Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
خب من سن اندرس رو روی xbox one fat یه چند ساعتی بازی کردم. صادقانه بگم تغییرات بازی اونطور نیست که بگم ریمستر شدن بازی باعث یک تجربه نو و جدیدی شده. حداقل من چیزی که از ریمستر یک بازی که عملا تمام مکانیزم هاش کهنه شدن و منتشر شدنش توی نسل ٩ این انتظار رو دارم این میکانیزم ها تا حدود زیادی برای این نسل بهینه شده باشن وگرنه ریمستر اگر به معنای امروزی تر شدن بازی نباشه پس دیگه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟! اینکه راکستار بخاطر تجربه حس نوستالژی تغییرات انچنانی به بازی نداده و بیس اصلی بازی دست نخورده نگه داشته کاملا موثره درسته و من هم موقع شروع بازی قند تو دلم اب شد و کلی ذوق کردم منتها من همین حس رو هم با نصب نسخه ی ارجینال بازی هم دارم و بنظرم نیازی نمیبیتم بخوام یک هزینه ی اضافه ای برای یک ریمستری که دقیقا همون حس نسخه ارجینال میده رو داشته باشم.

با اجاز بزرگتر ها کاملا مخالفم
شما فکر میکنین 60 دلار زیاد پولیه ؟ حتما یه سر برو امریکا پول تو جیبیه
من با ۶۰ دلار الدن رینگ بازی میکنم
یا ویچر یا دیسانرد
خودتم همین پارسال ۶۰ دلار دادی پارت ۲ لست بازی کردی :D نمیگم ۶۰ دلار خیلی زیاده ولی خودت پول تو جیبیتو ترجیح میدی به محصول با کیفیت بدی یا بریزیش تو جیب یه شرکت پول پرست با خروجی ضعیف؟

پ.ن: من اگه بورلی هیلز هم زندگی میکردم برای تک تک دلار هایی که تو حسابم بود ارزش قائل میشدم ریال که جای خود داره

خوب
۶۰ دلار!
و من پیش خرید کرده بودم که همزمان با سایر دوستان بازی ها رو شروع کردم
در اینکه خاطرات جوونیم رو زنده کرد و من رو برد به ۲۰ سال پیش، هیچ حرفی نیست... هایپ بودم و الانم دارم بازی می کنم

ولی بازی بهینه نیست... اینه که خیلی بده!
اینکه بازی ۲۰ سال پیش (نسل ششم)، روی سخت افزار نسل نهم (دیگه PS5 در حد یه RTX 2070 SUPER قدرت داره که اصلاً و ابداً کم نیستش) توی Fidelity Mode خروجیش 2160P/30FPS باشه و توی Performance Mode زحمت بکشه و نهایتش 1800P/60FPS همراه با استاتر لگ بده، اصلاً قابل قبول نیست.
حالا خروجی رو بی خیال
ولی این همه باگ
باگ رو هم بی خیال
استاترهای GTA III رو کجای دلم بزارم؟

باید واقع بین بود!
سخت افزار سوئیچ برای اجرای هر ۳ این بازیها زیادی هم هست!
روی سوئیچ داره ۳۰ فریم رو به زور میده بیرون... توی انفجارها تا ۲۰ هم میرسه! اونجا 720Pهستش ها...

پ.ن: بدم میاد از اینکه یه چیزی میدن بیرون
بعد از فرداش ۴ گیگ ۴ گیگ آپدیت می بندن به خیک ش تا بالاخره یه چیزی از توش در بیاد!
حالا بازی جدید باشه یه چیزی... ولی نه این

یه نگاه کوچولو به Atlus بکنیم... Persona 5 ش روی PS4 پورت بود... هیچ وقت پچ نگرفت و اگر دستگاه هاتون رو چک کنین هنوز ورژن بازی 1.00 هست... کمپانی بازی سازی یعنی این

پ.ن.۲: چند وقت پیش بلیزارد افسانه ی دیابلو ۲ رو از نو بنا کرد... ۴۰ دلار...

