Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
ایشون هستند :D قدیما هم برای GTA III استفاده شده بود :D

Grand Theft Auto III - O Mio Babbino Caro

خودم عاشق ایشونم.. ترک هایی که هیچوقت تکراری نمیشن...

یعنی یادم نمیاد امسال خبری بهتر از این تریلوژی شنیده باشم.. احتمالا تجربه کردنشون بهترین اتفاق هم باشه..

View attachment 229057

به به . آقا عالی. مرسی. این آهنگ رو که از جی تی ای 3 یادمه اما اصلا تو ریمیکس متوجه نشدم اینه.

بالا ده بار تا الان تریلر رو دیدم. شروعش که سی جی میگه هلووو و این اهنگ شروع میشه عشق میکنم . دوستی صفحات قبل گفت کریتوس و چیف و ... اینا رو شاید همه نشناسن اما سی جی رو همه میشناسن، منم کاملا موافقم و میگم که سی جی رفته تو pop culture یا فرهنگ عامه مردم یعنی از سطح مختص به ویدئو گیم دیگه در اومده و از طریق تصاویر و ویدئوها و میم ها همه این شخص سیاه پوست با رکابی سفید و شلوار جین رو میشناسن. دیگه فرقی نمیکنه طرف بازی کرده باشه یا نه و یا حتی تاریخ تولدش از از تاریخ رلیس بازی دیرتر باشه حتی. راکستار رو ببنید که سال 2005 پروتاگونیست بازی رو سیاه پوست انتخاب میکنه و باقی شرکت ها رو ببینید که الان رو ترند ها اسکی میرن.

من خودم داشتم جی تی ای 3 رو نم نم بازی میکردم و چند تا ماموریتش رو هم رفتم تا اینکه شایعات اومد دست نگه داشتم. حتی به تاریخ امروز هم که اون جاده سرپایینی رو اومدم پایین و شفق اسمون رو دیدم از گرافیک بازی حیرت کردم (با نسبت زمان رلیس) ، یعنی گرافیک و یا جزییات دیوانه وار راکستار فقط مختص الان نیست بلکه از اول هم همین بود و تنها فرق فراگیری اینترنت در این لحظه اس و ملتی که واکاویش میکنن. خوشحالم همین اینترنت باعث میشه ارزش اهنگ تم جی تی ای 3 به اون حد از ستایش برسه. به به.

بسیار عالی .
بله ماد نمیتونه به شکل اساسی ساختار پالیگان رو تغییر بده .برای نسخه ریمستر بازی احتمالا داره زیر انریل اجرا میشه و انریل ایمولوث کرده بازی رو با موتور جدید یا کلا بازی از پایه ساخته شده ولی حدس من تکنیک دیابلو دو یا دیمون سولز است ‌. ماد نمیتونه در این ابعاد تغییر اجرا کنه .تسلیشن که در صاف کردن لبه های ناهموار پالیگان ها و گرد شدن لبه ها در صحنه ها حضور داره در نسخه ماد شده نمیشه اضافه کرد به اون شکل. ضمنا نور پردازی اورهال شده اساسی .گلوبال الومینشن اینجا هست با داینامیک لایت .قدیمی ها بیک شده بودن نور ها قرار گرفته بود ثابت . امبینت اکلوژنی وجود نداشت سایه درست نبود کانکت شادو نبود ظاهرش ساده است ریمستر اتفاقا فوق العاده تکنیکیه از نظر خودش . افرین به راک استار که به یک افزایش رزلوشن قناعت نکرد.
Massive Improvements 👇👇

