Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
IMG_20211113_153209_493.jpg

IMG_20211113_153210_169.jpg

گروو استریت گیمز تقدیم میکند:

دلیل پاک شدن نسخه پی سی بازی از لانچر هم مشخص شده فعلا خطر از بیخ گوش راکستار گذشت.کدهای Hot Coffee در GTA San Andreas Definitive Edition توسط کاربران با واکاوی فایل‌های نسخه ریمستر GTA San Andreas پیدا شده که به کدهای مربوط به Hot Coffee مواجه شدند.هات کافی، نام یکی از قسمتهای از نسخه اولیه سن آندریاس بوده که در اون سالها در زمان لانچ اولیه در بازی نهایی مونده بود که قابلیت س.ک.س در بازی را که توسط راکستار در بازی قرار داده شده ولی مخفی بود را فعال می‌کرد که اون زمان توسط یک هکر انلاک شده بود.
این قضیه تو اون دوره باعث جمع آوری بیش از ۲۰ میلیون نسخه از بازی از مغازه ها و همچین کشانده شدن پای برادران هاوسر و حتی پلی استیشن به دادگاه شده بود(به علت انحصاری بودن تو اون دوره روی PS2 )
تمام قضایای بالا که گفتم مربوط به سال ۲۰۰۴-۲۰۰۵ هست.
همچنین Grove Street Games افتضاح جدیدی به بار اورده، بسیاری از اسکریپت‌ها و چنج نوت ها به همراه لاگ های دولوپرهای اصلی (Rockstar North) و قسمتی از سورس کد بازی بعد از حدود دو دهه که به اشتباه در دیتای بازی موجود بوده، در میان فایل های بازی رها شده بوده الان در نسخه دفینیتیو هم پیدا شده 😂😂
در این بین نقش کمپانی راکستار در عدم دخالت استودیو راکستار لینکلن (این استودیو فقط وظیفه تست و نظارت بر پروژه ها را داره) در روند نظارت و QA و عدم وریفای فایل های بازی پیش بارگذاری در استور از دلایل این لانچ ضعیف و پر حاشیه هستش😐
نسخه کرک شده بازی قطعا فایلهای هات کافی رو داره که سایتهای ایرانی الان برای دانلود گذاشتن
نسخه پی سی هم ظاهرا برگشته به لانچر راکستار و شانسی که آوردن بازی فقط تو لانچر خودشون بوده و نه مثلا استیم چون اگر پای استیم هم باز میشد خیلی وضعیت بیخ پیدا میکرد.
بعد من چند روزه دارم میگم این مشکلات مقصرش راکستار نیست میگن تو طرفداری میکنی حقوق میگیری (:

آخرین ویرایش:
View attachment 232012

View attachment 232013

دلیل پاک شدن نسخه پی سی بازی از لانچر هم مشخص شده فعلا خطر از بیخ گوش راکستار گذشت. پیدا شدن کدهای Hot Coffee در GTA San Andreas Definitive Edition که کاربران با واکاوی فایل‌های نسخه ریمستر GTA San Andreas، به کدهای مربوط به Hot Coffee برخوردند.هات کافی، نام یکی از قسمتهای از نسخه اولیه سن آندریاس که در اون سالها در زمان لانچ اولیه مونده بود که قابلیت س.ک.س در بازی را که توسط راکستار در بازی قرار داده شده ولی مخفی بود را فعال می‌کرد.
این قضیه تو اون دوره باعث جمع آوری بیش از ۲۰ میلیون نسخه از بازی از مغازه ها و همچین کشانده شدن پای برادران هاوسر و حتی پلی استیشن به دادگاه شده بود(به علت انحصاری بودن تو اون دوره روی PS2 )
همچنین Grove Street Games افتضاح جدیدی به بار اورده، بسیاری از اسکریپت‌ها و چنج نوت ها به همراه لاگ های دولوپرهای اصلی (Rockstar North) و قسمتی از سورس کد بازی بعد از حدود دو دهه که به اشتباه در دیتای بازی موجود بوده، در میان فایل های بازی رها شده بوده.
در این بین نقش کمپانی راکستار در عدم دخالت استودیو راکستار لینکلن در روند نظارت و QA و عدم وریفای فایل های بازی پیش بارگذاری در استور از دلایل این لانچ ضعیف و پر حاشیه هستش.
نسخه کرک شده بازی قطعا فایلهای هات کافی رو داره که سایتهای ایرانی الان برای دانلود گذاشتن
نسخه پی سی هم ظاهرا برگشته به لانچر راکستار و شانسی که آوردن بازی فقط تو لانچر خودشون بوده و نه مثلا استیم چون اگر پای استیم هم باز میشد خیلی وضعیت بیخ پیدا میکرد.
بعد من چند روزه دارم میگم این مشکلات مقصرش راکستار نیست میگن تو طرفداری میکنی حقوق میگیری (:
چقدر سوسول شده راکستار ۱۷ ۱۸ سال پیش همچین مواردی رو تو بازیاش میزاشت و نظر کسی هم براش مهم نبود حالا اینقدر ترسو شده برا همینه bully 2 رو نمیده پس همینطور manhunt

