Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
اینکه route تعیین می‌کنه برای waypoint رو خوشم نیومد قشنگی این سه گانه این بود که راه رو خودم پیدا می‌کرد و خیابون ها رو یاد میگرفتم همیشه هم راه میانبر مخصوص خودم رو داشتم برای safe house مثلا من توی gta v یا IV خیابونی که خیلی تو ذهنم مونده باشه نیست ولی این سه گانه اکثر مپ رو حفظم.
حالا چه اصراریه وقتی که میشه بی‌نهایت تو مپ ها گشت زد، حتمن وسط مأموریت یا وقت هایی که عجله داری بری اکتشافات محیط رو انجام بدی
در ضمن این که تو iv /V میان برها یا خیابون های اطراف safe house ها خیلی تو ذهنت نمونده بخاطر autosave هست که مجبور نبودیم مثل نسخه های کلاسیک برای سیو حتمن برگردیم به یک safe house

اکثرشونو بازی کردنم و زیاد فرقی ندیدم
مثلا همین مافیا ۲ و ۳ قشنگ همون بازی قبلی بود و به نظرم باید با همون مقایسه بشه که take two هم ناشرش بود
ولی خب باید بازی کنم ببینم چجوریاس اینو

من خودم معتقدم این سه گانه رو همه مون اول و آخر می‌خریم، با تمام نقطه ضعف هاش، و البته میشه به آپدیت ها هم امیدوار بود قطعن نمیان همچین بازی هایی رو بدون رفع باگ رها کنن
ولی اون مافیا 2&3 اصلن قیاس درستی نیست، چون که برای خریداران نسخه های قبلی کاملن رایگان به DE آپدیت می‌شد.و بحث فروش دوباره مطرح نبود.
پ‌ن:اینکه قابلیت شنا رو به نسخه های 3&VC اضافه نکردن رو نمی‌تونم درک کنم! چون اصلن نیاز و انتظاری هم نبود که حالا بیان مثل V&sa محیط های زیر دریا رو هم بسازن، همین مثل IV یه شنای سطحی و معمولی هم اضافه می‌کردن ، من راضی بودم

اینا به کرکترا دست نمیزدن سنگین تر بود :|

[ATTACH ="" al.png"]231687[/ATTACH]

LOL

احتمالن نارضایتی ها زیاد باشه مجبور میشن درستش کنن، ریمستر AC3 هم گند زده بودن به طراحی کاراکتر ها، با یه آپدیت درستش کردن (در واقع به قبل برگردوندن)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mreza_Dex
اصن اخه بنده خدا راکستار این بازیو نساخته.خود راکستار کلا علاقه ای به ریمستر و ریمیک و این مسائل نداره.حتی یه اپدیت نسل نهمی برای رد دد نداده.خود تیک تو خواسته برای سود بیشتر این بازی ها رو ریمستر کنه.استدیو سازنده هم جزو بی نام و نشان ترین استدیو هاست.اگه کسی توقع خاصی از این ریمستر داشته اشتباه بوده.در حد یه تجدید خاطره فقط قابل قبوله.

اصن اخه بنده خدا راکستار این بازیو نساخته.خود راکستار کلا علاقه ای به ریمستر و ریمیک و این مسائل نداره.حتی یه اپدیت نسل نهمی برای رد دد نداده.خود تیک تو خواسته برای سود بیشتر این بازی ها رو ریمستر کنه.استدیو سازنده هم جزو بی نام و نشان ترین استدیو هاست.اگه کسی توقع خاصی از این ریمستر داشته اشتباه بوده.در حد یه تجدید خاطره فقط قابل قبوله.
شاید بالای ۱۰ بار اینو تو این تاپیک گفتم اینو راکستار نساخته ولی به خرج نمیره که نمیره 😂 اصلا راکستار تاحالا حتی یک عنوان رو خودش ریمستر نکرده همون HD کردن عناوین قدیمی تو نسل هفتم هم میداد استودیوهای دیگه میکردن..

عین مصاحبه Rosado ار اعضای راکستار با سایت usatoday:

Rockstar has never been a studio that’s about looking back. Always on the cutting edge with every new release, it continues to redefine what an open-world game can be. But with the release of Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, we get the rare chance to see the studio – along with co-developer Grove Street Games – in a retrospective mood. With the games reaching their 20th anniversary, now felt like the right time to be nostalgic. But that’s not the only reason Rockstar decided to remake its games. There was another goal, too: preservation.

“It’s a way to maintain the titles for the next decade-plus without having to rip out our hair every time there’s a crash bug that we were having problems fixing because there are some terrible old tools,” Rosado explains. “So it was [a case of] dealing with the real world dilemma of digital marketplaces, and the fact that they’re slowly replacing our physical market. And there was a very nervous caveat to it all, which was: don’t change the feel.

“For years, HD remakes became en vogue, and you started seeing remakes popping up for all these old games. We resisted that for a very long time for that same reason – if you’re going to revisit these titles, you have to make sure it’s done with a certain amount of TLC.”

Initially, Rosado found the idea of going back to these games he worked on 20 years ago “gutting”. “People love them,” he says. “Like, they love them. To go back to something like that after 20 years, it’s a little bit nerve-wracking because you have to make sure that people’s expectations are met. When released the trailer, you see folks projecting how they felt it should have been. You put these things out understanding you’re not going to please everybody. When you’re playing with somebody’s childhood, you’ve got to be very, very careful.”

منبع:
Interview: How Rockstar and Grove Street remastered all three ‘GTA’ games

بیخیال دوستان هرکی بازی میکنه حالشو ببره من که فعلا دستم کوتاهه و از کنسول و زندگانی مدتی دور هستم تا برسم خونه شیرجه بزنم توش 😬😂

پ.ن: راستی اینم یادتون نره 😂👇

L1, L2, R1, R2, UP, DOWN, LEFT, RIGHT, L1, L2, R1, R2, UP, DOWN, LEFT, RIGHT.

IMG_20211111_215631.jpg

آخرین ویرایش:
امشب رو گیم پس نصبش میکنم که تا یه جایی برم برای تجدید خاطره
اصلا ارزش هزینه کردن نداره این سطح کیفی افتضاح ریمستر :|
با اجاز بزرگتر ها کاملا مخالفم
شما فکر میکنین 60 دلار زیاد پولیه ؟ حتما یه سر برو امریکا پول تو جیبیه

1636661154718.png

کد‌های تقلب بازی GTA 3:

کد تقلب به دست آوردن تمام سلاح‌ها (All Weapons Cheat)

با استفاده از این کد، کلود (Claude) تمامی سلاح‌های بازی را به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RT, RT, LB, RT, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

PC: GUNSGUNSGUNS

Nintendo Switch: اعلام نشده

کد تقلب به دست آوردن پول (250.000)

با استفاده از این کد، کلود 250.000 دلار پول به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, L1, L1, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RT, RT, LB, LB, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

PC: IFIWEREARICHMAN

کد تقلب زره (جلیقه ضدگلوله)

با استفاده از این کد تقلب، کلود زره‌ای کامل به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, L1, L2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RT, RT, LB, LT, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

PC: TORTOISE

کد تقلب افزایش ستاره تحت تعقیب

با استفاده از این کد تقلب، سطح تحت تعقیب بودنتان افزایش پیدا خواهد کرد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, L1, R2, چپ, راست, چپ, راست, چپ, راست

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RT, RT, LB, RT, چپ, راست, چپ, راست, چپ, راست

PC: MOREPOLICEPLEASE

کد تقلب کاهش ستاره تحت تعقیب

با استفاده از این کد تقلب، سطح تحت تعقیب بودنتان کاهش پیدا خواهد کرد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, L1, R2, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RT, RT, LB, RT, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین

PC: NOPOLICEPLEASE

کد تقلب خشن کردن بازی

با استفاده از این کد تقلب ممکن است NPC‌ها در اثر دریافت گلوله دچار قطع عضو شوند، همچنین میزان نمایش خون در بازی افزایش خواهد یافت.

