Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
بسی لذت میبرم از خدشه دار شدن credibility راک استار
یه دورانی اینقدر مغرور بود RDR1 رو PC ریلیز نکرد و GTA V هم خون پیسی فن هارو کرد تو شیشه
کی یادشه اون دوران سره هر پست خبری راک استار، همیشه پیسی گیمر ها دنبال خبر پورتش بودن و راک استار با بازاریابی مزخرفش که همیشه سکوت می‌کنه طرفدار هارو عذاب داد

لزلی بنزیس رفت راک استار افت کرد
RDR2 بواسطه شخصیت پردازی فوق‌العاده راجرکلارک و داستان فوق‌العاده ای که دن هوزر نوشت موفق شد وگرنه ترکیب گیمپلی سنگین بازی همراه با افت فریم های زیادش رو کنسول ها و کلیشه مزخرف سوار اسب شو از شرق مپ برو به دورترین نقطه آنچنان جذاب نبود (بجز مسائل فنی و گرافیکی که از هزاران دولوپر راک استار چیزی غیر از این انتظار نمیره)

در کل لزلی بنزیس نیست، دن هوزر هم که به تنهایی موفقیت RDR2 به دوشش بود 2020 از راک استار رفت و راک استار موندش متعصبینش تو Reddit که به گند کشیدن سابردیتش و چشمشون به واقعیت بستن

وضعیت راک استار بدون بنزیس و هوزر شبیه ناتی داگ بدون بروس استرلی و امی هنینگ دقیقا Uncharted 4 مثل RDR2 از نظر فنی فوق‌العاده ولی از نظر گیمپلی boooring
آخرین خبری هم که درباره GTA VI اومد این بود که زدن پروژه ری استارت کردن تا بازی به جریان فکری حال حاضر TLOU p2 طور و نوب گیمر های فورتنایت باز بیشتر نزدیکتر بشه
خلاصه که Trevor باید مراقب چوب گلف های اطرافش باشه...
برام واقعا عجیبه که چرا همچنان تقصیرات رو گردن راک استار می ندازن ملت!
به روشنایی قسم که راک استار در زمینه پلتفرم انتشار و زمان انتشار و ... هیچ دخالت و کنترلی نداره! تمام این مسائل تحت کنترل کمپانی مادر T2 هست
راک استار وظیفه اش ساخت و انتشار بازیی هست که کمپانی مادر دستورشو داده
این حرف مثل اینه که الان سونی فن ها برن به سانتامونیکا گیر بدن که چرا GoW روی برای pc منتشر کرده
سانتامونیکا هم مثل راک استار وظیفه اش ساختن بازیی هست که سونی بخواد زمان انتشار و هر چیز دیگه ای رو هم سونی تعیین می کنه

عزیزم بروس و نیل هر دو کارگردانان بازی بودن و بعد از UC4 از ND جدا شد! قبل از اینکه احساسات فن بویانه رو در متنت دخیل کنی یکم اطلاعات کسب کن
وجه اشتراک رو داشتی؟؟😁
نکنه سونی راکستار را خریده و ما خبر نداریم؟😂
وگرنه این هیت از جانب این دوستان آشنا به یک کمپانی مولتی پلتفرم ساز طبیعی نیست 😂😂

برام واقعا عجیبه که چرا همچنان تقصیرات رو گردن راک استار می ندازن ملت!
به روشنایی قسم که راک استار در زمینه پلتفرم انتشار و زمان انتشار و ... هیچ دخالت و کنترلی نداره! تمام این مسائل تحت کنترل کمپانی مادر T2 هست
راک استار وظیفه اش ساخت و انتشار بازیی هست که کمپانی مادر دستورشو داده
این حرف مثل اینه که الان سونی فن ها برن به سانتامونیکا گیر بدن که چرا GoW روی برای pc منتشر کرده
سانتامونیکا هم مثل راک استار وظیفه اش ساختن بازیی هست که سونی بخواد زمان انتشار و هر چیز دیگه ای رو هم سونی تعیین می کنه
#حرف_حق

اخه کی نمره به یه ریمستر را ملاک قرار میده؟ اونم یه سه گانه ۲۰ ساله که قطعا با احتساب نسخه های پایرت و کرکی یک میلیارد نفر تجربه اش کردن و دو برابر این هم بازیو میشناسن و قبلا نمرشم تو متا گرفته
آها حواسم نبود الان ممد و حسن و علی و اکس و ایگرگ میان میگن راکستار رو به نابودیه و با این ریمستر تبدیل شده به یه کمپانی متوسط ساز و فاتحه و چهلمش را هم میگیرن 😂
به هر حال قبلا نمراتش خیلی ضعیف تر از اونیه که بخوای دفاع کنی .

هر چقدر هم بخوای به نمره بی اهمیت باشی نمیتونی به نمره زیر چهار اهمیت ندی.

آخرین ویرایش:
7141A2AB-62CE-4EBF-82BC-049208C7D182.jpeg

این عکس کل تصوراتم از سن آندریاس رو عوض کرد:D چقدرفکر میکردم نقشه ی سن آندریاس بزرگه ! سه تا شهر کامل داشت ، کلی مناطق خارج از شهری داشت یه شهر لس سانتوس اش فکر میکردم چقدر بزرگه:D بقول جان لینمن که میگه مه فقط بخاطر محدود بودن سخت افزاری نیست یک نوع ارت دایرکشنه که بایستی رعایت بشه. خب این ویژوال دیزاین بازی خیلی داغونه که :D

