سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.
براساس اطلاعات موجود:
1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.
2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.
3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.
4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.
5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.
6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.
7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.
اینکه route تعیین میکنه برای waypoint رو خوشم نیومد قشنگی این سه گانه این بود که راه رو خودم پیدا میکرد و خیابون ها رو یاد میگرفتم همیشه هم راه میانبر مخصوص خودم رو داشتم برای safe house مثلا من توی gta v یا IV خیابونی که خیلی تو ذهنم مونده باشه نیست ولی این سه گانه اکثر مپ رو حفظم.
حالا چه اصراریه وقتی که میشه بینهایت تو مپ ها گشت زد، حتمن وسط مأموریت یا وقت هایی که عجله داری بری اکتشافات محیط رو انجام بدی
در ضمن این که تو iv /V میان برها یا خیابون های اطراف safe house ها خیلی تو ذهنت نمونده بخاطر autosave هست که مجبور نبودیم مثل نسخه های کلاسیک برای سیو حتمن برگردیم به یک safe house
اکثرشونو بازی کردنم و زیاد فرقی ندیدم
مثلا همین مافیا ۲ و ۳ قشنگ همون بازی قبلی بود و به نظرم باید با همون مقایسه بشه که take two هم ناشرش بود
ولی خب باید بازی کنم ببینم چجوریاس اینو
من خودم معتقدم این سه گانه رو همه مون اول و آخر میخریم، با تمام نقطه ضعف هاش، و البته میشه به آپدیت ها هم امیدوار بود قطعن نمیان همچین بازی هایی رو بدون رفع باگ رها کنن
ولی اون مافیا 2&3 اصلن قیاس درستی نیست، چون که برای خریداران نسخه های قبلی کاملن رایگان به DE آپدیت میشد.و بحث فروش دوباره مطرح نبود.
پن:اینکه قابلیت شنا رو به نسخه های 3&VC اضافه نکردن رو نمیتونم درک کنم! چون اصلن نیاز و انتظاری هم نبود که حالا بیان مثل V&sa محیط های زیر دریا رو هم بسازن، همین مثل IV یه شنای سطحی و معمولی هم اضافه میکردن ، من راضی بودم
اصن اخه بنده خدا راکستار این بازیو نساخته.خود راکستار کلا علاقه ای به ریمستر و ریمیک و این مسائل نداره.حتی یه اپدیت نسل نهمی برای رد دد نداده.خود تیک تو خواسته برای سود بیشتر این بازی ها رو ریمستر کنه.استدیو سازنده هم جزو بی نام و نشان ترین استدیو هاست.اگه کسی توقع خاصی از این ریمستر داشته اشتباه بوده.در حد یه تجدید خاطره فقط قابل قبوله.
اصن اخه بنده خدا راکستار این بازیو نساخته.خود راکستار کلا علاقه ای به ریمستر و ریمیک و این مسائل نداره.حتی یه اپدیت نسل نهمی برای رد دد نداده.خود تیک تو خواسته برای سود بیشتر این بازی ها رو ریمستر کنه.استدیو سازنده هم جزو بی نام و نشان ترین استدیو هاست.اگه کسی توقع خاصی از این ریمستر داشته اشتباه بوده.در حد یه تجدید خاطره فقط قابل قبوله.
شاید بالای ۱۰ بار اینو تو این تاپیک گفتم اینو راکستار نساخته ولی به خرج نمیره که نمیره اصلا راکستار تاحالا حتی یک عنوان رو خودش ریمستر نکرده همون HD کردن عناوین قدیمی تو نسل هفتم هم میداد استودیوهای دیگه میکردن..
عین مصاحبه Rosado ار اعضای راکستار با سایت usatoday:
Rockstar has never been a studio that’s about looking back. Always on the cutting edge with every new release, it continues to redefine what an open-world game can be. But with the release of Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, we get the rare chance to see the studio – along with co-developer Grove Street Games – in a retrospective mood. With the games reaching their 20th anniversary, now felt like the right time to be nostalgic. But that’s not the only reason Rockstar decided to remake its games. There was another goal, too: preservation.
“It’s a way to maintain the titles for the next decade-plus without having to rip out our hair every time there’s a crash bug that we were having problems fixing because there are some terrible old tools,” Rosado explains. “So it was [a case of] dealing with the real world dilemma of digital marketplaces, and the fact that they’re slowly replacing our physical market. And there was a very nervous caveat to it all, which was: don’t change the feel.
“For years, HD remakes became en vogue, and you started seeing remakes popping up for all these old games. We resisted that for a very long time for that same reason – if you’re going to revisit these titles, you have to make sure it’s done with a certain amount of TLC.”
Initially, Rosado found the idea of going back to these games he worked on 20 years ago “gutting”. “People love them,” he says. “Like, they love them. To go back to something like that after 20 years, it’s a little bit nerve-wracking because you have to make sure that people’s expectations are met. When released the trailer, you see folks projecting how they felt it should have been. You put these things out understanding you’re not going to please everybody. When you’re playing with somebody’s childhood, you’ve got to be very, very careful.”
