Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
چقدر سوسول شده راکستار ۱۷ ۱۸ سال پیش همچین مواردی رو تو بازیاش میزاشت و نظر کسی هم براش مهم نبود حالا اینقدر ترسو شده برا همینه bully 2 رو نمیده پس همینطور manhunt

بولی در خیلی جاها مورد انتقاد قرار گرفته، و قطعن بخاطر همینه که نسخه ی دومی ازش نساختن، و البته من نیز به عنوان کسی که در دوران مدرسه بسیار آزار دیدم و تحقیر شدم، با منتقدین موافقم و اصلن بولی رو برای بچه مدرسه ای ها مناسب نمی‌دونم، همین طوریش هم افراد تو مدارس روزگار همکلاسی های ضعیف ترشون رو سیاه می‌کنن، حالا اگه همچین بازی رو هم انجام بدن که دیگه معلوم نیست چه بلایی سر افراد ضعیف میاد

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

افکت بارون یه چیزی اونورتر از فاجعه هست. قشنگ QA وجود خارجی نداشته تو طول توسعه. این همه با GTA:O دارن میلک می‌کنن نمی‌تونستن پول بدن یه Developer بهتر بازیا رو ریمستر کنه؟
این ویدئو هم با اینکه یه بنده خدایی Off-screen رکورد کرده خیلی خوب بود و دلم نیومد نفرستم :D

افکت بارون یه چیزی اونورتر از فاجعه هست. قشنگ QA وجود خارجی نداشته تو طول توسعه. این همه با GTA:O دارن میلک می‌کنن نمی‌تونستن پول بدن یه Developer بهتر بازیا رو ریمستر کنه؟
این ویدئو هم با اینکه یه بنده خدایی Off-screen رکورد کرده خیلی خوب بود و دلم نیومد نفرستم :D
بیشتر میخوره یه فیلتر بارون انداختن رو صفحه نمایش مثه این برنامه های موبایل با فیلتر های بارون برف

• Like
Reactions: <Professional>
چرا همه ی مپ معلومه وقتی تو هواپیمایی :|

• Like
Reactions: Mehdi Cage
نیم ساعت SA رو بازی کردم سر درد شدم، واقعا باید خسته نباشید گفت به راک‌استار که بازی نسل 6 رو نتونسته رو کنسول سه نسل بعد 60 فریم ثابت و روی نسل هشت کلا 60 فریم بکنه:)
البته اینا اصلا تقصیر راک‌استار نیست لول

دیشب بازی رو کمی پلی دادم
از نظر من میتونست خیلی بهتر باشه حداقل کاری که میتونستن بکنن این بود با موتور گرافیکی نسخه پنجم بسازنش و از نظر بصری جذابش کنن
ولی حالا که همونو ریمستر زدن باید 20 دلار قیمت میذاشتن نه شصت دلار
در کل حس نوستالژیشو دوست داشتم ولی این قیمت اصلا ارزش خرید نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
الان ریئس تیک تو مصاحبه کرد گفت عناوین بیشتر از rdr ساخته خواهد شد . الان سوال اینه با کدوم نیرو میخواد بسازه و چند سال وقت بذاره که بتونه rdr و gta بسازه . باید ۱۰ هزار تا نیرو بگیره rdr2 رو ۳۰۰۰ پفر توی ساختش نقش داشتن . وگر نه باید بشینیم راکستار هر ده سال یبار یه بازی جدید بده بیرون .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis
rockstar-logo_qv71.jpg

چند کلامی درباره راکستار گیمز و حواشی بعد از عرضه GTA Trilogy

اول از هرچیز بگم که این عجله راکستار یا تیک تو هرکدام که پشت انتشار سریع مجموعه تریلوجی هستند فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونم اینکه بزودی احیانا از عنوان بزرگ و جدیدشون که حالا یا GTA VI هست یا یک عنوان دیگر میخوان رونمایی کنند و با علم به اینکه این ریمستر تریلوجی اشکالاتی داشت و حتی در بهترین حالتش هم خیلی هارو راضی نمیکرد و میتونه بعدا به مارکتینگ عنوان جدید صدمه بزنه این مجموعه به سرعت معرفی و عرضه شد.