View attachment 231993

این عکس کل تصوراتم از سن آندریاس رو عوض کرد:D چقدرفکر میکردم نقشه ی سن آندریاس بزرگه ! سه تا شهر کامل داشت ، کلی مناطق خارج از شهری داشت یه شهر لس سانتوس اش فکر میکردم چقدر بزرگه:D بقول جان لینمن که میگه مه فقط بخاطر محدود بودن سخت افزاری نیست یک نوع ارت دایرکشنه که بایستی رعایت بشه. خب این ویژوال دیزاین بازی خیلی داغونه که :D
یا خدا
کاملا مشخصه تیم سازنده چقدر بی تجربه بوده
امیدوارم با آپدیت اصلاح بشه

یکی سوال، اگه آیپی برای Take two و این تریلوجی رو Grove Street Games ریمستر کرده،
چرا توییتر راک استار دربارش پست میذاره؟
IMG_20211113_133600.png
راک استار زد نسخه PC حذف کرد نه میشه بازیش کرد نه میشه خریدش

این ویدیو ببینید تا متوجه بشید چگونه این ابر شاهکر از انتظارات گرافیکی فراتر رفته
عجب Rain Effect
Ambient Occlusion برای بازی تعریف نشده

آخرین ویرایش:
یکی سوال، اگه آیپی برای Take two و این تریلوجی رو Grove Street Games ریمستر کرده،
چرا توییتر راک استار دربارش پست میذاره؟
View attachment 231998
راک استار زد نسخه PC حذف کرد نه میشه بازیش کرد نه میشه خریدش

این ویدیو ببینید تا متوجه بشید چگونه این ابر شاهکر از انتظارات گرافیکی فراتر رفته
عجب Rain Effect
Ambient Occlusion برای بازی تعریف نشده
اینم موضوعیه
اساتید بازی سنتر منتظر روشن گری های خردمندانه شما هستیم

بازی مال خود راکستار ـه هرجور عشقش کشید میتونه بفروشتش هرکی هم خوشش نماید جم کنه بره :-??
اینجوری قانع نشده بودم Thanks
نمیدونم این دوست مکزیکیمون چرا درباره سایبرباگ به قول خودش همچین نظری نداشت و دائم بازی رو میکوبید. "مال خودشه" و "هرکی نمیخواد نخره" اونجا صدق نمیکرد؟ :-/

خب من بازیو حذف کردم :D یک روز کلا دووم اورد توی کنسولم (رو سری ایکس رزولوشن 1080 افت فریم داره LOL :دی)
کلا تو دیواره حتی اسپرینتشم درست کار نمیکنه که لا اقل بتونیم درست بدوئیم توش :D

• Like
Reactions: m49663
این حرف خیلی خنده داره که بازی چون مال راکستار نبوده، مشکل نداره و تقصیرات گردن Take Two هست. راکستار مگر سوپروایزر نبوده؟ چه غلطی میکرده دقیقا؟ نظارتش روی پروژه کجا بوده؟ نگاه نکرده ببینه محصول نهایی اینقدر وضعش تعطیله و همینجوری تایید کرده رفته و گذاشته عرضه هم بشه؟

Take Two فقط ناشر بوده و یه سری دستورات داده ولی کنترل کیفی و نظارت و حتی کمک برای ساخت بازی راکستار بوده و این موجود کریه المنظر و عجیب الخلقه و بد ترکیب با تایید اونا ساخته و عرضه شده. حالا بالا برین، پایین بیایین، شلوار TT رو بکشین رو سرش و پشتک وارو هم بزنین، این واقعیت تغییری نمیکنه و راکستار قشنگ به هیچ جاشم نبوده که چی داره ساخته میشه و نگران اعتبارش هم نبوده.

روش جدیده که گندکاری شرکت های بزرگ رو گردن شرکت مادر میندازین؟ آدم یاد سریال چرنوبیل میوفته که طرف میگفت من مقصر نیستم چون اون موقع مستراح بودم.

این حرف خیلی خنده داره که بازی چون مال راکستار نبوده، مشکل نداره و تقصیرات گردن Take Two هست. راکستار مگر سوپروایزر نبوده؟ چه غلطی میکرده دقیقا؟ نظارتش روی پروژه کجا بوده؟ نگاه نکرده ببینه محصول نهایی اینقدر وضعش تعطیله و همینجوری تایید کرده رفته و گذاشته عرضه هم بشه؟

Take Two فقط ناشر بوده و یه سری دستورات داده ولی کنترل کیفی و نظارت و حتی کمک برای ساخت بازی راکستار بوده و این موجود کریه المنظر و عجیب الخلقه و بد ترکیب با تایید اونا ساخته و عرضه شده. حالا بالا برین، پایین بیایین، شلوار TT رو بکشین رو سرش و پشتک وارو هم بزنین، این واقعیت تغییری نمیکنه و راکستار قشنگ به هیچ جاشم نبوده که چی داره ساخته میشه و نگران اعتبارش هم نبوده.

روش جدیده که گندکاری شرکت های بزرگ رو گردن شرکت مادر میندازین؟ آدم یاد سریال چرنوبیل میوفته که طرف میگفت من مقصر نیستم چون اون موقع مستراح بودم.
آقا بدبختی اینجاست ناشر بازی اصلا خود راکستاره. :))

ملت بازیو اجرا کردن سطح کیفیش رو که دیدن دارن بابتش اعتراض میکنن دیگه، واقعا مسئله پیچیده و عجیب و غریبی نیست (حالا من بیشتر منظورم SA هست). در واقع اینکه یکی نتونه با ناراضی بودن مردم از چنین محصولی کنار بیاد عجیبه. :| :D من خودم تا لحظه آخر امیدوار بودم و میگفتم بهتره قبل عرضه قضاوت نشن، ولی الان وضعیت جوریه که بیشتر از همیشه دلم برای نسخه های اوریجینال تنگ شده. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or