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: مربع, L1, دایره, پایین, L1, R1, مثلث, راست, L1, X

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: X, LB, B, پایین, LB, RB, Y, راست, LB, A

PC: NASTYLIMBSCHEAT

کد تقلب دریافت تانک Rhino

با استفاده از این کد تقلب یک تانک مدل Rhino برایتان ظاهر خواهد شد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: دایره, دایره, دایره, دایره, دایره, دایره, R1, L2, L1, مثلث, دایره, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: B, B, B, B, B, B, RB, LT, LB, Y, B, Y

PC: GIVEUSATANK

کد تقلب رانندگی بهتر

با استفاده از این کد تقلب، رانندگی آسان‌تر خواهد شد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, L1, R2, L1, چپ, R1, R1, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RB, LB, RT, LB, چپ, RB, RB, Y

PC: CORNERSLIKEMAD

کد تقلب پرواز خودرو

با استفاده از این کد می‌توانید در هنگام رانندگی می‌توانید ماشینتان را به پرواز دربیاورید (کافیست به سمت بالا رانندگی کنید)

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: راست, R2, دایره, R1, L2, پایین, L1, R1.

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: راست, RT, B, RB, LT, پایین, LB, RB

PC: CHITTYCHITTYBB

تمامی کد‌های تقلب بازی Grand Theft Auto: The Trilogy

لیست کد‌های تقلب بازی GTA Vice City:

کد تقلب به دست آوردن ست سلاح سطح یک

با استفاده از این کد، تامی ستی کامل از سلاح‌هایی خاص را در سطح یک، به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R2, R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ پایین, راست, بالا.

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360:R, Black, L, Black, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا.

PC: THUGSTOOLS

کد تقلب به دست آوردن ست سلاح دو

با استفاده از این کد، تامی ستی کامل از سلاح‌هایی خاص را در سطح دو، به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, چپ

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360:R, BLACK, L, BLACK, چپ, پایین, راست, بالا,M چپ, پایین, پایین, چپ

PC: PROFESSIONALTOOLS

کد تقلب به دست آوردن ست سلاح سه

با استفاده از این کد، تامی ستی کامل از سلاح‌هایی خاص را در سطح سه، به دست خواهد آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, پایین

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: R, BLACK, L, BLACK, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, پایین

PC: NUTTERTOOLS

با استفاده از این کد تقلب، سطح تحت تعقیب بودنتان به صفر کاهش پیدا خواهد کرد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R1, دایره, R2, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین.

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: R, R, B, Black, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین

PC: LEAVEMEALONE

کد تقلب افزایش ستاره تحت تعقیب

با استفاده از این کد تقلب، سطح تحت تعقیب بودنتان دو ستاره افزایش پیدا خواهد کرد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R1, دایره, R2, چپ, راست, چپ, راست, چپ, راست

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: R, R, B, Black, چپ, راست, چپ, راست, چپ, راست

PC: YOUWONTTAKEMEALIVE

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: دایره, دایره, L1, دایره, دایره, دایره, L1, L2, R1, مثلث, دایره, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: B, B, L, B, B, B, L, White, R, Y, B, Y

PC: PANZER

کد تقلب آب و هوای آفتابی

با استفاده از این کد تقلب می‌توانید آب و هوایی آفتابی به وجود بیاورید

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: Black, A, L, L, White, White, White, Y

PC: ALOVELYDAY

کد تقلب آب و هوای بارانی

با استفاده از این کد تقلب می‌توانید آب و هوایی بارانی به وجود بیاورید

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, دایره

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: Black, A, L, L, White, White, White, B

