RockStar33
کاربر سایت
100% کامل درست هست امتحان کردی؟
خیلی دپرس شدم.
هی میرم به سمت بالای نقشه واسه اون 2 تا شهر سن آندریاس.
چی میشد همون نقشه سن آندریاس رو کپی کنن؟
اون که طبیعتش عالی بود شهر هاش هم عالی.
این تا از شهر میزنم بیرون همه ی فضا هاش کوهه و دشت خو من شهر میخوام.!((((((((
دقیقا مال منم همین مشکل رو دارهآقا من كلافه شدم ١- هر وقت بخوام بازى كنم ، اول بايد ديسك ١ و بزارم بعد ٢ ( بازى رو تو فلش نصب كردم)آقـــا يكى جـــوابمونو بده
٢- وسط بازى يدفه ميندازه بيرون ميگه! ديسك تو تميز كن يا دستگاه رو ريستارت كن ( برنر مكس ديسكم)
چيكار كنم درست شه!؟هيچ معموريتى نميتونم برم هى ميندازه بيرون
چـــــــــــيــــــــــكار كنم
![]()
من امروز رفتم بازی رو بخرم گفتن باید هارد داشته باشی و با usb نمی شه .گفتن این بازی فرق داره نمی تونی تو فلش نصب کنیرفتم فلش 16 گیگ بگیرم، از یارو میپرسم سرعت این فلش چقدره بهم میگه به قیافش میخوره که بالا باشه.یه نفر دیگه میگه فلش خوبیه ضد آب هم هست!!
الان من نمیدونم باید گریه کنم یا بخندم. دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی تو رو خدا یه فلش خوب که خودتون امتحانش کردین بهم معرفی کنین.
![]()
آقا این نرم افزار تو بازی هست یا واقعیه؟داداش اونطوری که تو سایت راکستار خوندم مثل این که دارن درستش میکنند گفتن صبر کنید
اره اون S اخرشو اضافه نوشتممنظور شما نرم افزار Ifruit هست؟
آقا این نرم افزار تو بازی هست یا واقعیه؟
من امروز رفتم بازی رو بخرم گفتن باید هارد داشته باشی و با usb نمی شه .گفتن این بازی فرق داره نمی تونی تو فلش نصب کنی
کسی با فلش بازی کرده ؟؟؟
جون باباهاتون جوابشو بدین منم همین مشکلودارماقامن دستگام جی تگه . برای چندمین بار میگم این gta v رو چه طور میتونیم تو محیط فریی استایل بریزیم رو هارد اکسترنال؟ قبلا هر بازیو با dvd extraxt خیلی راهت میریختم خودشم میومد تو مای گیم. gta v نمیشه . لطفا کامل و گام به گام و واضح توضیح بدید چه طور بازیو بریزم رو هارد اکسترنالم.:rolleyes:
من تا اونجایی که می دونم این نرم افزار می تونه به Chop یه سری ترفند یاد بده. حالا تو بازی میشه از این نرم افزار استفاده کرد؟ چون تو اینترنتِ بازی نتونستم پیداش کنم.نرم افزار واقعیه البته تو بازی هم یه نرم افزار به همین اسم هست
این ترجمه توضیحات راکستار درباره اپلیکشین ifruit : (هرچند ما که ایکس باکس نداریم اما خب از بس تو کفیم گفتم ترجمه کنم بقیه بچه ها فیض ببرن)
برنامه برای Ios هست ولی اندروید تاخیر داره
اقامن دستگام جی تگه . برای چندمین بار میگم این gta v رو چه طور میتونیم تو محیط فریی استایل بریزیم رو هارد اکسترنال؟ قبلا هر بازیو با dvd extraxt خیلی راهت میریختم خودشم میومد تو مای گیم. gta v نمیشه . لطفا کامل و گام به گام و واضح توضیح بدید چه طور بازیو بریزم رو هارد اکسترنالم.:rolleyes: