Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
سن اندریاس پریلودش شروع شده برای گیم پس اون دو تا هم میرن پی اس نو ‌.من برام سن اندریاس مهمتره . با اینکه وایس سیتی رو بخاطر تم هشتادی و اهنگ هاش ‌‌ستینگ میامی و اسکار فیس دوست دارم ولی سن اندریاسه که با المان های شبه نقش افرینی و بادی بیلدینگ و ارتقا توانایی ها و گنگ وارز و تسخیر نیبرهود ها و ... شو رو براحتی میدزده من فکر میکنم اگر راک استار روزی جی تی ا سن اندریاس رو مدرن سازی کنه در حد rdr2با مکانیزم های گسترده نه تنها میتونه جی تی ا شش باشه بلکه اینقد پتانسیل داره که میتونه یکی از برترین اپن ورلد های تاریخ بشهو‌ ‌‌این نشون میده سن اندریاس چقدر از زمان خودش پیشرو تر بوده ‌‌ این ریمستر ها هم فوق العاددن متاسفانه یک عده زود قضاوت کردند ‌‌.اینا اتفاقا عالی کار شدن .

• Like
Reactions: GTA 4 and ehsan M
سن اندریاس پریلودش شروع شده برای گیم پس اون دو تا هم میرن پی اس نو ‌.من برام سن اندریاس مهمتره . با اینکه وایس سیتی رو بخاطر تم هشتادی و اهنگ هاش ‌‌ستینگ میامی و اسکار فیس دوست دارم ولی سن اندریاسه که با المان های شبه نقش افرینی و بادی بیلدینگ و ارتقا توانایی ها و گنگ وارز و تسخیر نیبرهود ها و ... شو رو براحتی میدزده من فکر میکنم اگر راک استار روزی جی تی ا سن اندریاس رو مدرن سازی کنه در حد rdr2با مکانیزم های گسترده نه تنها میتونه جی تی ا شش باشه بلکه اینقد پتانسیل داره که میتونه یکی از برترین اپن ورلد های تاریخ بشهو‌ ‌‌این نشون میده سن اندریاس چقدر از زمان خودش پیشرو تر بوده ‌‌ این ریمستر ها هم فوق العاددن متاسفانه یک عده زود قضاوت کردند ‌‌.اینا اتفاقا عالی کار شدن .
احتمال خیلی زیاد هر سه تا عنوان چرخشی بین GP و Now میچرخن برای اونایی میگم که هایپ نیستن میتونن صبرکنن و بازیو نخرن

این ریمستر در حد توان استودیوی GroveSTGames عالی کار شده و توانشون در این حد بوده و ۲ سال هم روی این ریمستر کار شده . شاید خیلی ها این سه عنوان رو تموم نکرده باشن چون اکثرا اون موقع ها بازیو که نصب میکردن چیت کد میزدن و سرگرم داخل بازی میشدن ولی توصیه میکنم حالا که گرافیک و کنترل بهتر شده، داستان هر سه عنوان را تمام کنید. هر سه عنوان شاهکارهای داستان سرایی دن هاوسر هستن و عناوینی هستن که وایب دهه 80 و 90 دارن که از نظر موسیقی و دیالوگ ها شاهکار هستند. شدیدا توصیه میکنم داستان رو تموم کنید.
متای این سه عنوان به ترتیب:
GTA 3 - 97
GTA VC - 95
GTA SA - 95

این هم یه گیف مقایسه ای با نسخه اورجینال

lHkUgfx.gif

9hEl3TL.gif

آخرین ویرایش:
احتمال خیلی زیاد هر سه تا عنوان چرخشی بین GP و Now میچرخن برای اونایی میگم که هایپ نیستن میتونن صبرکنن و بازیو نخرن

این ریمستر در حد توان استودیوی GroveSTGames عالی کار شده و توانشون در این حد بوده و ۲ سال هم روی این ریمستر کار شده . شاید خیلی ها این سه عنوان رو تموم نکرده باشن چون اکثرا اون موقع ها بازیو که نصب میکردن چیت کد میزدن و سرگرم داخل بازی میشدن ولی توصیه میکنم حالا که گرافیک و کنترل بهتر شده، داستان هر سه عنوان را تمام کنید. هر سه عنوان شاهکارهای داستان سرایی دن هاوسر هستن و عناوینی هستن که وایب دهه 80 و 90 دارن که از نظر موسیقی و دیالوگ ها شاهکار هستند. شدیدا توصیه میکنم داستان رو تموم کنید.
متای این سه عنوان به ترتیب:
GTA 3 - 97
GTA VC - 95
GTA SA - 95

این هم یه گیف مقایسه ای با نسخه اورجینال

View attachment 230768

View attachment 230769
دوست عزیز من زمان لانچ این بازی ها بارها تمامشون کردم .خود لانچشون ..

خب به لطف گیم پس دانلود بازی سن آندریاس کامل شد و حالا منتظرم بازی لانچ بشه و یه شوی مدل ٧٠ بردارم بزنم به جاده بعد بالای اون کوهه بلنده برم خودمو با ماشین پرت کنم پایین و لذت دو عالم رو ببرم!
شما قبل این که خودت بپری پایین یک کار دیگه بکن تا لذتت بیشتر بشه

همیشه یک ون بالای کوه پارکه
ون رو لب پرتگاه پارک کن و بعد با شخصیت بازی هلش بده پایین
دیدن پشتک واروهای اون ون هم خالی از لطف نیست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or