Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
Rdr2خودش هنوز بازی نکست جن نیومده رو دستش از بعد گرافیک و صدا و انیمیشن فیزیک و طراحی محیط و تکنولوژی های گرافیکش ‌‌فک.ر کنم فقط فریم دوبل بشه کاملا کفایت میکنه .
در خفن بودن این عنوان شکی نیست:دی فقط همونطور که گفتی یه آپدیت نیاز داره برای نسل جدید

ولی یکی از عجیب ترین موارد بازی سیستم مورد نیازه بازیه کلا بیخیال بهینه سازی شدن رم ۸ آخه!!
اونوقت gta v اون حجم از کیفیت فقط ۴ گیگ رم میخواد حتی با دایرکتس ۱۰ هم ران میشه کلا هر چی جلو تر میریم شاید عمدا مشخصات سیستم مورد نیاز بازی ها رو بالا می برن...

• Like
Reactions: Z-fan
View attachment 229483

در نهایت هم اینو بگم که از بین این سه بازی با اینکه هر سه شاهکار هستن، ولی خب SA کلا یه چیز دیگه بود. تو این همه سال عمر گیمریم بازی ندیدم که به اندازه SA انقلابی، شگفت انگیز و کامل باشه.

آقااااا آهنگ ورودی The Badass آندرتیکر اینجا چیکار میکنه؟ :-SS خیلی حال کردم باهاش. خاطراتم زنده شد

پ.ن: وقتشه راکستار مکس پین 1 و 2 رو ریمیک کنه 40 دلار بفروشه ... تازه از قبل تو مکس پین 3 چهره ها با موتور Rage طراحی شده بود و همه چی اوکی بود ...

آقااااا آهنگ ورودی The Badass آندرتیکر اینجا چیکار میکنه؟ :-SS خیلی حال کردم باهاش. خاطراتم زنده شد

پ.ن: وقتشه راکستار مکس پین 1 و 2 رو ریمیک کنه 40 دلار بفروشه ... تازه از قبل تو مکس پین 3 چهره ها با موتور Rage طراحی شده بود و همه چی اوکی بود ...
آهنگ این ویدیویی که من گذاشته بودم مال گروه Limp Bizkit با نام Rollin هست.

احتمالا شباهت هایی داشته و اشتباه کردید؛ یا شاید هم جریان یه چیز دیگه هست و من اشتباه می کنم. راستی صحبت از Limp Bizkit شد یه یادی هم بکنیم از آهنگ معروف Break Stuff که پیشنهاد می کنم حتما گوش بدید:

در مورد آندرتیکر محاله اشتباه کنم 😅

درسته همینه. اسم اهنگ رو The Badass نوشتین واسه همین گفتم شاید اشتباهی شده.

آخرین ویرایش:
آهنگ این ویدیویی که من گذاشته بودم مال گروه Limp Bizkit با نام Rollin هست.

احتمالا شباهت هایی داشته و اشتباه کردید؛ یا شاید هم جریان یه چیز دیگه هست و من اشتباه می کنم. راستی صحبت از Limp Bizkit شد یه یادی هم بکنیم از آهنگ معروف Break Stuff که پیشنهاد می کنم حتما گوش بدید:

در مورد آندرتیکر محاله اشتباه کنم 😅

بازی هفته ی بعد عرضه میشه ولی هیچ تریلری درست و حسابی ازش ندیدیم .
شیوه ی اطلاع رسانی راکستار خیلی بده چون تا زمان عرضه بازی تقریبا هیچی ازش نمیدونیم .

بازی هفته ی بعد عرضه میشه ولی هیچ تریلری درست و حسابی ازش ندیدیم .
شیوه ی اطلاع رسانی راکستار خیلی بده چون تا زمان عرضه بازی تقریبا هیچی ازش نمیدونیم .
از امروز تا چهارشنبه که Earnings Call تیک تو هست احتمالا اطلاعات جدید میاد.
اگرنه جمعه حتما اطلاعات جدیدی خواهند داد.

یه تصویر تو سایت Grovestreetgames سازنده GTA Trilogy DE هست که خیلی شباهت داره به جنگلهای سن اندریاس که تو تریلر هم دیدیم
[].[/]
""][/]

قطعن نقطه قوت این سه گانه همین SA هست
خودم خیلی برای 3&VC هایپ نیستم مخصوصن 3 که فقط 8gb هست

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ƥ.s.Y.c.H.o
gta3 زمان خودش موتور و دوچرخه توی بازی نداشت . بین این سه شماره من بیشتر منتظر سن اندرس هستم چون از هر لحاظ امکانات بیشتری نسبت به دو بازیه دیگه داره و محیط بسار بزرگی مثل سحرا و جنگ و کوه و ... و همینطور شهر لاس وگاس و دو تا شهر بزرگ دیگه هم تو دلش جا شده .

دیگه فعالیتهای بدنسازیش که چقدر وزنه میزدیم تا هیکلش گنده بشه ، مبارزات تن به تن در باشگاه ، کسب محارت در طول بازی ماموریتهای خفن، جت پک وووووو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or