من مطمئنم همه کسانی که الان ناراضی هستند با دیدن تریلر معرفی GTA VI یا عنوان AAA دیگری از راکستار این کدورت خاطر که به خاطر GTA TDE به وجود آمد را به سرعت نور فراموش خواهند کرد.
حقیقتا من خودم حدود ۱۲ ساعتی هر سه عنوان این پکیج را بازی کردم توصیفی که میتوان کرد مثل این می مونه که شما بتونید زیباترین لحظاتی را که در دوران کودکی یا نوجوانی داشتید و فراموش کرده بودید را به نحوی با کیفیت بالا به یاد بیارید خواهید دید که چقدر حس خوبی بهتون دست میده..
واقعا از نظر ویژوال عالی کار کردند ، جای جای محیط بازی خاطره انگیزه و نمیشه انکار کرد که زحمت زیادی پای این ریمستر کشیده شده اما مشکلاتی که داره یکی افت فریم هست و کمی باگ هست (نسخه PS5 بازیش کردم) البته این موارد اصلا آزار دهنده نیست و به تجربه کلی بازی آسیب نمیرسونه چون باگ تو نسخه های اورجینال هم بود.
در مورد چهره ها حقیقتا میشد بهتر کار کنند ولی فراموش نکنید پورت کردن اون Asset های بسیار قدیمی و فسیل شده از انجین RenderWare تو یه انجین امروزی مثل انریل انجین واقعا کار سختی هست که از یک تیم نهایتا ۱۰ نفره و کاملا بی تجربه نمیشه انتظار وحشتناکی بالایی داشت. اگرچه ما الان تو دوره ای زندگی میکنیم که گیمینگ خاصیت اصلی خودش را بین خیلی ها از دست داده و گیمینگ تبدیل به یه سرگرمی با قابلیت نقد خشن از هرکسی شده که با کوچکترین اشتباه سازندگان دودمانش رو در توییتر و اینترنت به باد میدن وگرنه هیچ کس یادش نمیره ما نسل های قدیم بازیها رو با چه شرایط گرافیکی و باگ بازی میکردیم و کلی هم لذت میبردیم ولی الان فقط کافیه یه عیب کوچک پیدا کنن و چقدر راجب کلیت اون اثر منفی گرایی کنند. خیلی ها حتی بازی رو تجربه نکرده نظر میدن که این بدترین سَم برای این صنعت هست در کل یک جور مرضی به جون این مخاطبان این صنعت افتاده که فقط باعث شده ماهیت اصلی گیمینگ و گیمر بودن بطور کل فراموش بشه و اون اینکه خیلی ها بدون اینکه خودشون چیزیو تجربه کنن با حرفهای یکی دیگه ذهنیتشون نسبت به یک اثر مسموم بشه
شاید بارها تجربه کرده باشید که کسی شروع میکنه و یک اثری رو میکوبه مطمئنا شما هم به مرور این ذهنیت براتون شکل میگیره که پس حتما اون اثر افتضاحی هست و این قضیه وقتی به بدترین حالت خودش میرسه که شما مدتهای زیادی منتظر اون اثر بودید و حالا با حرفای دیگران حس میکنید در تمام اون مدت اشتباه فکر میکردید در حالیکه اگر از این جریانات به دور بودید و با دید مثبت به تجربه بازی میپرداختید لذت بسیار بیشتری میبردید
به عنوان مثال برای خودم نزدیک ترین تجربه Call of Duty Vanguard هست که دیدم راجبش جو منفی زیاد هست ولی الان که دیشب بازیش کردم واقعا تعجب کردم چطور میشه راجب این بازی خوب انقدر بدگویی کرده باشن !!
برگردیم به موضوع تریلوجی ، بنظرم در مورد قیمت مجموعه میشد با یه قیمت ۳۰ دلاری این پکیج رو ارزشمند تر کرد نمیدونم چقدر پای تیک تو وسطه ولی همون شایعاتی که GTA TDE رو لیک کرد گفته بود راکستار حتی قصد داشته این مجموعه یک اثر رایگان و به پاس قدردانی از فنها باشه که خب به یکباره شاهد بودیم که قیمت ۶۰ دلاری براش در نظر گرفتند.
من مطمئنم راکستار با علم به مشکلات این مجموعه اجازه انتشار رو داده و دلایلی که آوردم کمی فکر کنید میتونه منطقی باشه
من احساس میکنم انتقادهایی که اخیرا به راکستار میشه(صرفا خود GTA TDE منظورم نیست ) ناشی از یک جور گلایه احساسیه!!!
فکر نکنم کسی باشه راکستار رو دوست نداشته باشه و با بازیهاش خاطره نداشته باشه
همه فنهای پلتفرمهای مختلف راکستار رو دوست دارند
مساله ای که هست خیلی ها نمیتونن اون دورانی را فراموش کنند که راکستار سالی یک عنوان بزرگ برای ریلیز داشته!!!
بازه ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴ واقعا یک دوران طلایی برای راکستار بود که تقریبا سالی یک یا دو عنوان بزرگ دریافت میکردیم .
اما ما داریم میبینم بین عناوین راکستار اختلاف حتی بیش از ۵ سال افتاده که واقعا تاسف باره!!
آخرین اثر یعنی RDR2 یک شاهکار بود اما باعث کرانچ وحشتناکی تو راکستار شد.
در هر صورت در حال حاضر همه از راکستار بازی جدید میخوان نه دی ال سی GTA online
دیسلایک ها نشون میده مردم دیگه نسخه نسل جدید GTA 5 نمیخوان و هرچی راجب GTA 5 باشه عکس العمل منفی نشون میدن..
من کاملا واقفم که عجله برای عرضه بازی جدید میتونه برای خروجی بعدی راکستار نتیجه عکس بده ولی برای ما فنها اینکه یه کمپانی مولتی استودویی مثل راکستار تبدیل بشه به یک شرکت که صرفا چرخه GTA-Red Dead میسازه زیاد جالب نیست!!
بیشتر این انتقادات رو فقط و فقط به این خاطر مبینیم که مردم توقع بازی جدید از راکستار دارند ولی حتی کوچکترین اطلاعاتی دریافت نمیکنند!!
خیلی استودیوها حتی اگر قراره بازیشون چهار یا پنج سال دیگه بیاد میان و راجب پروژه ایندشون صحبت میکنند ولی میدونیم که راکستار هیچ وقت اینکارو نمیکنه و تا مطمئن از چیزی نباشن چیزیو معرفی نمیکنند..
همه خوب میدونیم که راکستار اهل کپی کردن عناوینش از روی هم نیست و نسخه جدید یکی از فرانچایز هاش تا با اختلاف از نسخه قبلی بهتر نباشه اون را منتشر نمیکنند
فقط امیدوارم این فاصله ها به ضرر راکستار نباشه و باعث نشه راکستار هم از مارکت و هم از دلها دور بیفته ولی تا زمانی سلطان سام هاوسر تو راکستار هست بشخصه هیچ نگرانی بابت این کمپانی ندارم و مطمئنم با بازی جدیدشون همه را انگشت به دهان خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
View attachment 232171

