Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
Gta ۶ که جای خود دارد.. gta4 هم که رو pc هست (ماد هاشام که هست)...یعنی اینا به عقلشون نرسید که rdr 1 رو واسه pc بدن🤔🤨
والا با شیوه ای که اینا پیش گرفتن منتظر هر ریمستری از جمله RDR1 باید بود الا GTA VI :| چیز بدی نیست ولی به شرطی که وارد 9ـمین سال از زمان عرضه GTAV نشده باشیم! یعنی اگه قراره بره برا بعد 2023، خیلی چیزن

• Like
Reactions: Adam
والا با شیوه ای که اینا پیش گرفتن منتظر هر ریمستری از جمله RDR1 باید بود الا GTA VI :| چیز بدی نیست ولی به شرطی که وارد 9ـمین سال از زمان عرضه GTAV نشده باشیم! یعنی اگه قراره بره برا بعد 2023، خیلی چیزن
چون gta 5 دوباره داره ۲۰۲۲ میاد...بعید میدونم تا ۲۰۲۴ چیزی از gta6 بشنویم

• Like
Reactions: SHAYAN1999
شایعه GTA 4 فیک بودنش ۹۹ به یک هست😂
اصلا باور نکنید چون اینسایدر راکستار تایید نکرده..
من شش ساله تمامه دارم خبرهای GTA 6 رو پیگیری میکنم دقیقا کسی نمی دونه کی میاد ولی قراره تو سال مالی ۲۰۲۳ منتشر بشه
یعنی بازه نوامبر ۲۰۲۲ تا آپریل ۲۰۲۴
در مورد همین تریلوجی قبل از اینکه حتی کوتاکو شایعش رو بگه اگر یادت باشه من تو تاپیک GTA 6 راجبش گفتم در دست ساخت هست قشنگ یادمه همون موقع خیلی ها به من گفتن ساخت تریلوجی کار غیر عقلانی هست و چه توجیهی داره ولی من گفتم ایسنایدرهای راکستار چیز دیگه ای دارن میگن البته که رمزگشایی حرفهای اونها هم وقت گذاشتن میخواست که من براش وقت گذاشتم
در مورد ریمستر GTA 4 هم بنظر فیک میاد حتی اگر تایید هم بشه تداخلی با عرضه 6 نداره چون قطع به یقین بازم راکستار میده به استودیوی خارجی تا براش انجام بده و وقت و هزینه و نیروهای خودش رو حروم این ریمستر ها نمیکنه، همین تریلوجی کسی فکر نمیکرد راکستار تو دوماه بازیو معرفی و ریلیز کنه ولی دیدید که به سرعت اینکارو انجام داد پس اگر ریمستر RDR1 و GTA 4 هم در کار باشه سریع انجامش میده و قرار نیست برای هرکدوم یکسال مارکتینگ کنه 😂
پس برای GTA 6 بین بازه نوامبر ۲۰۲۲ تا آپریل ۲۰۲۴ منتظر ریلیز باشید #بوکمارک

آخرین ویرایش:
پس برای GTA 6 بین بازه نوامبر ۲۰۲۲ تا آپریل ۲۰۲۴ منتظر ریلیز باشید #بوکمارک
حجم وحشتناک هزینه مارکتینگ تیک تو در سال مالی ۲۰۲۳ رو به نسبت سالهای دیگر در تصویر زیر میبینید که توسط خود تیک تو منتشر شده و این مارکتینگ بالا برای عنوانی نیست به جز GTA 6 😉

IMG_20211109_175906.jpg

بعضی از دوستان چنان شایعه ی ریمستر IV براشون ضد حال هست که فراموش کردن در گیم پلی، فیزیک ماشین ها، واقع گرایی بازی رو دستش نیومده، حتی در مواردی از V خیلی بهتره
گرافیکش هم همین الآن خوب و قابل قبوله.چه برسه نسبت به زمان خودش و یا اینکه در صورت ریمستر شدن چقدر می‌تونه عالی تر بشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

