Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
بازی رو XSX بهینه نبود من چک کردم تو اینترنت
رو سوییچ اوکیه واقعا؟ :D سرکار نذارید مارو. اینا عمرا بتونن یه بازی اوپن ورلد رو موتو UE4 رو درست بهینه کنن رو سوییچ
روی XSX فقط تو مود پرفورمنس بهتر میشه، ویدئوی سوییچ لایت رو دیدم بنظر از ویدئو اوکی میومد

متاسفانه بازی رو گیم پس اونده نسخه سریز x تست کردم و بعد نیم ساعت پاکش کردم
بازی به شدت گرافیکش پایین هست انگار یک دستی روش فقط کشیدن! ارزش تایم گذاشتن رو نداره
دقیقا از این مورد که ریمستر شده بدم میاد!حالا ریمیک بود یک چیزی
همون مربعها /فقط مقداری رنگ و روح بازی زیاد شده که به نظرم تو این دوران ارزش تایم بیشتره میشه بازیهای بهتری رو تجربه کرد
حالا نظر بقیه دوستان رو نمیدونم

آخرین ویرایش:
بازی رو در نهایت ناباوری کنسل و دیلت کردم
گرافیک داغون!گیم پلی همون قدیمی !کلا از هرچی ریمستره متنفر شدم!
شهر خالی!مپ داغون!
رو سریز x بازی شد!به نظرم باید این کار رو نمیکردن ! این نشون میده ادم نباید هر بازی رو بخره یا انجام بده
هرچند رو گیم پس اومده و فقط سن اندریاس رو تست کردم ولی باز هم همون هست گه گفتم و حق میدم به بیشتر دوستان بازی ارزش تایم گذاشتن رو نداره
این بازی برای همون قدیم هاست نه الان
در ظمن بنده فقط نظر دوستانی که بازی رو خریدن یا از رو گیم پس داونلود کردن رو قبول دارم
نه اشخاصی که کرک شده ۱۰۰۰۰ تا نصب کردن و نظر های مختلف میدن (با تمام احترام)

GTA SA رو تا مرحله ی Green Sabre (مرحله ای که بعدش شهر سن فیرو‌ باز میشه) انجام دادم و میتونم بگم با تمام بالا پایین ها بازی به دلم نشسته و باهاش ارتباط گرفتم. اولش شاید یکم تو ذوق من زد اونم چون که توقع عجیب غریب ازش داشتم ولی بازی رو که ادامه دادم واقعا نظرم راجع بهش عوض شد و تحسین اش میکنم. در عین اینکه بازی همون حس قدیم رو به پلیر میده، تاجایی که تونستن بدون اینکه شالوده کلی بازی بهم بریزه مدرن اش کردن چه تو گیم پلی و چه تو گرافیک. یکمی مشکل نشونه گیری داره که اونم لم داره بعد یه مدت دیگه به چشم نمیاد.
فقط من هرچی چیت کد میزنم کار نمیکنه، تو ستینگ هم جایی ندیدم که بشه تغییری داد. کس دیگری هم این مشکل رو داره؟
پ.ن: فقط ۱.۹۸٪ پلیر های بازی در اکس باکس لایو تا اینجای بازی اومدن و دوستانی که دنبال ایچیومنت های ریر هستن به راحتی با این بازی میتونن این مدل ایچیومنت هارو آنلاک کنن.

به SA نرسیدم و دارم Vice City رو می رم، بیشتر نظرات معطوف SA شده جالبه، ذوبم تو VC و تا بازی رو انجام ندم نمی تونم نظری بدم ولی تشخیص برخی کامنت ها زیاد سخت نیست! در مورد کاربرانی که چند تا عکس توییتری از باگ های بازی می ذارن و نتیجه می گیرن بازی آشغاله خیلی باحالن. دو پست بالاتر منطق حرف نداشت! کسی که بازی رو پایرت کنه نظرش قبول نیست و باید خریده باشه تا تایید بشه :)) حالا خودش روی سرویس اشتراکی که یک نسخه ازش وجود داره بازی می کنه :D

آخرین ویرایش:
Gta sa رو با گیم پس بازی کردم و راضی هستم فقط دوستان به محض اینکه وارد بازی شدم چیت اسلحه زدم 1636730163241.png 1636730174802.png تروفی ها برام غیر فعال شد میشه دوباره فعال شون کرد؟

اینها گیمر نیستن
اینها افرادی هستن برای تفریح و خنده میان تو این فروم شرط میبندم هیج پلتفرمی برای بازی کردن ندارن
اینها سه چهار سال بازیی رو پروموت میکردن که قرار بود جای فرانچایز gta رو تو مارکت بگیره ولی در نهایت با متای فاجعه ۵۵ و یه بازی ناقص و افتضاح و مایه خنده که حتی پلی استیشن هشت ماه اجازه نداد تو استورش منتشر بشه..
حالا اومدن باگهای یه ریمستر بازی ۲۰ سال قدیمی که خود راکستار هم دخالتی نداشته را میشمارن 😂
حالا سی دی پراجکت چه هیزم تری بهت فروخته که ۱ سال از انتشار بازیش گذشته هنوز اثرات فشارش از بین نرفته و یه پست درمیون باید بهش اشاره کنی 😂
آره داش هر کی از این کالکشن زباله لذت نبره گیمر نیست هیچوقت هم CP قرار نبوده جای GTA رو بگیره آروم باش 🤣
با انتشار این کالکشن یه افتضاحی زدن که بوی گندش کل اینترنتو برداشته بعد این دوستمون هنوز داره ماله‌کشی میکنه لول.

روی سویچ فاجعست.

تنها gta خوب رو نینتندو روی gba بود 😁

a4aebf8597d3e89d93fa620b4f31333c.jpg

بعد Grand Theft Auto: Chinatown Wars روی ds بود

Grand-Theft-Auto-Chinatown-Wars-Nintendo-DS.jpg

بقیه خوب نبودن

من اشتباهی که کردم gtavپاک نکرده رفتم سراغ این درسته که باش کلی خاطره دارم ولی اصلا بم حال نداد همه جای مپ ادم میبینه یادش میاد اما مثل قدیم دیگه نمیچسبه اگر انتظار v دارین سمتش نرین اما برای خاطره بازی عالی

• Like
Reactions: all4u
به SA نرسیدم و دارم Vice City رو می رم، بیشتر نظرات معطوف SA شده جالبه، ذوبم تو VC و تا بازی رو انجام ندم نمی تونم نظری بدم ولی تشخیص برخی کامنت ها زیاد سخت نیست! در مورد کاربرانی که چند تا عکس توییتری از باگ های بازی می ذارن و نتیجه می گیرن بازی آشغاله خیلی باحالن. دو پست بالاتر منطق حرف نداشت! کسی که بازی رو پایرت کنه نظرش قبول نیست و باید خریده باشه تا تایید بشه :)) حالا خودش روی سرویس اشتراکی که یک نسخه ازش وجود داره بازی می کنه :D
بلی بنده واسه نسخه ای که رو گیم پس اومده پول دادم مجانی نبوده!تا به امروز هم هیچی رو پایرت استفاده نکردم
درسته همه جای دنیا نسخه پایرت رو حساب نمیکنن! میتونیید مطالعه کنید و کامل به نتیجه برسید
شاید تایم و ... برای شما خنده داره اما برای منی که پول میدم چه برای خرید باید چه برای سرویس اشتراکی این حق رو به خودم میدم با
دلیل و اگاهی نظر بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or