چند کلامی درباره راکستار گیمز و حواشی بعد از عرضه GTA Trilogy

اول از هرچیز بگم که این عجله راکستار یا تیک تو هرکدام که پشت انتشار سریع مجموعه تریلوجی هستند فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونم اینکه بزودی احیانا از عنوان بزرگ و جدیدشون که حالا یا GTA VI هست یا یک عنوان دیگر میخوان رونمایی کنند و با علم به اینکه این ریمستر تریلوجی اشکالاتی داشت و حتی در بهترین حالتش هم خیلی هارو راضی نمیکرد و میتونه بعدا به مارکتینگ عنوان جدید صدمه بزنه این مجموعه به سرعت معرفی و عرضه شد.

من مطمئنم همه کسانی که الان ناراضی هستند با دیدن تریلر معرفی GTA VI یا عنوان AAA دیگری از راکستار این کدورت خاطر که به خاطر GTA TDE به وجود آمد را به سرعت نور فراموش خواهند کرد.
حقیقتا من خودم حدود ۱۲ ساعتی هر سه عنوان این پکیج را بازی کردم توصیفی که میتوان کرد مثل این می مونه که یه اسباب بازی یا چیز ارزشمند که قدیم و در دوران کودکی داشتید رو برایتان با رنگ و لعاب زیباتر الان بهتون هدیه داده باشن ببینید چقدر ممکنه خوشحال بشید!!
واقعا از نظر ویژوال عالی کار کردند ، جای جای محیط بازی خاطره انگیزه و نمیشه انکار کرد که زحمت زیادی پای این ریمستر کشیده شده اما مشکلاتی که واقعا من حس کردم داره یکی افت فریم هست و کمی باگ هست (نسخه PS5 بازیش کردم) البته این موارد اصلا آزار دهنده نیست و به تجربه کلی بازی آسیب نمیروسدنه چون باگ تو نسخه های اورجینال هم بود.
در مورد چهره ها حقیقتا میشد بهتر کار کنند ولی فراموش نکنید پورت کردن اون Asset های بسیار قدیمی و فسیل شده از انجین RenderWare تو یه انجین امروزی مثل انریل انجین واقعا کار سختی هست که از یک تیم نهایتا ۱۰ نفره و کاملا بی تجربه نمیشه انتظار وحشتناکی بالایی داشت. اگرچه ما الان تو دوره ای زندگی میکنیم که گیمینگ خاصیت اصلی خودش را بین خیلی ها از دست داده و گیمینگ تبدیل به یه سرگرمی با قابلیت نقد خشن از هرکسی شده که با کوچکترین اشتباه سازندگان دودمانش رو در توییتر و اینترنت به باد میدن وگرنه هیچ کس یادش نمیره ما نسل های قدیم بازیها رو با چه شرایط گرافیکی و باگ بازی میکردیم و کلی هم لذت میبردیم ولی الان فقط کافیه یه عیب کوچک پیدا کنن و چقدر راجب کلیت اون اثر منفی گرایی کنند. خیلی ها حتی بازی رو تجربه نکرده نظر میدن که این بدترین سَم برای این صنعت هست.
در مورد قیمت مجموعه میشد با یه قیمت ۳۰ دلاری این پکیج رو ارزشمند تر کرد نمیدونم چقدر پای تیک تو وسطه ولی همون شایعاتی که GTA TDE رو لیک کرد گفته بود راکستار حتی قصد داشته این مجموعه یک اثر رایگان و به پاس قدردانی از فنها باشه که خب به یکباره شاهد بودیم که قیمت ۶۰ دلاری براش در نظر گرفتند.
من مطمئنم راکستار با علم به مشکلات این مجموعه اجازه انتشار رو داده و دلایلی که آوردم کمی فکر کنید میتونه منطقی باشه

