Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
انصافاً گندی که سی‌دی پراجکت سر سایبرپانک زد رو هیچ طوری نمیشه جمع کرد.
بازی نزدیک به یک دهه در حال توسعه بوده. هایپش سر به فلک می‌کشید. اما چی منتشر شد؟ یه چیزی که روی پلتفرم‌های اصلی بازی (بله بازی برای نسل ۸ بازاریابی شده بود)
افتضاح مطلق بود. یه زباله غیرقابل بازیافت. عملاً غیرقابل بازی و یه کلاه‌برداری بی‌شرمانه بود. خب فرض کنیم حقه بازی سی‌دی پراجکت فقط این بود که بازی غیرقابل بازی روی
نسل ۸ رو برای کسب سود بیشتر به زور منتشر کرده بود. اما گند قضیه عمیق‌تر از این حرف‌هاست. بازی روی نسل ۹ و PC هم مملو از باگ‌های احمقانه بود.
ممکنه این بهانه مطرح باشه که بازی روی نسل ۹ داشته با بکوارد اجرا می‌شده. اما روی PC چی؟ باگ‌های اونجا مال چی بود؟
گیریم که مشکلات فنی بازی مال کرونا و کرانچ و کوفت و وبای این روزها بوده. وضعیت داستان رو چه طور میشه ماله کشید؟
این همه هایپ برای چی بود؟
متای بازی رسماً شنیع‌ترین فریب‌کاری بود که تا حالا دیده شده بود. اگر پول می‌دادن و منتقدها رو می‌خریدن، کار شریف‌تری بود تا اون اونجور نمره گرفتن.
این که ما بگیم سی‌دی پراجکت بازی‌های قبلیش از خوب تا شاهکار بوده و یه استور کاملاً کاربرپسند روی PC داره باعث میشه گند این بازی رو ماله بکشیم؟ متاسفم که این حرف رو می‌زنم
اما احمقانه‌است. سی‌دی پراجکت باید سر این بازی به لجن کشیده می‌شد تا حساب کار دستش بیاد. که کشیده شد. اما نمی‌دونم کافی بوده یا نه. عملکرد آتی‌شون این رو نشون خواهد داد.

oh... wait... تاپیک Grand Theft Auto: The Trilogy ـه. اوپس.

مسخره‌است که ما بخواییم به این تریلوجی گیر بدیم
شما باید بفهمید که ما با این تریلوجی دو دهه نوستالژی داریم. خود من بعد از SA کلاً GTA‌ رو کنار گذاشتم کنار. اگر راه میداد کلاً اوپن ورلدها رو هم کنار می‌ذاشتم که مزه SA نره.
شاید اون‌سال‌ها هیچ بازی رو اندازه VC و SA پلی‌تایم نداشته باشم.
این که در طول یک نسل راک‌ستار کلاً یه بازی داده بیرون هم به هیچ کس ربطی نداره. زحمت می‌کشیدن. یه بازی رو هم از نسل هفت re-release کردن و قراره روی نسل نهم هم re-re-release بکنن و کارشون حرف نداره.
این بازی هم که توسط خود راکستار ریمستر نشده و یه استدیوی دیگه روش کار کرده. پولش هم نمیره توی جیب راکستار. میرسه به سیاه‌پوست‌هایی که توسط پلیس وحشی آمریکا مظلومانه به قتل رسیدن. درصد خوبی
هم به خانواده شهید جرج فلوید میدن.
هرکی هم که بازی رو دوست نداره جمع کنه از این جا بره. بره همون سایبرپانکش رو بازی کنه. به جای CJ‌ هم بچسبه به V. کسی هم حرف اضافه در مورد راکستار بزنه، نوتلا با فسنجون خورده که حرف زده.
تامام.

تاپیک فانیه! مثلا بحث در مورد Vice City و جزییاتش می کنیم، می گن SA آشغاله الکی طرفداریشو نکنید :D می گم من هنوز SA بازی نکردم که بخوام در موردش نظر بدم و با کسی هنوز بحثی نکردیم! می گن شما پایرت بازید خوب یا بد نظرتون قبول نیست :)) نه بازی انحصاریه نه هم کسی با کسی دعوا داره، چنان جو VS گرفتشون که فکر می کنن چه خبره اینجا، اگر لذت بردم به این دلیل می گم لذت بردم، مشکل داشت بازم با دلیل می گم این مشکلاتو داره، وقتی یقه جر می دادن بازی 60 دلار عالیه، گفتم نه اصلا قیمت مناسبی نداره، حالا دیدن 4 تا پست در وصف VC دادیم با اکانت های یه روزه ریختن اینجا که بازی فلانه، اول گفتم پیرمردا میان اینجا از خاطراتشون می گن و کلی همراه با بازی خاطره سازی می کنیم، دیدم نه، اینجا بیشتر میدون جنگه (VS) تا تاپیک بازی
وقتی با این همه اکانت جدید میریزن که بازی رو بکوبن یا تمجید کنن اونم مدل vs واقعا کسی نمیا‌د یه پست درست بده درباره بازی حالا چه از نظرش ریمستر ضعیف باشه یا خوب برای همین اصلا ارزش نداره ادم چیزی‌ بگه فقط نکته جالب همونی بود که گفتم چون فکر میکردم این اکانت ها برای بازی انحصاری استفاده بشه نه gta