شما قبل این که خودت بپری پایین یک کار دیگه بکن تا لذتت بیشتر بشه

همیشه یک ون بالای کوه پارکه
ون رو لب پرتگاه پارک کن و بعد با شخصیت بازی هلش بده پایین
دیدن پشتک واروهای اون ون هم خالی از لطف نیست :D
یادش بخیر یکی از دوستان کلوپ بازی داشت یه پسر بچه بود میومد جی تی ای بازی میکرد چند ساعت فقط این کارش بود
یه ماشین برمیداشت میرفت بالای کوه بعد از اون بالا مینداخت پایین
هر چند ساعتی که بازی میکرد فقط این کار رو میکرد :)) سوژه ای بود برا خودش ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: samiradin
بعضی از دوستان چنان شایعه ی ریمستر IV براشون ضد حال هست که فراموش کردن در گیم پلی، فیزیک ماشین ها، واقع گرایی بازی رو دستش نیومده، حتی در مواردی از V خیلی بهتره
گرافیکش هم همین الآن خوب و قابل قبوله.چه برسه نسبت به زمان خودش و یا اینکه در صورت ریمستر شدن چقدر می‌تونه عالی تر بشه

مشکل این نیست که می خواد بیاد، مشکل اینه سال عرضه بر فرض اگر 2023 باشه عملا GTA VI توی اون سال خبری ازش نخواهد شد، برای من عالیه که تمام بازی های راکستار ریمستر بشن، ولی در مورد GTA تفاوتی وجود داره، توی اون سالی که قراره منتظر آنونس GTA VI با تاریخ ریلیز باشیم، با معرفی یک ریمستر از GTA و تاریخ در سال مالی دیگه، باید با GTA VI تا سال بعد از اون خداحافظی کنیم و بله این برای من خیلی ناراحت کنندست

مشکل این نیست که می خواد بیاد، مشکل اینه سال عرضه بر فرض اگر 2023 باشه عملا GTA VI توی اون سال خبری ازش نخواهد شد، برای من عالیه که تمام بازی های راکستار ریمستر بشن، ولی در مورد GTA تفاوتی وجود داره، توی اون سالی که قراره منتظر آنونس GTA VI با تاریخ ریلیز باشیم، با معرفی یک ریمستر از GTA و تاریخ در سال مالی دیگه، باید با GTA VI تا سال بعد از اون خداحافظی کنیم و بله این برای من خیلی ناراحت کنندست
بهرحال برای اینکه به یقین برسیم که VI نسل بعدی هست یا کراس جن باید مطمئن بشیم قبل از ۲۰۲۳ میاد یا بعدش؟
همین در مورد سونی هم هست. اسپایدرمن ۲ که کاملا نسل بعدی هست ۲۰۲۳ میاد
حالا در مورد معرفی VI یه سری شایعات هست که همین نوامبر و دسامبر امسال با یه تیزر کوتاه معرفی میشه و اوایل سال میلادی هم تریلرش میاد
اگر شایعات درست دراومد میتونیم به اون سورس که این رو مطرح کرده به دید دیگه ای نگاه کنیم

اونم میاد بالأخره، از اول هم شایعه هایی بود که VI بخاطر مشکلات کووید (و شاید مشکلات فنی دیگر که ما خبر نداریم) 24-25 میاد این دلیل نمی‌شه ریمستر شاهکاری مثل IV خبر منفی و ناامید کننده باشه
اصلن شاید قرار باشه داستان VI به IV ربط داشته باشه و میخوان ریمسترش رو نزدیک انتشار VI بدن

اونم میاد بالأخره، از اول هم شایعه هایی بود که VI بخاطر مشکلات کووید (و شاید مشکلات فنی دیگر که ما خبر نداریم) 24-25 میاد این دلیل نمی‌شه ریمستر شاهکاری مثل IV خبر منفی و ناامید کننده باشه
اصلن شاید قرار باشه داستان VI به IV ربط داشته باشه و میخوان ریمسترش رو نزدیک انتشار VI بدن

احتمالش خیلی خیلی کمه ‌. امیدوار نباش

• Like
Reactions: Origami 2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or