PC: CATSANDDOGS

کد تقلب ماشین‌های چرخ بزرگ

با استفاده از این کد تقلب، چرخ ماشین‌ها بزرگ خواهند شد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, X, مثلث, راست, R2, مربع, بالا, پایین, مربع

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: R, A, Y, راست, BLACK, A, بالا, پایین, A

PC: LOADSOFLITTLETHINGS

کد تقلب سلاح برای عابرین

با استفاده از این کد، عابرین پیاده سلاح حمل خواهند کرد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R2, R1, X, مثلث, X, مثلث, بالا, پایین

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: Black, R, A, Y, A, Y, بالا, پایین

PC: OURGODGIVENراستTOBEARARMS

تمامی کد‌های تقلب بازی Grand Theft Auto: The Trilogy

کد‌های تقلب بازی GTA San Andreas:

کد تقلب، سلامتی، زره و پول (250.000 دلار)

با استفاده از این کد تقلب، نوار سلامتی سی جی پر خواهد شد و علاوه بر آن جلیقه ضدگلوله‌ای کامل و 250.000 دلار پول دریافت خواهد کرد.

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, X, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RB, RT, LB, A, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

PC: HESOYAM

کد تقلب تیر بی‌نهایت

با استفاده از این کد، تیر اسلحه‌های سی جی تمام نخواهد شد

PS5 / PS4 / PS3 / PS2: L1, R1, مربع, R1, چپ, R2, R1, چپ, مربع, پایین, L1, L1

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: LB, RB, X, RB, چپ, RT, RB, چپ, X, پایین, LB, LB

PC: FULLCLIP

کد تقلب ضد گلوله

با استفاده از این کد تقلب، بسیاری از ضربات روی شما تاثیر نخواهد داشت، اما همچنان در اثر انفجار، سقوط، غرق شدن و برخورد با ماشین صدمه خواهید دید

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: پایین, X, راست, چپ, راست, R1, راست, پایین, بالا, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: پایین, A, راست, چپ, راست, RT, راست, پایین, بالا, Y

PC: BAGUVIX

کد تقلب سلاح (ست یک)

با استفاده از این کد تقلب، چوب بیسبال، کلت، شات‌گان، SMG کوچک، کلاشینکوف، RPG، کوکتل مولوتوف، اسپری و پنجه بوکس به دست خواهید آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RB, RT, LB, RT, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, راست, بالا

PC: LXGIWYL

کد تقلب سلاح (ست دو)

با استفاده از این کد تقلب، چاقو، کلت، شات‌گان لوله کوتاه، Tec 9، اسلحه تک تیرانداز، شعله افکن، نارنجک،و یک کپسول آتش نشانی به دست خواهید آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, چپ.

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RB, RT, LB, RT, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, چپ.

PC: PROFESSIONALSKIT

کد تقلب سلاح (ست سه)

با استفاده از این کد تقلب، اره، کلت به همراه صداخفه‌کن، شات‌گان نظامی، M4، بازوکا و مواد منفجره C4 به دست خواهید آورد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R2, L1, R2, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, پایین

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: RB, RT, LB, RT, چپ, پایین, راست, بالا, چپ, پایین, پایین, پایین

PC: UZUMYMW

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: دایره, دایره, L1, دایره, دایره, دایره, L1, L2, R1, مثلث, دایره, مثلث

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y

PC:WPRTON

کد تقلب دریافت جت‌پک

با استفاده از این کد تقلب یک جت‌پک برایتان ظاهر خواهد شد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: L1, L2, R1, R2, بالا, پایین, چپ, راست, L1, L2, R1, R2, بالا, پایین, چپ, راست

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360: LB, LT, RB, RT, بالا, پایین, چپ, راست, LB, LT, RB, RT, بالا, پایین, چپ, راست

PC: ROCKETMAN

با استفاده از این کد تقلب، دیگر تحت تعقیب نخواهید بود

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: R1, R1, دایره, R2, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360:RB, RB, B, RT, بالا, پایین, بالا, پایین, بالا, پایین

