View attachment 232171
چند کلامی درباره راکستار گیمز و حواشی بعد از عرضه GTA Trilogy
اول از هرچیز بگم که این عجله راکستار یا تیک تو هرکدام که پشت انتشار سریع مجموعه تریلوجی هستند فقط یک دلیل میتونه داشته باشه و اونم اینکه بزودی احیانا از عنوان بزرگ و جدیدشون که حالا یا GTA VI هست یا یک عنوان دیگر میخوان رونمایی کنند و با علم به اینکه این ریمستر تریلوجی اشکالاتی داشت و حتی در بهترین حالتش هم خیلی هارو راضی نمیکرد و میتونه بعدا به مارکتینگ عنوان جدید صدمه بزنه این مجموعه به سرعت معرفی و عرضه شد.
من مطمئنم همه کسانی که الان ناراضی هستند با دیدن تریلر معرفی GTA VI یا عنوان AAA دیگری از راکستار این کدورت خاطر که به خاطر GTA TDE به وجود آمد را به سرعت نور فراموش خواهند کرد.
حقیقتا من خودم حدود ۱۲ ساعتی هر سه عنوان این پکیج را بازی کردم توصیفی که میتوان کرد مثل این می مونه که یه اسباب بازی یا چیز ارزشمند که قدیم و در دوران کودکی داشتید رو برایتان با رنگ و لعاب زیباتر الان بهتون هدیه داده باشن ببینید چقدر ممکنه خوشحال بشید!!
واقعا از نظر ویژوال عالی کار کردند ، جای جای محیط بازی خاطره انگیزه و نمیشه انکار کرد که زحمت زیادی پای این ریمستر کشیده شده اما مشکلاتی که واقعا من حس کردم داره یکی افت فریم هست و کمی باگ هست (نسخه PS5 بازیش کردم) البته این موارد اصلا آزار دهنده نیست و به تجربه کلی بازی آسیب نمیروسدنه چون باگ تو نسخه های اورجینال هم بود.
در مورد چهره ها حقیقتا میشد بهتر کار کنند ولی فراموش نکنید پورت کردن اون Asset های بسیار قدیمی و فسیل شده از انجین RenderWare تو یه انجین امروزی مثل انریل انجین واقعا کار سختی هست که از یک تیم نهایتا ۱۰ نفره و کاملا بی تجربه نمیشه انتظار وحشتناکی بالایی داشت. اگرچه ما الان تو دوره ای زندگی میکنیم که گیمینگ خاصیت اصلی خودش را بین خیلی ها از دست داده و گیمینگ تبدیل به یه سرگرمی با قابلیت نقد خشن از هرکسی شده که با کوچکترین اشتباه سازندگان دودمانش رو در توییتر و اینترنت به باد میدن وگرنه هیچ کس یادش نمیره ما نسل های قدیم بازیها رو با چه شرایط گرافیکی و باگ بازی میکردیم و کلی هم لذت میبردیم ولی الان فقط کافیه یه عیب کوچک پیدا کنن و چقدر راجب کلیت اون اثر منفی گرایی کنند. خیلی ها حتی بازی رو تجربه نکرده نظر میدن که این بدترین سَم برای این صنعت هست.
در مورد قیمت مجموعه میشد با یه قیمت ۳۰ دلاری این پکیج رو ارزشمند تر کرد نمیدونم چقدر پای تیک تو وسطه ولی همون شایعاتی که GTA TDE رو لیک کرد گفته بود راکستار حتی قصد داشته این مجموعه یک اثر رایگان و به پاس قدردانی از فنها باشه که خب به یکباره شاهد بودیم که قیمت ۶۰ دلاری براش در نظر گرفتند.
من مطمئنم راکستار با علم به مشکلات این مجموعه اجازه انتشار رو داده و دلایلی که آوردم کمی فکر کنید میتونه منطقی باشه
من احساس میکنم انتقادهایی که اخیرا به راکستار میشه(صرفا خود GTA TDE منظورم نیست ) ناشی از یک جور گلایه احساسیه!!!
فکر نکنم کسی باشه راکستار رو دوست نداشته باشه و با بازیهاش خاطره نداشته باشه
همه فنهای پلتفرمهای مختلف راکستار رو دوست دارند
مساله ای که هست خیلی ها نمیتونن اون دورانی را فراموش کنند که راکستار سالی یک عنوان بزرگ برای ریلیز داشته!!!
بازه ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴ واقعا یک دوران طلایی برای راکستار بود!!
اما ما داریم میبینم بین عناوین راکستار اختلاف حتی بیش از ۵ سال افتاده که واقعا تاسف باره!!
مثل اینه که ماها عاشق یک تیم فوتبال هستیم و تیم محبوبمون قراره تو یک تورنمنت بزرگ و مهم شرکت کنه ولی چند بازی تدارکاتی قبل از تورنمنت میذاره و نتایج خوبی نمیگیره میبنید که همه اون عاشقان اون تیم شروع میکنن به انتقادهای وحشتناک که همه اینها به خاطر اینکه تیم به خودش بیاد.
الانم برای راکستار همین حالت وجود داره !!
همه از راکستار بازی جدید میخوان نه دی ال سی GTA online یا نسخه نسل جدید GTA 5
دیسلایک ها نشون میده مردم دیگه GTA 5 نمیخوان و هرچی راجب GTA 5 باشه عکس العمل منفی نشون میدن..
من کاملا واقفم که عجله برای عرضه بازی جدید میتونه برای خروجی بعدی راکستار نتیجه عکس بده ولی برای ما فنها اینکه یه کمپانی مولتی استودویی مثل راکستار تبدیل بشه به یک شرکت که صرفا چرخه GTA-Red Dead میسازه زیاد جالب نیست!!
بیشتر این انتقادات رو فقط و فقط به این خاطر مبینیم که مردم توقع بازی جدید از راکستار دارند ولی حتی کوچکترین اطلاعاتی دریافت نمیکنند!!
خیلی استودیوها حتی اگر قراره بازیشون چهار یا پنج سال دیگه بیاد میان و راجب پروژه ایندشون صحبت میکنند ولی میدونیم که راکستار هیچ وقت اینکارو نمیکنه و تا مطمئن از چیزی نباشن چیزیو معرفی نمیکنند..
فقط امیدوارم این فاصله ها به ضرر راکستار نباشه و باعث نشه راکستار هم از مارکت و هم از دلها دور بیفته ولی تا زمانی سلطان سام هاوسر تو راکستار هست بشخصه هیچ نگرانی بابت این کمپانی ندارم و مطمئنم با بازی جدیدشون همه را انگشت به دهان خواهند کرد.
موفق باشید ✌