منظور دوستان رو متوجهم، بازی کیفیتش بالا رفته و مدل های قدیمی هر چقدر هم پالیش بشن به اندازه تغییرات محیطی جذاب نیست، این مثال که ریمسترها چطور ریمستر می شن بستگی به سال ساخت بازی اورجینال داره، برخی بازی ها از لحاظ گرافیک فنی بخاطر نزدیک بودن به استانداردهای روز می شه طوری خوش رنگو لعابشون کرد که این تغییرات هر چند کوچک به چشم بیان، ولی بعضی بازی ها رو حقیقتا نمی شه ریمستر کرد یا در صورت ریمستر شدن نباید انتظاری ازشون داشت، مثلا بازی 20 سال پیش GTA! که بعضیاتون اون موقع 5 یا 6 سال سن داشتید، برای الان شما که 25 26 سالتونه چه تغییراتی باعث می شه که از نظرتون جدید بنظر بیاد، برای این نوع بازی ها نمیشه انتظاری بیش از اینو داشت چون عنوان های بسیار قدیمی ای هستن ولی با این حال، این بازی برای من تغییراتی بیش از انتظار داشته هر چند که خودم با ریمستر عناوین قدیمی حتی همون آلن ویک هم مخالفم به دلیل محدود بودن در تغییرات، GTA ریمستر با مشکل تغییرات مدل ها چشم نواز شده و تغییرات مثبت قابل بحثش خیلی بیشتر از نکات منفیشه و از این جهت می شه ازش چشم پوشی کرد و از بهترین OWـهای جهان برای بار nـم لذت برد

آخرین ویرایش:
منظور دوستان رو متوجهم، بازی کیفیتش بالا رفته و مدل های قدیمی هر چقدر هم پالیش بشن به اندازه تغییرات محیطی جذاب نیست، این مثال که ریمسترها چطور ریمستر می شن بستگی به سال ساخت بازی اورجینال داره، برخی بازی ها از لحاظ گرافیک فنی بخاطر نزدیک بودن به استانداردهای روز می شه طوری خوش رنگو لعابشون کرد که این تغییرات هر چند کوچک به چشم بیان، ولی بعضی بازی ها رو حقیقتا نمی شه ریمستر کرد یا در صورت ریمستر شدن نباید انتظاری ازشون داشت، مثلا بازی 20 سال پیش GTA! که بعضیاتون اون موقع 5 یا 6 سال سن داشتید، برای الان شما که 25 26 سالتونه چه تغییراتی باعث می شه که از نظرتون جدید بنظر بیاد، برای این نوع بازی ها نمیشه انتظاری بیش از اینو داشت چون عنوان های بسیار قدیمی ای هستن ولی با این حال، این بازی برای من تغییراتی بیش از انتظار داشته هر چند که خودم با ریمستر عناوین قدیمی حتی همون آلن ویک هم مخالفم به دلیل محدود بودن در تغییرات، GTA ریمستر با مشکل تغییرات مدل ها چشم نواز شده و تغییرات مثبت قابل بحثش خیلی بیشتر از نکات منفیشه و از این جهت می شه ازش چشم پوشی کرد و از بهترین OWـهای جهان برای بار nـم لذت برد
من شخصا همین شرایط فعلی که داره رو دوست دارم هم اون حس قدیم حفظ شده و هم رنگ روی بهتری گرفته
اگه قرار بود که بیاد از 0 بکوبن دوباره بسازن که دیگه منطقی نداشت وقتی VI در راه هست و قرار میامی رو دوباره ببینیم
مشکلات پرفورمنس حل بشه فقط قابل قبوله

امثال EA و UBI و SE و Nintendo و .. سالهاست انواع و اقسام ریمستر میدن کسی اصلا توجه هم نمیکنه چرا اینجاش اینطوریه یا اونطوریه..اکثرا هم به یه بوست رزولوشن و فریم ریت خلاصه میشه. حالا راکستار اولین ریمستر از عناوین قدیمی خودش را با بهترین کیفیت گرافیکی که هیچ کدوم از ما توقع هم نداشتیم اونم تو یه انجین غیر از انجین اصلی خودش به وسیله یه توسعه دهنده غیر خودی بیرون داده.‌
حالا باز خداروشکر بازی رو پی سی که کرک شده رو GP و NOW هم همشون به ترتیب میان ..
اینکه راکستار اونم نه خودش بلکه یه استودیوی خارجی یه ریمستر از روی عناوین با قدمت ۲۰ سال بیرون داده ولی کماکان توقع ها بالاست نشون میده چقدر کارش رو تو این سه نسل چقدر خوب انجام داده و توقع مردم از یه ریمستر که سر جمع تو دوماه معرفی و عرضه شده هم در حد یک AAA بالاست نشون میده راکستار برای عناوین بزرگ و اصلی بعدی خودش چقدر باید حواسش باشه که یه بازی بهتر و بزرگ تر و پر جزئیات تر از عناوین قبلیش بده که قطعا هم همینطور خواهد بود.