بزرگوارانی که نسخه پی سی رو بازی می کنن حالا کرکی یا غیر کرکی اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
من تازه لانچر راک استار رو نصب کردم و زمانی که میخواهم واردش بشم با این ارور روبرو میشم . سرچ هم کردم تو نت دو سه تا روش برای حلش معرفی شده بود همه رو تست کردم باز این مشکل رو دارم .

Attachments

• WhatsApp Image 2021-11-12 at 10.34.05 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-12 at 10.34.05 PM.jpeg
    138.9 KB · مشاهده: 14
بازی نزدیک به یک دهه در حال توسعه بوده. هایپش سر به فلک می‌کشید. اما چی منتشر شد؟ یه چیزی که روی پلتفرم‌های اصلی بازی (بله بازی برای نسل ۸ بازاریابی شده بود)
افتضاح مطلق بود. یه زباله غیرقابل بازیافت. عملاً غیرقابل بازی و یه کلاه‌برداری بی‌شرمانه بود. خب فرض کنیم حقه بازی سی‌دی پراجکت فقط این بود که بازی غیرقابل بازی روی
نسل ۸ رو برای کسب سود بیشتر به زور منتشر کرده بود. اما گند قضیه عمیق‌تر از این حرف‌هاست. بازی روی نسل ۹ و PC هم مملو از باگ‌های احمقانه بود.
ممکنه این بهانه مطرح باشه که بازی روی نسل ۹ داشته با بکوارد اجرا می‌شده. اما روی PC چی؟ باگ‌های اونجا مال چی بود؟
گیریم که مشکلات فنی بازی مال کرونا و کرانچ و کوفت و وبای این روزها بوده. وضعیت داستان رو چه طور میشه ماله کشید؟
متای بازی رسماً شنیع‌ترین فریب‌کاری بود که تا حالا دیده شده بود. اگر پول می‌دادن و منتقدها رو می‌خریدن، کار شریف‌تری بود تا اون اونجور نمره گرفتن.
این که ما بگیم سی‌دی پراجکت بازی‌های قبلیش از خوب تا شاهکار بوده و یه استور کاملاً کاربرپسند روی PC داره باعث میشه گند این بازی رو ماله بکشیم؟ متاسفم که این حرف رو می‌زنم
اما احمقانه‌است. سی‌دی پراجکت باید سر این بازی به لجن کشیده می‌شد تا حساب کار دستش بیاد. که کشیده شد. اما نمی‌دونم کافی بوده یا نه. عملکرد آتی‌شون این رو نشون خواهد داد.

شما باید بفهمید که ما با این تریلوجی دو دهه نوستالژی داریم. خود من بعد از SA کلاً GTA‌ رو کنار گذاشتم کنار. اگر راه میداد کلاً اوپن ورلدها رو هم کنار می‌ذاشتم که مزه SA نره.
این که در طول یک نسل راک‌ستار کلاً یه بازی داده بیرون هم به هیچ کس ربطی نداره. زحمت می‌کشیدن. یه بازی رو هم از نسل هفت re-release کردن و قراره روی نسل نهم هم re-re-release بکنن و کارشون حرف نداره.
این بازی هم که توسط خود راکستار ریمستر نشده و یه استدیوی دیگه روش کار کرده. پولش هم نمیره توی جیب راکستار. میرسه به سیاه‌پوست‌هایی که توسط پلیس وحشی آمریکا مظلومانه به قتل رسیدن. درصد خوبی
هرکی هم که بازی رو دوست نداره جمع کنه از این جا بره. بره همون سایبرپانکش رو بازی کنه. به جای CJ‌ هم بچسبه به V. کسی هم حرف اضافه در مورد راکستار بزنه، نوتلا با فسنجون خورده که حرف زده.
تامام.
زباله غیر قابل بازیافت رو خوب اومدی 😂

بزرگوارانی که نسخه پی سی رو بازی می کنن حالا کرکی یا غیر کرکی اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
من تازه لانچر راک استار رو نصب کردم و زمانی که میخواهم واردش بشم با این ارور روبرو میشم . سرچ هم کردم تو نت دو سه تا روش برای حلش معرفی شده بود همه رو تست کردم باز این مشکل رو دارم .
درود
سرورهای خود راک استار مشکل داره و تو توئیتر گفتن که درحال بروزرسانی هستن! مشکل از طرف شما نیست باید صبر کنید تا مشکل سرورهاشون حل شه!

