شما تازه داری بازی میکنی؟ من بازی رو امروز صبح تموم کردم
دوستان نمیشه اهنگای خودمون رو بزاریم تو بازی?
البته خودم میدونم که غیرطبیعیه تقریبا و نمیشه که این کارو کنیم.
به هر حال گفتم شاید شد..اگه میشد خیلی عالی بود..خیلی خیلی!
سوال مهم از دوستان
آقا بازی چرا هیچ پول درست و حسابی نمیده؟؟ همه چی فوق گرون، اونوقت یه هزار دلار کف دس آدم نمیذارهیه پارکینگ 20 میلیونه! اون از اون مرحله بمبه که بیست میلیون می ارزید دادیمش رفت، اون از این مرحله بانک که از 8 میلیون فقط چند هزارتاش بهمون رسید!
چه وضعشه خو! مرتب دارم مرحله میرم رسیدم به 50 درصد یه ماشین از اینترنت بخرم پولم تموم میشه! لطفاً بدون اسپویل هیچ مرحله فقط بگید در آینده پول درست و حسابی میده یا نه؟؟ چون واقعاً اعصابم رو نابود کرده!
داداش خوب شاید دو گیگ هاردو فورمت کردیچرا کسی جواب مارو نمیده؟
بازی رو که میخوام رو هارد اکسترنال نصب کنم(دیسک 1) رو حدود 1.9 گیگ گیر میکنه جلو نمیره مشکل از چیه؟هارده مضخرفه ؟ دیسکه خرابه؟
نه حدود 10 گیگ فرمت شده مثل اینکه، اصلا مگه بازی میزاره که رو ظرفیت پایین نصب بشه؟داداش خوب شاید دو گیگ هاردو فورمت کردی![]()
دوباره فورمتش کن محض اطمیناننه حدود 10 گیگ فرمت شده مثل اینکه، اصلا مگه بازی میزاره که رو ظرفیت پایین نصب بشه؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
نه حدود 10 گیگ فرمت شده مثل اینکه، اصلا مگه بازی میزاره که رو ظرفیت پایین نصب بشه؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
چرا کسی جواب مارو نمیده؟
بازی رو که میخوام رو هارد اکسترنال نصب کنم(دیسک 1) رو حدود 1.9 گیگ گیر میکنه جلو نمیره مشکل از چیه؟هارده مضخرفه ؟ دیسکه خرابه؟
لازم نبود 2 بار سوال بپرسید چون یدونه هم دیده میشهو اگه کسی بدونه جواب میده!
من الان دارم به آخرای بازی میرسم و خیلی هم راضیم از سیستم پول بازی! مثل IV نیست که یدونه بانک میزنید دیگه تموم. پارکینگ هم 20 میلیون نیست 20 هزاره که مبلغ ناچیزیه یا فوقش 50 هزار تا می ارزه. برای پول درآوردن باید سهام بخرید و پولشون خیلی راحت زیاد میشه البته اگه شانس داشته باشید و سهام سقوط نکنه. اون پولی هم که میگید به همه یکم میرسه بخاطر اینه که پول تقسیم میشه و به همه با توجه به درصدشون میرسه.