PC:TURNپایینTHEHEAT

کد تقلب شورش عابرین

با استفاده از این کد تقلب، عابرین پیاده به صورت دیوانه‌وار به یکدیگر حمله‌ور خواهند شد

PS5 / PS4 / PS3 /PS2: پایین, چپ, بالا, چپ, X, R2, R1, L2, L1

Xbox Series S|X / Xbox One / Xbox 360:پایین, چپ, بالا, چپ, A, RT, RB, LT, LB

PC:STATEOFEMERGENCY

تقریبا نیم ساعت بعد پخش بازی رو سوییچ‌ ام نصب بود
اگ بخام راجب بازی حرف بزنم باید بگم از سطح انتظارم بهتر عمل کرد
نورپردازی بازی کمپلت عوض شده خیلی زیباتر شده
از لحاظ رنگ بندی بازی بهتر شده همچنین رزولوشن
منوی انتخاب اصلحه کاملا مثل gta v
مینی مپ‌ بازی کلا عوض شده
مپ بزرگ بازی با تاچ اسکرین سوییچ کار‌ میکنه
افکت بارون بسیار بهتر شده
رفلت نور رو ماشین ها اضافه شده و طراحی ماشین ها کمی بهتر شده
کیفیت بافت ها بسیار بهتر از نسخه اصلی بازیه مخصوصا بافت اسفالت کف خیابون
اینم‌ چندتا عکس از بازی البته زیاد نشون نمیده کیفیتش رو ولی کار تیم سازنده قابل تقدیر بوده
کیفیت بازی طوریه که قشنگ قابل بازی باشه
من جای راکستار بودم ۲ سال زمان رو میزاشتم رو‌ ریمیک همین ۳ هم بازی خفن میشد هم خوب میفروخت همون کاری که کپکام با رزیدنت اویل ها میکنه میبینید که چقد خوب میفروشن چقدم بازی های خفنی شدن
ضمنا بعد دانلود اون ۲ تای دیگه تاپیک رو با اطلاعات و‌ عکس هاشون اپدیت میکنم
img_20211111_235311_fxam.jpg

Attachments

• IMG_20211111_235325.jpg
    IMG_20211111_235325.jpg
    843.2 KB · مشاهده: 41
  • IMG_20211112_001358.jpg
    IMG_20211112_001358.jpg
    605.9 KB · مشاهده: 39
  • IMG_20211112_001407.jpg
    IMG_20211112_001407.jpg
    945.9 KB · مشاهده: 32
  • IMG_20211111_235316.jpg
    IMG_20211111_235316.jpg
    687.7 KB · مشاهده: 29
  • IMG_20211112_214629.jpg
    IMG_20211112_214629.jpg
    580.1 KB · مشاهده: 13
  • IMG_20211112_214621.jpg
    IMG_20211112_214621.jpg
    579.7 KB · مشاهده: 14
  • IMG_20211112_214612.jpg
    IMG_20211112_214612.jpg
    628.1 KB · مشاهده: 12
  • IMG_20211112_214603.jpg
    IMG_20211112_214603.jpg
    482.2 KB · مشاهده: 9
  • IMG_20211112_214553.jpg
    IMG_20211112_214553.jpg
    406.7 KB · مشاهده: 10
  • IMG_20211112_214544.jpg
    IMG_20211112_214544.jpg
    587.1 KB · مشاهده: 13
  • IMG_20211112_214531.jpg
    IMG_20211112_214531.jpg
    547.1 KB · مشاهده: 13
  • IMG_20211112_214008.jpg
    IMG_20211112_214008.jpg
    514 KB · مشاهده: 12
  • IMG_20211112_213938.jpg
    IMG_20211112_213938.jpg
    606.6 KB · مشاهده: 11
  • IMG_20211112_213900.jpg
    IMG_20211112_213900.jpg
    544.6 KB · مشاهده: 11
  • IMG_20211112_213841.jpg
    IMG_20211112_213841.jpg
    892.7 KB · مشاهده: 9
آخرین ویرایش:
خب منم‌ یک‌ ساعتی نسخه San andreas رو بازی کردم