چقدر سوسول شده راکستار ۱۷ ۱۸ سال پیش همچین مواردی رو تو بازیاش میزاشت و نظر کسی هم براش مهم نبود حالا اینقدر ترسو شده برا همینه bully 2 رو نمیده پس
سوسول چیه 😂
فکر کنم نخوندی چی نوشتم!
همون زمان هم قرار نبوده تو بازی باشه و یه قسمتی بود که طراحی شده بود ولی در روند توسعه بازی تصمیم گرفتند تو نسخه نهایی نباشه ولی اشتباها تو بازی مونده بود و یک هکر اروپای شرقی تونست انلاک کنه و تو اینترنت پخشش کنه و داستان درست شد.
احتمالا شما در جریان نیستی هات کافی چیه یا شاید سن شما قد نمیده ،اینترنت سرچ بزنید داستانش میاد دستتون

• Poker Face
  • Smile
Reactions: S0lid Snake and GGK
چقدر سوسول شده راکستار ۱۷ ۱۸ سال پیش همچین مواردی رو تو بازیاش میزاشت و نظر کسی هم براش مهم نبود حالا اینقدر ترسو شده برا همینه bully 2 رو نمیده پس همینطور manhunt
بحث سوسول بازیو اینجور چیزا نیست
جدیدا خیلی به حقوق زن و حیوانات و و ... چیز دیگه گیر میدن از ترسشونه که نمیزارن
Cancel culture هم بهش میگن

• Poker Face
Reactions: GGK
این pr های راکستار خیلی خوبن. داستانای خوبی میسازن، جدا
ESRB to investigate 'San Andreas' sex content
داستان hot coffee بعد از ریلیزش رو pc تازه مشخص شد و esrb اومد درجه بازی رو از m به ao تغییر داد. بعد چند تا لایحه بر علیه راکستار داده شد یکیش یه پیرزنه بود که برا نوه اش بازی رو گرفته بود.
بعدا تو پچ ماه آگوست 2005 کاری کردن که مود hot coffee هم نصب کنی اون نتونه کار کنه و 20 میلیون دلارم جریمه شد راکستار.
رو کنسولام اونموقع با یه تغییراتی میشد اجراش کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and GGK
سوسول چیه 😂
فکر کنم نخوندی چی نوشتم!
همون زمان هم قرار نبوده تو بازی باشه و یه قسمتی بود که طراحی شده بود ولی در روند توسعه بازی تصمیم گرفتند تو نسخه نهایی نباشه ولی اشتباها تو بازی مونده بود و یک هکر اروپای شرقی تونست انلاک کنه و تو اینترنت پخشش کنه و داستان درست شد.
احتمالا شما در جریان نیستی هات کافی چیه یا شاید سن شما قد نمیده ،اینترنت سرچ بزنید داستانش میاد دستتون
منظورم همین یه مورد نبود راکستار قبلا همه بازیهاش هنجار شکن و جنجالی بود bully , manhunt خود gta و نظر هیچ کسم براش مهم نبود و تو دادگاه ها هم همیشه پیروز بود برعکس الان که ترسو شده راکستار با همین کاراش راکستار شد

نمیدونم این دوست مکزیکیمون چرا درباره سایبرباگ به قول خودش همچین نظری نداشت و دائم بازی رو میکوبید. "مال خودشه" و "هرکی نمیخواد نخره" اونجا صدق نمیکرد؟ :-/
بابک جان شکست نفسی میفرمایید
همه باید در مورد کوبیدن بازیها جلوی شما درس پس بدن بخصوص اگر طرف قضیه بازیهای سونی باشه.
در مورد CP هم تاپیکش هست فکر کنم نصف فروم حتی برخی فنهاش بازیو کوبیدن مراجعه بفرمایید ببینید چه کسانی بودند.
هرکس هم هر انتقادی داره در مورد تریلوجی خب بگه مگه تاحالا کم گفتن؟ من فقط شفاف سازی کردم پروژه دست کی بوده و توصیه میکنم انرژیتون بذارید برای GTA 6 نه یه ریمستر قدیمی.

• Smile
  • Poker Face
Reactions: S0lid Snake and GGK
در این بین نقش کمپانی راکستار در عدم دخالت استودیو راکستار لینکلن (این استودیو فقط وظیفه تست و نظارت بر پروژه ها را داره) در روند نظارت و QA و عدم وریفای فایل های بازی پیش بارگذاری در استور از دلایل این لانچ ضعیف و پر حاشیه هستش😐
من دیگه حرفی ندارم :دی

بابک جان شکست نفسی میفرمایید
همه باید در مورد کوبیدن بازیها جلوی شما درس پس بدن بخصوص اگر طرف قضیه بازیهای سونی باشه.
در مورد CP هم تاپیکش هست فکر کنم نصف فروم حتی برخی فنهاش بازیو کوبیدن مراجعه بفرمایید ببینید چه کسانی بودند.
هرکس هم هر انتقادی داره در مورد تریلوجی خب بگه مگه تاحالا کم گفتن؟ من فقط شفاف سازی کردم پروژه دست کی بوده و توصیه میکنم انرژیتون بذارید برای GTA 6 نه یه ریمستر قدیمی.
Gta 6 در کار نیس وایسا تا بیاد

• Like
Reactions: Sobhan_23
این موارد همیشه بودن توجیه خوبی نیس
بودن درسته. ولی esrb برا همینه.
بازی ای که درجه m میگیره نباید محتوای +18 داشته باشه . اون محتوا +18بوده و راکستار غیرفعال کرده بود تو نسخه ps2 تا درجه m بگیره.
وقتی نسخه pc اومد . مودرها راحت فعالش کردن نه تنها رو pc بلکه کنسول و esrb اول اومد به بازی درجه ao داد و بعد بر علیه راکستار شکواییه زدن.
چون نباید این محتوا تو بازی میبود. این دلیل مشکله. نه دقیقا، ولی راکستار گول زده esrb رو.
محتوا بزرگسالان رو گذاشتن بمونه ولی بصورت غیرفعال. اینم مودرها وقتی دیدن که دختره مشخص بوده تو بازی ولی نمیتونستن برن سراغش. تو دیتا گشت زدن و فایل اسکریپت رو تو main.scm یافتن.
بعدا راکستار بخاطر تغییر درجه سنی ضرر هم کرد تو اون ماه. این گزارششه
Take 2 Games - Investor Relations General Information

آخرین ویرایش:
بودن درسته. ولی esrb برا همینه.
بازی ای که درجه m میگیره نباید محتوای +18 داشته باشه . اون محتوا +18بوده و راکستار غیرفعال کرده بود تو نسخه ps2 تا درجه m بگیره.
وقتی نسخه pc اومد . مودرها راحت فعالش کردن نه تنها رو pc بلکه کنسول و esrb اول اومد به بازی درجه ao داد و بعد بر علیه راکستار شکواییه زدن.
چون نباید این محتوا تو بازی میبود. این دلیل مشکله. نه دقیقا، ولی راکستار گول زده esrb رو.
محتوا بزرگسالان رو گذاشتن بمونه ولی بصورت غیرفعال. اینم مودرها وقتی دیدن که دختره مشخص بوده تو بازی ولی نمیتونستن برن سراغش. تو دیتا گشت زدن و فایل اسکریپت رو تو main.scm یافتن.
بعدا راکستار بخاطر تغییر درجه سنی ضرر هم کرد تو اون ماه. این گزارششه
Take 2 Games - Investor Relations General Information
بهترین رویه این بود که قید کنسولو بزنن و فقط رو pc بدن با ao الان که همه pc باز شدن . الان هم که دیگه مشکل ریتیل با اومدن اینترنت حل شده همه هم ماشالا لانچر دارن و دکان باز کردن برا خودشون.

آخرین ویرایش:
بهترین رویه این بود که قید کنسولو بزنن و فقط رو pc بدن با ao الان که همه pc باز شدن . الان هم که دیگه مشکل ریتیل با اومدن اینترنت حل شده همه هم ماشالا لانچر دارن و دکان باز کردن برا خودشون.
گزارش انگلیسی رو میخوندی و میدیدی که برا همون مدت کوتاه چقدر کاهش درآمد داشتن، این راه حلو نمیدادی.

مگه این کالکشن در طی یک توطئه توسط T2 و grovestreetgames بدون اطلاع و دخالت راک استار ساخته نشده ؟! حالا چرا رئیس grovestreetgames میگه مشکلات رو بفرستین برا راک استار ؟ :D

اینا همش دسیسه هست میخوان یجوری ربطش بدن به راکستار تا اونو بدنام کنن.
راکستار خودش صبح شنبه فهمید بازی پورت شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or