من احساس میکنم انتقادهایی که اخیرا به راکستار میشه(صرفا خود GTA TDE منظورم نیست ) ناشی از یک جور گلایه احساسیه!!!
فکر نکنم کسی باشه راکستار رو دوست نداشته باشه و با بازیهاش خاطره نداشته باشه
همه فنهای پلتفرمهای مختلف راکستار رو دوست دارند
مساله ای که هست خیلی ها نمیتونن اون دورانی را فراموش کنند که راکستار سالی یک عنوان بزرگ برای ریلیز داشته!!!
بازه ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴ واقعا یک دوران طلایی برای راکستار بود!!
اما ما داریم میبینم بین عناوین راکستار اختلاف حتی بیش از ۵ سال افتاده که واقعا تاسف باره!!
مثل اینه که ماها عاشق یک تیم فوتبال هستیم و تیم محبوبمون قراره تو یک تورنمنت بزرگ و مهم شرکت کنه ولی چند بازی تدارکاتی قبل از تورنمنت میذاره و نتایج خوبی نمیگیره میبنید که همه اون عاشقان اون تیم شروع میکنن به انتقادهای وحشتناک که همه اینها به خاطر اینکه تیم به خودش بیاد.
الانم برای راکستار همین حالت وجود داره !!
همه از راکستار بازی جدید میخوان نه دی ال سی GTA online یا نسخه نسل جدید GTA 5
دیسلایک ها نشون میده مردم دیگه GTA 5 نمیخوان و هرچی راجب GTA 5 باشه عکس العمل منفی نشون میدن..

من کاملا واقفم که عجله برای عرضه بازی جدید میتونه برای خروجی بعدی راکستار نتیجه عکس بده ولی برای ما فنها اینکه یه کمپانی مولتی استودویی مثل راکستار تبدیل بشه به یک شرکت که صرفا چرخه GTA-Red Dead میسازه زیاد جالب نیست!!
بیشتر این انتقادات رو فقط و فقط به این خاطر مبینیم که مردم توقع بازی جدید از راکستار دارند ولی حتی کوچکترین اطلاعاتی دریافت نمیکنند!!
خیلی استودیوها حتی اگر قراره بازیشون چهار یا پنج سال دیگه بیاد میان و راجب پروژه ایندشون صحبت میکنند ولی میدونیم که راکستار هیچ وقت اینکارو نمیکنه و تا مطمئن از چیزی نباشن چیزیو معرفی نمیکنند..
فقط امیدوارم این فاصله ها به ضرر راکستار نباشه و باعث نشه راکستار هم از مارکت و هم از دلها دور بیفته ولی تا زمانی سلطان سام هاوسر تو راکستار هست بشخصه هیچ نگرانی بابت این کمپانی ندارم و مطمئنم با بازی جدیدشون همه را انگشت به دهان خواهند کرد.

موفق باشید ✌
باشه اقا افت فریم برات ازار دهنده نبوده
باگ هم چون توی نسخه اصلی بوده الان نسل 9 هم اگر باشه عیب نداره و برات مشکل نداشته
تیم توسعه دهنده هم چون 10 نفر بودن هر شتی عرضه کردن مشکلی نداره
راکستار هم با علم به این موضوع صلاح دیده 60 دلار قیمت بذارن از خدامون هم باید باشه
بازی بعدی راکستار هم قراره دهنمون رو باز بذاره
اقا یکی یه توئیت به راکستار بزنه بگه حقوق این بنده خدا رو حواله کنن براش از دیروز جوری که ایشون داره ماله میزنه روی بازی خوده تیک تو نزده

یه کمی GTA III رو بازی کردم.فکر نمیکردم اینقدر حال بده. :D
بازی عالیه خصوصا برای اونایی که باهاش خاطره دارن قشنگ میرید تو بچگی . به خصوص اینکه کنترل بازی بروز شده به غیر از اون انتظار چیز جدید خاصی از بازی نداشته باشید.
به قول دوستمون همون اسباب بازی قدیمیست که نو و تازش کردن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or