اول این که بازی خیلی فانتزی و رنگارنگ شده و شخصا واسه من دل نشینه
طراحی آسمون،ساختمون ها،آسفالت،گیاهان و وسایل نقلیه خیلی خوب شده و به وضوح پیشرفت زیادی داشته

از اونور طراحی شخصیت های بازی افتضاحه به نظرم و یک حالت خمیری پیدا کردن

یک مورد دیگه که خیلی واسم عجیب بود وجود دو مود گرافیکی تو بازیه:|
گرافیک اصلا در حدی نیست که بخوان ۲ مود گرافیکی بزارن
و عجیب تر اون که توی series s تو حالتی که جزئیات گرافیکی بالاتره افت فریم داریم
خیلی هنر میخواد بازی که گرافیکش نهایتا با ارفاق نسل هفتمیه واسه کنسول نسل نهمی افت فریم داشته باشه

باگ هم داره مثلا موقع شنا کردن بعد این که ۱۰ ثانیه A رو تندتند میزنی تازه شروع میکنه به شنا کردن سرعتی
و جالب این که بعد یک متر حرکت دوباره آروم شنا میکنه

در کل واسه من که عاشق این سری هستم و با سرویس gamepass زدم تو رگ خیلی جذاب بود:D

پ.ن :در آخر هم از همین تریبون از عمو فیل میخوام که vice city رو هم بیاره رو سرویس gamepass[-o<:D

من حدود یه ساعت سن اندریس رو روی سریز اکس بازی کردم
بازی گرافیکش قشنگ ده برابر بهتر شده
نمیدونم توقع یه سریا از گرافیک یه ریمستر چیه ولی گرافیک بازی واقعا خیلی بهتر شده
نمیدونم برای بقیه این مشکل هست یا نه اما روی سریز اکس بازی دچار مشکل عجیب افت فریم ریته که قشنگ از اول بازی لگ وجود داره و احساس میکنم با اپدیت حلش میکنن
شهر خیلی خیلی خوب کار شده روش..افکتای انفجار خیلی بهتر شده..چمن و پوشش گیاهی عالی شده..ولی مدل کرکتارا همچنان همون چیزیه که قبلا بود و قشنگ ضایعس😂😂
اما من واقعا چیزی که تو ذوقم بزنه جز فریم ریت که قطعا با اپدیت درست میشه و همین مدلینگا ندیدم تو بازی
قشنگ ارزش خرید واسه کسی که زندگی کرده بازی رو داره

من حدود یه ساعت سن اندریس رو روی سریز اکس بازی کردم
بازی گرافیکش قشنگ ده برابر بهتر شده
نمیدونم توقع یه سریا از گرافیک یه ریمستر چیه ولی گرافیک بازی واقعا خیلی بهتر شده
نمیدونم برای بقیه این مشکل هست یا نه اما روی سریز اکس بازی دچار مشکل عجیب افت فریم ریته که قشنگ از اول بازی لگ وجود داره و احساس میکنم با اپدیت حلش میکنن
شهر خیلی خیلی خوب کار شده روش..افکتای انفجار خیلی بهتر شده..چمن و پوشش گیاهی عالی شده..ولی مدل کرکتارا همچنان همون چیزیه که قبلا بود و قشنگ ضایعس😂😂
اما من واقعا چیزی که تو ذوقم بزنه جز فریم ریت که قطعا با اپدیت درست میشه و همین مدلینگا ندیدم تو بازی
قشنگ ارزش خرید واسه کسی که زندگی کرده بازی رو داره
حتما از تنظیمات بذار روی مود Performance تا مشکل برطرف بشه.
مود Quality انگار مشکل داره و جالب اینکه بین مود کوالیتی و پرفورمنس نه از نظر گرافیکی و نه از نظر رزولوشن تفاوتی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or