تقریبا نیم ساعت بعد پخش بازی رو سوییچ ام نصب بود
اگ بخام راجب بازی حرف بزنم باید بگم از سطح انتظارم بهتر عمل کرد
نورپردازی بازی کمپلت عوض شده خیلی زیباتر شده
از لحاظ رنگ بندی بازی بهتر شده همچنین رزولوشن
منوی انتخاب اصلحه کاملا مثل gta v
مینی مپ بازی کلا عوض شده
مپ بزرگ بازی با تاچ اسکرین سوییچ کار میکنه
افکت بارون بسیار بهتر شده
رفلت نور رو ماشین ها اضافه شده و طراحی ماشین ها کمی بهتر شده
کیفیت بافت ها بسیار بهتر از نسخه اصلی بازیه مخصوصا بافت اسفالت کف خیابون
اینم چندتا عکس از بازی البته زیاد نشون نمیده کیفیتش رو ولی کار تیم سازنده قابل تقدیر بوده
کیفیت بازی طوریه که قشنگ قابل بازی باشه
من جای راکستار بودم ۲ سال زمان رو میزاشتم رو ریمیک همین ۳ هم بازی خفن میشد هم خوب میفروخت همون کاری که کپکام با رزیدنت اویل ها میکنه میبینید که چقد خوب میفروشن چقدم بازی های خفنی شدن
ضمنا بعد دانلود اون ۲ تای دیگه تاپیک رو با اطلاعات و عکس هاشون اپدیت میکنم
اول این که بازی خیلی فانتزی و رنگارنگ شده و شخصا واسه من دل نشینه
طراحی آسمون،ساختمون ها،آسفالت،گیاهان و وسایل نقلیه خیلی خوب شده و به وضوح پیشرفت زیادی داشته
از اونور طراحی شخصیت های بازی افتضاحه به نظرم و یک حالت خمیری پیدا کردن
یک مورد دیگه که خیلی واسم عجیب بود وجود دو مود گرافیکی تو بازیه
گرافیک اصلا در حدی نیست که بخوان ۲ مود گرافیکی بزارن
و عجیب تر اون که توی series s تو حالتی که جزئیات گرافیکی بالاتره افت فریم داریم
خیلی هنر میخواد بازی که گرافیکش نهایتا با ارفاق نسل هفتمیه واسه کنسول نسل نهمی افت فریم داشته باشه
باگ هم داره مثلا موقع شنا کردن بعد این که ۱۰ ثانیه A رو تندتند میزنی تازه شروع میکنه به شنا کردن سرعتی
و جالب این که بعد یک متر حرکت دوباره آروم شنا میکنه
در کل واسه من که عاشق این سری هستم و با سرویس gamepass زدم تو رگ خیلی جذاب بود
پ.ن :در آخر هم از همین تریبون از عمو فیل میخوام که vice city رو هم بیاره رو سرویس gamepass
من حدود یه ساعت سن اندریس رو روی سریز اکس بازی کردم
بازی گرافیکش قشنگ ده برابر بهتر شده
نمیدونم توقع یه سریا از گرافیک یه ریمستر چیه ولی گرافیک بازی واقعا خیلی بهتر شده
نمیدونم برای بقیه این مشکل هست یا نه اما روی سریز اکس بازی دچار مشکل عجیب افت فریم ریته که قشنگ از اول بازی لگ وجود داره و احساس میکنم با اپدیت حلش میکنن
شهر خیلی خیلی خوب کار شده روش..افکتای انفجار خیلی بهتر شده..چمن و پوشش گیاهی عالی شده..ولی مدل کرکتارا همچنان همون چیزیه که قبلا بود و قشنگ ضایعس
اما من واقعا چیزی که تو ذوقم بزنه جز فریم ریت که قطعا با اپدیت درست میشه و همین مدلینگا ندیدم تو بازی
قشنگ ارزش خرید واسه کسی که زندگی کرده بازی رو داره
من حدود یه ساعت سن اندریس رو روی سریز اکس بازی کردم
بازی گرافیکش قشنگ ده برابر بهتر شده
نمیدونم توقع یه سریا از گرافیک یه ریمستر چیه ولی گرافیک بازی واقعا خیلی بهتر شده
نمیدونم برای بقیه این مشکل هست یا نه اما روی سریز اکس بازی دچار مشکل عجیب افت فریم ریته که قشنگ از اول بازی لگ وجود داره و احساس میکنم با اپدیت حلش میکنن
شهر خیلی خیلی خوب کار شده روش..افکتای انفجار خیلی بهتر شده..چمن و پوشش گیاهی عالی شده..ولی مدل کرکتارا همچنان همون چیزیه که قبلا بود و قشنگ ضایعس
اما من واقعا چیزی که تو ذوقم بزنه جز فریم ریت که قطعا با اپدیت درست میشه و همین مدلینگا ندیدم تو بازی
قشنگ ارزش خرید واسه کسی که زندگی کرده بازی رو داره
حتما از تنظیمات بذار روی مود Performance تا مشکل برطرف بشه.
مود Quality انگار مشکل داره و جالب اینکه بین مود کوالیتی و پرفورمنس نه از نظر گرافیکی و نه از نظر رزولوشن تفاوتی نیست