی که انتخاب کردید اونا برمیدارن ( تقریبا 20% میشه جمعا) ، بقیشم بین ترور و فرانکلین و مایکل و لستر تقسیم میشه که مبلغ ناچیزیه واقعا ، که از یه نظر خوبه که مثل من مجبورید برید بزنید به کار تاکسی:d

خب منم همینو میگم برای یه بازی اپن ورلد اونم با این وسعت این گرافیک خوب و قابل قبوله ولی اینکه بگیم میخکوب کننده و شاهکار و اینا درست نیست، تکسچر تکراریم من زیاد دیدم
خوب نه شما اینو نمیگی
یه بار هوا رو برفی کن و بزن تو کوه و دشت و صحرا و رو به غروب خورشید رانندگی کن تا ببینی من چی میگم

- - -ویرایش - - -

دوستان سیوم رو آپلود کنم کسی میتونه برام پولامو ماد کنه یا خوم دست به کار شم برای مادینگ؟

ما درباره نسل هفتم صحبت میکنیم نه نسل هشتم و برای این نسل این گرافیک با این عظمت شاهکاره

خوب نه شما اینو نمیگی
یه بار هوا رو برفی کن و بزن تو کوه و دشت و صحرا و رو به غروب خورشید رانندگی کن تا ببینی من چی میگم

- - -ویرایش - - -

دوستان سیوم رو آپلود کنم کسی میتونه برام پولامو ماد کنه یا خوم دست به کار شم برای مادینگ؟
شما کلا تعریفتون از گرافیک اینه که هوا رو برفی کنیم بزنیم به صحرا رو به غروب نگا کنیم بعدش تعریف کنیم که به به چه گرافیکی ؟! بازی هوای دیگه مثل بارونی آفتاب شب و اینا هم داره فکر کنم که اصلا اون چیزی که من در مورد گرافیک گفتم هیچ ربطی به این چیزی که شما میگی نداره

دوستان من شبی که بازی رو خریدم حواسم نبود سیم ـو نکشیده بودم بازی تو ریسنتم رفته، الان فلگ می شم، درصد احتمال بن شدن چقدره؟

دوستان من شبی که بازی رو خریدم حواسم نبود سیم ـو نکشیده بودم بازی تو ریسنتم رفته، الان فلگ می شم، درصد احتمال بن شدن چقدره؟
برو تو قسمت اچیومنت های GTA V نگاه کن ببین زیر اچیو هات تاریخ زده یا نه (99% وقت ها فقط وقتی که به نت وصل باشید و بازی کنید و اچیو بگیرید تاریخ می‌زنه) اگر داشت یعنی دهنت سرویس ـه:bighug:
اگر هم نداشت که راحت برو:دی
--------------------
اسپویل نیست ولی می‌زنرم توی اسپویلر!
در مورد این هدف هایی هست که ته مرحله می‌نویسه و این تو یکی از مراحل تو 56% بود:
اسم امازاده کارل جانسون هم اومد :((
نوشته بود Better Than CJ که نمی‌دونم باید چه کار می‌کردم ولی من انجامش ندادم:دی
CJ :(( :x

ما تو 60 دقیقه کاملش رو میبینیم :دی
آقا من هیچی از مادینگ سیو GTA سر در نیاوردم :| کسی برام ماد میکنه یا نه؟
باو ماد می‌‌خواین چه کار من الان با مایکل 1 میلیون و خورده ای پول دارم بی استفاده مونده فقط تفنگ و لباس می‌خرم:|:دی

برو تو قسمت اچیومنت های GTA V نگاه کن ببین زیر اچیو هات تاریخ زده یا نه (99% وقت ها فقط وقتی که به نت وصل باشید و بازی کنید و اچیو بگیرید تاریخ می‌زنه) اگر داشت یعنی دهنت سرویس ـه:bighug:
اگر هم نداشت که راحت برو:دی
--------------------
اسپویل نیست ولی می‌زنرم توی اسپویلر!
در مورد این هدف هایی هست که ته مرحله می‌نویسه و این تو یکی از مراحل تو 56% بود:

اچیومنت با تاریخ نبوده خوشبختانه. :دی ولی در هر صورت بن شدم دیگه باید جی تگ کنم که خیلی طول می کشه.

=======

این Theme Song که وقتی نقشه رو باز می کنی اجرا می شه هم خیلی ظلمه. واقعا قشنگه آدم از بیت های بتهوون هم بیشتر حال می کنه باهاش :دی یک بار ده دقه فقط تو نقشه گشتم تا همین آهنگو گوش کنم :ید

پول هارو نمیشه انتقال داد؟ بدم به کاراکتر دیگه

نه مخصوص هرکاراکتری ـه.

باو ماد می‌‌خواین چه کار من الان با مایکل 1 میلیون و خورده ای پول دارم بی استفاده مونده فقط تفنگ و لباس می‌خرم:|:biggrin1:

هوش اقتصادی نداری دیگه :دی باید بری مغازه (پیشنهاد من همون سینما هست) بخری تا پول دربیاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or