Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
بلی بنده واسه نسخه ای که رو گیم پس اومده پول دادم مجانی نبوده!تا به امروز هم هیچی رو پایرت استفاده نکردم
درسته همه جای دنیا نسخه پایرت رو حساب نمیکنن! میتونیید مطالعه کنید و کامل به نتیجه برسید
شاید تایم و ... برای شما خنده داره اما برای منی که پول میدم چه برای خرید باید چه برای سرویس اشتراکی این حق رو به خودم میدم با
دلیل و اگاهی نظر بدم
با توجه به گفته ایشون یادتون باشه دوستان اگر بازی ای رو پایرت کردید حق نظر دادن ندارید چون جزو آمار محسوب نمی شید :)) اگر هم نظر دادید با دلیل و آگاهی نیست چون برای بازی پولی پرداخت نکردید :D طرف آرشیو میلیاردی داره انقدر حس خودخفن پنداری نداره که شما با یه اشتراک گیم پس داری:D به قول دوستان بیا پایین سرمون درد گرفت:D

حمله شخصی و مغلطه هایی از قبیل اینکه "بقیه پایرت بازن من خوبم" و "از نزدیک تاحالا ندیدین کنسول" و ... چیپ ترین حرکتیه که میشه انجام داد و جز بی اعتبار کردن خود شخص دستاوردی نداره!
اگر جواب منطقی برای انتقاد مطرح شده دارید، ارائه بدید اگرنه توهین های سطح پایین، نتیجه ش مستقیما به خودتون برمیگرده و بس!

با توجه به گفته ایشون یادتون باشه دوستان اگر بازی ای رو پایرت کردید حق نظر دادن ندارید چون جزو آمار محسوب نمی شید :)) اگر هم نظر دادید با دلیل و آگاهی نیست چون برای بازی پولی پرداخت نکردید :D طرف آرشیو میلیاردی داره انقدر حس خودخفن پنداری نداره که شما با یه اشتراک گیم پس داری:D به قول دوستان بیا پایین سرمون درد گرفت:D
شما ببخشید دیگه ما اشتراک داریم
B-)

• Like
Reactions: shadow_crawler2
تنها gta خوب رو نینتندو روی gba بود 😁

a4aebf8597d3e89d93fa620b4f31333c.jpg

بعد Grand Theft Auto: Chinatown Wars روی ds بود

Grand-Theft-Auto-Chinatown-Wars-Nintendo-DS.jpg

بقیه خوب نبودن
من اینو‌ رو‌ موبایل بازی کردم خیلی خفن بود
تنها بازی که رو‌ موبایل رفتم و تنها بازی که رو‌ موبایل ارزش بازی داره

بازی رو XSX بهینه نبود من چک کردم تو اینترنت
رو سوییچ اوکیه واقعا؟ :D سرکار نذارید مارو. اینا عمرا بتونن یه بازی اوپن ورلد رو موتو UE4 رو درست بهینه کنن رو سوییچ
والا من بازی کردم هر ۳ رو و رو ۳ فقط یکم افت فریم داره ۲ تای دیگه اوکی عه . گرافیک ۴ پیشرفت خوبی داشته قشنگ به چشم میاد

Gta sa رو با گیم پس بازی کردم و راضی هستم فقط دوستان به محض اینکه وارد بازی شدم چیت اسلحه زدمView attachment 231860View attachment 231861 تروفی ها برام غیر فعال شد میشه دوباره فعال شون کرد؟
احتمالا دیگه نمیشه کاری کرد مگه این که سیو بازی رو حذف کنی. یا اگه بعد زدن چیت هنوز بازی رو سیو نکردی از اخرین سیوت استفاده کن
بعضی از چیت ها مثل خون و اسلحه یه سری از تروفی و اچیومنت ها رو غیر فعال میکنن... اما بعضی از چیت ها مثل تغییر اب و هوا و ماشین های مختلف احتمالا تاثیری رو تروفیها نداشته باشن

یادش بخیر من برای این که تمام تروفی های San Andreas رو روی PS3 بگیرم از هیچ کد و چیت استفاده نکردم و بعضی جاهای بازی واقعا برام سخت شده بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: xXKinGStaRXx
حمله شخصی و مغلطه هایی از قبیل اینکه "بقیه پایرت بازن من خوبم" و "از نزدیک تاحالا ندیدین کنسول" و ... چیپ ترین حرکتیه که میشه انجام داد و جز بی اعتبار کردن خود شخص دستاوردی نداره!
اگر جواب منطقی برای انتقاد مطرح شده دارید، ارائه بدید اگرنه توهین های سطح پایین، نتیجه ش مستقیما به خودتون برمیگرده و بس!
اینجا کسی توهین نمیکنه
من از طرف خودم صحبت کردم و گفتم برام نظر اشخاصی مهمه که خرید کردن یا پایرت نمیکنن
تو نسخه پایرت کلی مشکل ممکنه باشه
حالا یکی خودش رو جدا میدونه نظر دیگه
در ظمن بنده هم در حد توانم خرید میکنم و نظر خریدارهای دیگه برام مهمه ، اشتراک رو هم مجانی نمیدن پولیه
این که حالا یکی توهم زده فکر میکنه خودشاخ پنداریه به خودش مربوطه بنده به حد کافی تو این قسمت بودم که بتونم نظر خودم رو از طرف خودم بگم
نه برای همه نه از طرف همه

