Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
gta3 زمان خودش موتور و دوچرخه توی بازی نداشت . بین این سه شماره من بیشتر منتظر سن اندرس هستم چون از هر لحاظ امکانات بیشتری نسبت به دو بازیه دیگه داره و محیط بسار بزرگی مثل سحرا و جنگ و کوه و ... و همینطور شهر لاس وگاس و دو تا شهر بزرگ دیگه هم تو دلش جا شده .

دیگه فعالیتهای بدنسازیش که چقدر وزنه میزدیم تا هیکلش گنده بشه ، مبارزات تن به تن در باشگاه ، کسب محارت در طول بازی ماموریتهای خفن، جت پک وووووو
حالا برای من موتور و دوچرخه ملاک نمیشه.هر کدوم شهرشون جو و نوستالوژی خودشو داره.ولی واقعا انتخاب بین سه گانه برای شروع سخته.امیدوارم موقعی که بازی رو دارم گیج نشم که کدوم رو شروع کنم.بین gta vice city و SA نمیدونم...

من که به شدت منتظرم

قیمت هم مناسب هست

3 تا از بهترین عناوین تاریخ در یک بسته

بیشتر از همه برای سه هایپ هستم
قیمت که مناسب نیست و مترومعیار غلطی در مقابل ارزش گذاری بازیه، چون اگر بخواد بر این اساس قیمت گذاری بشه بالای 60چوق هم می شه قیمت گذاری کرد و می فروشه! یک تار موی چسبیده تامی و CJ تقریبا کچل:D رو با کل GAME 2.0 و OWـهای آبکی یوبی عوض نمی کنم

پ ن: پیش خرید کردم

آخرین ویرایش:
حالا برای من موتور و دوچرخه ملاک نمیشه.هر کدوم شهرشون جو و نوستالوژی خودشو داره.ولی واقعا انتخاب بین سه گانه برای شروع سخته.امیدوارم موقعی که بازی رو دارم گیج نشم که کدوم رو شروع کنم.بین gta vice city و SA نمیدونم...
جو شهر و نوستالوژی و ... تا یه حدی جواب میده و بعد از اون باید ببینی بازی تا کی حرف برای گفتن داره ، سن اندرس از اون دوتا از هر نظر وسعتش بیشتره در نتیجه زمان بیشتر سرگرم میکنه .

• Like
Reactions: Rohshen
اگه واقعا گیم پلی رو اساسی تغییر داده باشن (بعضیا گفتن مثل GTA 5 شده که شخصا بعید میدونم)، باید تو همین هفته یه تریلر گیم پلی منتشر کنن. تنها مشکل من برای تجربه ی GTA3 تو سال 2021 گیم پلی هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
حجم بازی ها مشخص شد

gta 3 - 5 gig
gta vice city - 10 gig
gta san andreas - 22 gig

جمعا 38 گیگ .

سن اندرس با این حجم 22 گیگ بهش امید بیشتری میره .
ولی قسمت سوم کلا 5 گیگ😏
از نظر ابعاد بازی هم انتظار بیشتر از این نمیره دیگه نسخه اوریجینال زیر 1 گیگ بود کلا :D 5 برابر شده

از نظر ابعاد بازی هم انتظار بیشتر از این نمیره دیگه نسخه اوریجینال زیر 1 گیگ بود کلا :D 5 برابر شده

روی ps4 که 1.58GB هست اورجینال نسخه ی سوم

حجم بازی ها مشخص شد

gta 3 - 5 gig
gta vice city - 10 gig
gta san andreas - 22 gig

جمعا 38 گیگ .

سن اندرس با این حجم 22 گیگ بهش امید بیشتری میره .
ولی قسمت سوم کلا 5 گیگ

اینا برای ps4/5 هست ؟ چون ایکس باکس بیشتر بود
هر چند در مجموع تفاوتی نداره

دوستان کسی میدونه بازی چه روزی پری لود میشه

گفته شده 9 نوامبر

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsan M
اقا این بازی ۶ روز دیگه ریلیز میشه هنوز یه گیم پلی درست حسابی ازش نشون ندادن😀عجیب نیست؟ فک کنم خود راکستار هم وضع بازی یطوریه روش نمیشه چیزی نشون بده.
به نظر من که ی لانچ تریلر میدن و خلاص
ویدیو معرفی مشخص بود دیگه کلیت ماجرا چیه
بازی ریمستره قرار نیست کوبیده باشن از اول ساخته باشن گیمپلی رو گفتن شبیه v شده

به نظر من که ی لانچ تریلر میدن و خلاص
ویدیو معرفی مشخص بود دیگه کلیت ماجرا چیه
بازی ریمستره قرار نیست کوبیده باشن از اول ساخته باشن گیمپلی رو گفتن شبیه v شده
خب همین گیمپلی رو میخوایم ببینیم دیگه. اگه قراره هنوز هم اون سیستم نشونه گیری vice city رو ببینیم که همه جا تیر میزد الا وسط صفحه و لازم بود یه خشاب کامل خالی کنی تا یکیو بکشی به درد خودشون میخوره! :D

خب همین گیمپلی رو میخوایم ببینیم دیگه. اگه قراره هنوز هم اون سیستم نشونه گیری vice city رو ببینیم که همه جا تیر میزد الا وسط صفحه و لازم بود یه خشاب کامل خالی کنی تا یکیو بکشی به درد خودشون میخوره! :D
اسلحه که رو سرت نگذاشتن که بخری پنج روز دیگه صبر کن خود ملت یوتیوب رو پر میکنن از گیم پلی 😂

همونطور که گفتم جمعه اطلاعات بیشتر میاد
چندتا شات لیک شده

وایس سیتی زیبا :

IMG_20211105_193423.jpg

اراذل:

IMG_20211105_193342.jpg

و چندتا شات جدید دیگه همراه با مقایسه با نسخه اورجینال

inCollage_20211105_193602183.jpg

inCollage_20211105_193620029.jpg

inCollage_20211105_193636304.jpg

inCollage_20211105_193535151.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند