به به . آقا عالی. مرسی. این آهنگ رو که از جی تی ای 3 یادمه اما اصلا تو ریمیکس متوجه نشدم اینه.
بالا ده بار تا الان تریلر رو دیدم. شروعش که سی جی میگه هلووو و این اهنگ شروع میشه عشق میکنم . دوستی صفحات قبل گفت کریتوس و چیف و ... اینا رو شاید همه نشناسن اما سی جی رو همه میشناسن، منم کاملا موافقم و میگم که سی جی رفته تو pop culture یا فرهنگ عامه مردم یعنی از سطح مختص به ویدئو گیم دیگه در اومده و از طریق تصاویر و ویدئوها و میم ها همه این شخص سیاه پوست با رکابی سفید و شلوار جین رو میشناسن. دیگه فرقی نمیکنه طرف بازی کرده باشه یا نه و یا حتی تاریخ تولدش از از تاریخ رلیس بازی دیرتر باشه حتی. راکستار رو ببنید که سال 2005 پروتاگونیست بازی رو سیاه پوست انتخاب میکنه و باقی شرکت ها رو ببینید که الان رو ترند ها اسکی میرن.
من خودم داشتم جی تی ای 3 رو نم نم بازی میکردم و چند تا ماموریتش رو هم رفتم تا اینکه شایعات اومد دست نگه داشتم. حتی به تاریخ امروز هم که اون جاده سرپایینی رو اومدم پایین و شفق اسمون رو دیدم از گرافیک بازی حیرت کردم (با نسبت زمان رلیس) ، یعنی گرافیک و یا جزییات دیوانه وار راکستار فقط مختص الان نیست بلکه از اول هم همین بود و تنها فرق فراگیری اینترنت در این لحظه اس و ملتی که واکاویش میکنن. خوشحالم همین اینترنت باعث میشه ارزش اهنگ تم جی تی ای 3 به اون حد از ستایش برسه. به به.
ببخشید دیر جواب میدم
واقعا به نظرم دوستان کم لطفی میکنند.. انتظار داشتند که خود راک استار یا یک استودیو کاربلدتر نسبت به این سازنده فعلی، بیاد بازی رو از نو بسازه.. خب شاید این اتفاق جالبی میبود، اما ایا واقعا میتونست اون حس نوستالژی که الان ما منتظرشیم تو این پکیج رو برامون به وجود بیاره؟ یعنی میخوام بگم به نظرم این اشتباهه که انتظار داشته باشیم مثلا سن اندریاس به بهترین حالت از نظر تکنیکی ریمیک بشه.. چه فایده ای داره بیشتر از اینکه حکم یک اکسپنشن یا DLC خفن از GTA V با کرکتر ها و لوکیشن ها و کوئست های مثلا سن اندریاس رو بده؟ مثلا الان نینتندو بزنه سوپرماریوبراز رو ریمیک کنه به شکل ماریو های جدید... دیگه چی از اون نوستالژی باقی میمونه؟ حتی اگرم راک استار هزینه و وقتشو میذاشت، بعد صدای ملت در نمیومد که چرا GTA VI رفته برای سال های اخر این دهه؟
به نظرم همه ی ارزش این بازی ها به همین حس نوستالژی شونه.. اگه قرار بود با استاندارد های روز ریمیک بشه پس باید اهنگ هاشم تا حدودی تغییر میکردن.. رادیو هاست ها تغییر میکردن.. مثلا ایا میتونستند پرفورمنسی به خفنی Ricky Harris فقید و افسانه ای رو تکرار کنند ؟ RIP : (
یادش بخیر.. Johnny The Love Giant
من که هنوزم اینا پای ثابت پلی لیست گوشیم هستند.. مثلا این یه تیکه که اون دختره زنگ میزنه و بهش گیر میده که قدت چقدره؟
و چقدر Insecure هستی : )))) خارق العاده است
یا مثلا Axl Rose افسانه ای از گانز ایا میشد دوباره بیاد و پرفورمنس به این خفنی اجرا کنه؟ یا مثلا میخواستن همه ی اینارو عوض کنند؟ چه به درد میخورد؟ اینم یه تیکه از KDST و پرفورمنس فوق ابر خفن Axl
امروز سالگرد San Andreas هم هست
من پارسال تابستون و پاییز، بین این همه بازی که دم دستم بود.. یهو حسش اومد و نشستم تو نزدیک 2 ماه، حدود 150 ساعت سن اندریاس بازی کردم و 100%ش هم کردم.. بدون چیت(چیت بزنی پراگرس کنسل میشه).. یعنی باورتون نمیشه چقدر این تجربه ی چندین باره برام لذت بخش بود... شاید خنده دار به نظر برسه اما هنوز که هنوزه به نظرم مثلا درایوینگ سن اندریاس میتونه تنه به بازی های سال های اخیر بزنه.. حقیقتا منم دلم برای GTA III بیشتر از بقیه تنگ شده.. چون تو این سال ها سن اندریاس و وایس رو بار ها بازی کردم.. ولی III رو نه و به شدت حس بازی کردنشو دارم الان..
با این حال فکر کنم همه قبول داشته باشیم.. سن اندریاس یه چیز دیگه است
وایب وایس سیتی و نواوری و انقلاب III جای خود، اما پخته ترین حالت GTA های کلاسیک و بازی اوپن ورد در دوران خودش سن اندریاسه.. یادش بخیر وقتی از اوپن ورد هایی مانند امثال Driver 1-2 و Police Chase رسیدیم به اینا... چقدر شگفت انگیز بودن اون موقع..
به عنوان اختتامیه هم 2 تا ویدئو از گیم پلی خودم میذارم
مال پارسال هستند.. نسخه اصلی PS2 رو PS4
اول اون مرحله ای که Pimp شده بودیم و باید امنیت دختر های Jizzy رو تامین میکردیم
اقا شما فقط اون قسمت مکالمه که CJ میگه نگران نباش مشکل دخترت رو حل کردم و Jizzy میگه:
Worry? did i say......
فقط عکس العمل CJ و فیگور و بادی لنگویجش بعد از شنیدن حرف Jizzy رو ببینید : ))))) این شاهکار هارو با تکنولوژی اون موقع خلق کردند..
ویدئوی بعدی و پایانی هم اخرین دقایقی بود که پارسال سن اندریاس بازی کردم.. استوری و کل پراگرس 100% شده و داشتم دور های اخر رو میزدم که این تجربه ایکانیک برام اتفاق افتاد
نمیدونم بازی هارو کی میگیرم.. احتمال داره بمونم تا تخفیف بخورن، اما به هر حال... به شدت منتظرم تا باز هم این شاهکار هارو تجربه کنم...