• Like
Reactions: barneysawyer
بازی چندتا مشکل داره هرچند واقعا واسه یادآوری روزهای خوش قدیم لازم بود ...

سن آندریاس که شاهکار تمام دورانه و الآن با گرافیک بهتر واقعا دوست دارم کلی وقت باهاش بگذرونم

متاسفانه هیچوقت شماره ۳ رو تموم نکردم ولی الآن وقتشه یه شاهکار دیگه از راکستار رو کامل تجربه کنم 😍

تامام.
سکته نکنی یوقت آروم تر 😱😱😱

• Like
Reactions: mobin.hb96
دوستان هنوز هم مثل نسخه های اورجینال در صورت دستگیری یا کشته شدن ، سلاح ها رو از دست می‌دی ؟ بدون چیت این خیلی نکته ی مهمیه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

حالا سی دی پراجکت چه هیزم تری بهت فروخته که ۱ سال از انتشار بازیش گذشته هنوز اثرات فشارش از بین نرفته و یه پست درمیون باید بهش اشاره کنی 😂
آره داش هر کی از این کالکشن زباله لذت نبره گیمر نیست هیچوقت هم CP قرار نبوده جای GTA رو بگیره آروم باش 🤣
با انتشار این کالکشن یه افتضاحی زدن که بوی گندش کل اینترنتو برداشته بعد این دوستمون هنوز داره ماله‌کشی میکنه
خونسرد باش محمدعلی جان 😚
گیمینگ ارزش حرص خوردن نداره

View attachment (3).mp4

خدایی با اک جدید هم مثه قبل فشار میخوری؟ :D باو بنازم لاقل یکم تغییر رویه بده داش گلم :D
عزیزم گیری دادی به اکانت قبلی من؟؟😂
اون بن شد رفت
طبق قوانین سایت میتونستم اکانت جدید درست کنم
این تو نخ بودن این و اون درست نیست، نکنید از این کارها 😁

این GTA SA یک سری مشکل خاص داره! مثلا یک باگی برای من داره که ماشین هیچیش نمیشه هرچی میزنی به در و دیوار آخ نمیگه بعد یک ماشین دیگه سوار میشم درب و داغون میشه برام سواله این باگه یا تو نسخه ی اصلیم بود؟ :)))
یک مشکل دیگه هم که هست یهو شهر خالی میشه یعنی نه ماشینی میبینی نه آدمی هیچی تا یک کم با ماشین بری و یک سری پیدا بشن! به نظرم با چندتا آپدیت بازی خیلی خوب میشه.

ولی در کل GTA SA که بازی میکنه آدم میفهمه راک استار چه شاهکاری اون زمان عرضه کرده بود که همین الان با این معیار های امروز باز هم جذابه و آدم رو جذب خودش میکنه.

من خودم از اینا بودم که قبلش گفتم ای چه ریمستریه چرا نیمدن بروزش کنن ال و بل ولی الان که دارم بازی میکنم کیف میکنم واقعا، تمام اون حس های قدیم اومد و خدائی بازی هم خیلی خوب شده یعنی طراحی محیط مخصوصا یک سری محیط های داخلی عالیه، گیم پلی بازی ها هم که خب مثلا GTA SA گیم پلی نسبتا خوبی داره و میشه راحت باهاش کنار اومد. فقط نورپردازی بازی دیگه یک کم بزرگنماییش زیادیه. فقط بازی باگ داره دیگه این باگ حذف شدن NPC ها توی محیط واقعا بده یهو شهر رو بی روح و خالی از سکنه میکنه!

• Like
Reactions: Dead2021 and GTA 4
آدم یسری پستا رو میبینه به خودش میشه شــــــت نویسنده اینا واقعا همونیه که 11 ماه پیش اون حرفارو میزد؟ :)) جالبه بازم تو هر کامنت باید یک ریفرنسی به اون بازی که هیچ شباهتیم به این فرنچایز نداشت و نداره، داده بشه ;))

خلاصه که خوبه بازیسنتر دوباره سرگرممون کرد و خندیدیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or