Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
ویدئوی بالا مثل اینکه عطش رو بیشتر کرد :D 2 دقیقه آرامش واقعی، ولوم بدید و لذت ببرید. 19 سال گذشت و فقط با ریمستر شدن، هنوز از خیلی بازی هایOW دیگه بهترو چشم نوازتره

آخرین ویرایش:
اینکه route تعیین می‌کنه برای waypoint رو خوشم نیومد قشنگی این سه گانه این بود که راه رو خودم پیدا می‌کرد و خیابون ها رو یاد میگرفتم همیشه هم راه میانبر مخصوص خودم رو داشتم برای safe house مثلا من توی gta v یا IV خیابونی که خیلی تو ذهنم مونده باشه نیست ولی این سه گانه اکثر مپ رو حفظم.

اول خیلی حال کردم با ریمستر سن آندریاس، منتها یکم جلو تر مشکلات گرافیکی بازی خیلی به چشم اومد. وقتی هم که رفتم فرودگاه و هواپیما دزدیدم یه چرخی بزنم قشنگ ابهت سن اندرایس برام خورد و خمیر شد، از وسط لوس سانتوس کل مپ بازی رو میشه دید. اون جادویی بودن محیط های نسخه ی اورجینال رو اصلا نداره، اون ابر ها تو مناطق کوهستانی یا وقتی سوار هواپیما هستی، اون آفتاب سر ظهر یا اون شب های تاریک که چراغ خیابون بهشون رنگ و بو میداد.
حس یه بازی موبایلی رو میده که برای کنسول ها پورت شده. با ریمستر قبلی هم من خیلی حال نکردم باز با این حال دوستش داشتم، با این ریمستر جدید تا الان نتونستم ارتباط بگیرم.
به طور کلی در حد و اندازه راکستار و عشق شخصی که به راکستار و بازی هاش دارم نیست.

چقدر غر میزنید یه ریمستر که انقدر غر زدن نداره😂😂
این ریمستر فقط یه ریمستره و ریمیک هم‌ نبود که انقدر داستان درست کردید
همینم باید شکر کنیم با این وضعیتی که راکستار هر پنج سال بازی میده و در ضمن خود راکستارم حتی وقت نزاشته روش و بیشتر نظارت داشته روی روند توسعه ی بازی

چقدر غر میزنید یه ریمستر که انقدر غر زدن نداره😂😂
این ریمستر فقط یه ریمستره و ریمیک هم‌ نبود که انقدر داستان درست کردید
همینم باید شکر کنیم با این وضعیتی که راکستار هر پنج سال بازی میده و در ضمن خود راکستارم حتی وقت نزاشته روش و بیشتر نظارت داشته روی روند توسعه ی بازی
اولین ریمستر عمرمون که نیست :D قبلش حتما ریمسترای بسیار خوب دیدیم که داریم میگیم دیگه
شما ریمستر saints row 3 رو ببین ریمستر لست آف آس رو ببین
بعد بیا تو سری ها ریمستر کالکشن آنچارتدو ببین ریمستر کالکشن هیلو (مخصوصا همون halo ce) رو ببین ریمستر متالگیر سالید 2 و 3 رو ببین
بعد برو ریمستر مدرن وارفر رو ببین یاکوزا کیوامی رو ببین :دی
بعد سطح رو با ریسمتر راک استار مقایسه کن
تازه راک استار اسمیه که تریلی نمیکشدش :D

اولین ریمستر عمرمون که نیست :D قبلش حتما ریمسترای بسیار خوب دیدیم که داریم میگیم دیگه
شما ریمستر saints row 3 رو ببین ریمستر لست آف آس رو ببین
بعد بیا تو سری ها ریمستر کالکشن آنچارتدو ببین ریمستر کالکشن هیلو (مخصوصا همون halo ce) رو ببین ریمستر متالگیر سالید 2 و 3 رو ببین
بعد برو ریمستر مدرن وارفر رو ببین یاکوزا کیوامی رو ببین :D
بعد سطح رو با ریسمتر راک استار مقایسه کن
تازه راک استار اسمیه که تریلی نمیکشدش :D
اکثرشونو بازی کردنم و زیاد فرقی ندیدم
مثلا همین مافیا ۲ و ۳ قشنگ همون بازی قبلی بود و به نظرم باید با همون مقایسه بشه که take two هم ناشرش بود
ولی خب باید بازی کنم ببینم چجوریاس اینو

• Like
Reactions: Vice City FM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or