متاسفانه بازی رو گیم پس اونده نسخه سریز x تست کردم و بعد نیم ساعت پاکش کردم
بازی به شدت گرافیکش پایین هست انگار یک دستی روش فقط کشیدن! ارزش تایم گذاشتن رو نداره
دقیقا از این مورد که ریمستر شده بدم میاد!حالا ریمیک بود یک چیزی
همون مربعها /فقط مقداری رنگ و روح بازی زیاد شده که به نظرم تو این دوران ارزش تایم بیشتره میشه بازیهای بهتری رو تجربه کرد
حالا نظر بقیه دوستان رو نمیدونم
معلومه گرافیک پایینه بازیهای مال ۲۰ سال پیش ان به نظر من پیشرفت خوبی داشته ولی ریمیک میکرد خدا میشدن این بازیهای نوستالژیک

شمایی که پست ایشونو لایک کردی دقیقا منظورش عکس حرفای شما بود :D ولی خب شما نگاهت جای دیگه ای بود :D

تا مورد تایید شما نباشه ما فقیرفقرا جرات نمی کنیم نظر بدیم :D
مسله فقر نیست
شما از جنبه دیگه میبینی
من در مورد کل بازی میگم که پایرت صدرصد ایراداتی خواهد داشت و صرفا هرجایی هر استوری برید کسی که خریده نظرش ثبت میشه
شما دیگه بحث خارج از موضوع دارید
من نظرم راجع به این بازی این بوده حالا شما خوشتون نمیاد ایراد نداره
یکیم خوشش اومده باز نوش جونش مگه من جلوشو گرفتم؟

به نظر من کسایی که این بازی رو بازی میکنن اکثرا دو دستن

اول افرادی که گیم رو حداقل از نسل ۶ شروع کردن و واسه اونا این بازی حس نوستالژیک داره و به شدت از لحظه لحظه بازی لذت میبرن هر چند بازی مشکلاتی داشته باشه
دلیلش هم اینه که هر کدوم از این سه گانه زمان خودش حداقل یک نسل از بازی های زمان خودش جلوتر بود از همه نظر
و ملت دارن با این ریمستر تجدید خاطرات با یک سری افسانه ای میکنن

دوم هم افرادی که گیم رو از نسل ۷ به بعد شروع کردن و با این ریمستر حال نکردن
اینا هم حق دارن چون این سه گانه نه توان رقابت با بازی های نسل هفت به بعد رو داره و نه واسه این دسته از افراد حس نوستالژیک داره که بشینن و لذت ببرن

• Like
Reactions: GTA 4
تاپیک با عکسهای ۲ تا بازی دیگه اپدیت شد.
چیز زیادی برا گفتن نیس فقط اینکه بالاترین گرافیک رو‌ همون سان اندرس داره گرافیک وایس سیتی ام خیلی به چشم میاد
بزرگترین مشکل این کالکشن ام نبود هیچ تغییری تو گیم پلی عه که بسیار کهنه و قدیمی میزنه
این کالکشن باید بصورت هر ۲ سال یه بازی ؛ ریمیک میشد مثل رزیدنت اویل

• Like
Reactions: all4u
من باورم نمیشد سر gta این همه اکانت های جدید رو کنید😂
تاپیک فانیه! مثلا بحث در مورد Vice City و جزییاتش می کنیم، می گن SA آشغاله الکی طرفداریشو نکنید :D می گم من هنوز SA بازی نکردم که بخوام در موردش نظر بدم و با کسی هنوز بحثی نکردیم! می گن شما پایرت بازید خوب یا بد نظرتون قبول نیست :)) نه بازی انحصاریه نه هم کسی با کسی دعوا داره، چنان جو VS گرفتشون که فکر می کنن چه خبره اینجا، اگر لذت بردم به این دلیل می گم لذت بردم، مشکل داشت بازم با دلیل می گم این مشکلاتو داره، وقتی یقه جر می دادن بازی 60 دلار عالیه، گفتم نه اصلا قیمت مناسبی نداره، حالا دیدن 4 تا پست در وصف VC دادیم با اکانت های یه روزه ریختن اینجا که بازی فلانه، اول گفتم پیرمردا میان اینجا از خاطراتشون می گن و کلی همراه با بازی خاطره سازی می کنیم، دیدم نه، اینجا بیشتر میدون جنگه (VS) تا تاپیک بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or