آخرین ویرایش:
من با ۶۰ دلار الدن رینگ بازی میکنم
یا ویچر یا دیسانرد
خودتم همین پارسال ۶۰ دلار دادی پارت ۲ لست بازی کردی :D نمیگم ۶۰ دلار خیلی زیاده ولی خودت پول تو جیبیتو ترجیح میدی به محصول با کیفیت بدی یا بریزیش تو جیب یه شرکت پول پرست با خروجی ضعیف؟

پ.ن: من اگه بورلی هیلز هم زندگی میکردم برای تک تک دلار هایی که تو حسابم بود ارزش قائل میشدم ریال که جای خود داره
من 60 دلار دادم لست 2 رو بازی کردم ؟یادم نیست همچین حرفی زده باشم شاید خوابمو تعریف می کردم :D
صد در صد با کیفیت
ولی واقعا واسه اونایی که باهاش زندگی کردن ارزش 60 دلار رو داره من خودم هیچ دستگاهی واسه بازی کردنش ندارم مگر نه الان می خریدمش چون با تک تک کوچه خیابون هاش خاطره دارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vice City FM
من شخصا همین شرایط فعلی که داره رو دوست دارم هم اون حس قدیم حفظ شده و هم رنگ روی بهتری گرفته
اگه قرار بود که بیاد از 0 بکوبن دوباره بسازن که دیگه منطقی نداشت وقتی VI در راه هست و قرار میامی رو دوباره ببینیم
مشکلات پرفورمنس حل بشه فقط قابل قبوله
محیط جدا از خوش رنگ تر شدن، تکسچرها، پوشش ها و نورپردازی کامل تغییر کردن و از ویدئوها هم کاملا مشخصه، حتی بهتر از عناوینی شده که داره برای 2021 میاد! اگه از 0 می کوبیدن می شد ریمیک نه ریمستر! ولی خیلی خوب شده و کاملا راضیم از ریمسترهایی که دو دهه از عمرشون گذشته ولی همچنان از برخی عناوین OW گیم چنجر! چشم نوازترو بهترن

آخرین ویرایش:
یک ساعتی Vice City بازی کردم.
الحق چقدر کیف داد و الحق دیدم که چقدر بازی های قدیمی نسبت به بازی های امروز قشنگ تر بودن. بازی به طور کلی تغییرایت داشته ولی یک جاهایی من حس میکنم اومدن از تکنیک های reshade استفاده کردن مثل بازتاب ها و SSAO ها یک جوریه که وقتی reshade هارو استفاده میکردیم تو خود بازی هم اینطوری میشد.
60 دلار شاید برای کسائی که این روزگار بخوان بازی رو بازی کنن ارزش نداشته باشه.
اما فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه مخصوصا که گیم پلی همون گیم پلی قدیم هست با یک سری تغییرات ریز جزئیات ولی بازم برای من خیلی دلچسبه! من توی این سری عاشق Vice City بودم و همیشه دلم میخواست یک نسخه ی جدید تو این مپ بسازن ولی همینم خیلی میچسبه.

در کل میتونستن یک سری نکات بازی رو بروز تر کنن مثلا همین راه رفتن شخصیت رو با همین انیمیشن یک کم بهتر کنن و تیراندازی خسته ی بازی رو که باید یک خشاب خالی کنی تا به یکی بخوره یا اینکه این ماجرای یهو ظاهر شدن آدم ها رو حل میکردن دیگه الان با این سخت افزار که این موارد لازم نبود، میشد بازی رو بهتر کنن بدون اینکه خیلی بخوان تغییر بزرگی بدن ولی همینم به نظرم خیلی جذابه. واقعا ارزش بازی کردن داره.
--------------------------

راستی بازی اصلا بهینه نیست! اینکه چرا این بازی با این مشخصات باید تمام قدرت کارت گرافیکی من رو روی 1080 بگیره و اگر ببرم بالاتر 60 فریم ثابت نگیرم یک جوریه واقعا!

بازی رو XSX بهینه نبود من چک کردم تو اینترنت
رو سوییچ اوکیه واقعا؟ :D سرکار نذارید مارو. اینا عمرا بتونن یه بازی اوپن ورلد رو موتو UE4 رو درست بهینه کنن رو سوییچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or