من یه جورایی غافلگیر شدم از این میزان تغییرات! :دی یعنی فکر می‌کردم راک‌استار میره همون نسخه‌های قبلی رو می‌چپونه توی یه پکیج جدید و فقط رزولوشن رو می‌بره بالا و خلاص، برای همین تریلر GTA Trilogy خیلی بالاتر از سطح انتظارم بود.
بدجوری هم هوس بازگشت دوباره به GTA III رو کردم. یه حس خاصی نسبت به این نسخه دارم و برعکس اکثر افراد که عاشق Vice City و San Andreas بودن، من GTA III رو بیشتر دوست داشتم و کلاً برام یه حال و هوا و اتمسفر متفاوتی داشت. یه بخشی از قضیه هم البته به خاطر حیرت از خود بازی توی اون زمان بود که واقعاً چیز بنیان‌فکنی بود!
یعنی توی دورانی که اکثر بازی‌ها حتی با وجود سه‌بعدی شدن، نسبتاً جمع و جور و خطی بودن، توی این بازی یه دفعه وارد یه شهر عظیم می‌شدیم که ملت توش در حال زندگی و رفت و آمد بودن و می‌شد سراغ ماشین‌های مختلف رفت و شهر رو به هم ریخت و... یعنی به قدری باهاش حال می‌کردم که با اینکه کلاً حافظه خوبی ندارم، ولی هنوز یه سری از بخش‌های نقشه مثل اون پارکینگی که یه Banshee تر و تمیز توش بود توی ذهنم مونده! :دی
این بازی یه نکته باحال دیگه هم برای من داشت و بازی‌ای بود که از طریق اون فهمیدم کنترلر PS2 دو تا دکمه به نام‌های R3 و L3 هم داره! یه جایی بود که باید بوق می‌زدیم و بازی هم ازمون می‌خواست L3 رو فشار بدیم. منم رسماً هنگ کرده بودم و نمی‌فهمیدم یعنی چی! آخه مرد مومن، ما فقط L1 و L2 داریم و دیگه L3 رو از کجام دربیارم؟! :| اون زمان اینترنت هم که در حد امروز حالیم نبود که برم سرچ کنم و کلاً اینترنت برام توی ایمیل و یاهو مسنجر و این جور چیزها خلاصه می‌شد و یادم نیست آخرش دیگه چه غلطی با کنترلر بدبخت کردم که فهمیدم R3 و L3 با فشار دادن آنالوگ‌ها راه می‌افتن! :دی

این دود و مه و ولومتریک لایتینگ که اضافه کردن خیلی خشگله

IMG_20211024_231952.jpg

چند تا نکته هم با کند کردن سرعت تریلر متوجه شدم

IMG_20211024_232321_402.jpg

چرخهای ماشین آتش میگیرن

IMG_20211024_232323_287.jpg

خودروهای منفجر شده حالا دیگه در واقع بافت سوخته دارند و تمام شیشه های خود را از دست میدهند، نه اینکه فقط درهاشون غیب بشه و تاریک بشن

IMG_20211024_232551_245.jpg

سایه های داینامیک که اینجا توسط انفجار ببینید سایه اون ماشینها تشکیل شده

داخل ساختمانها هم ظاهرا با تکنیک های خاصی بکار بردن طراحی و جزئیات داره

IMG_20211024_232541_749.jpg IMG_20211024_232745.jpg IMG_20211024_232740.jpg

آخرین ویرایش:
این دود و مه و ولومتریک لایتینگ که اضافه کردن خیلی خشگله

View attachment 229119

چند تا نکته هم با کند کردن سرعت تریلر متوجه شدم

View attachment 229121

چرخهای ماشین آتش میگیرن

View attachment 229120

خودروهای منفجر شده حالا دیگه در واقع بافت سوخته دارند و تمام شیشه های خود را از دست میدهند، نه اینکه فقط درهاشون غیب بشه و تاریک بشن

View attachment 229123

سایه های داینامیک که اینجا توسط انفجار ببینید سایه اون ماشینها تشکیل شده

داخل ساختمانها هم ظاهرا با تکنیک های خاصی بکار بردن طراحی و جزئیات داره

View attachment 229122View attachment 229124View attachment 229125
عجب هایپ فرافکنی قوی ای میکنی😅
شروع بین Gta vice city و SA سخت شده از الان برام.

بازی‌ای بود که از طریق اون فهمیدم کنترلر PS2 دو تا دکمه به نام‌های R3 و L3 هم داره!
چه جالب:D دقیقا من هم سر همین بازی این دو تا دکمه رو شناختم. درست یادم نیست ولی فکر کنم سر یکی از ماموریت های جانبی سوار ماشین آتش‌نشانی بودم. بابام خیلی از بازی خوشش اومد و کنترلر رو ازم گرفت و گفت برو کنار بچه، تو اینکاره نیستی8-| از اونجایی که پدر گرامی یه ذره زیادی بازی رو جدی گرفته بود، یه دفعه زیر دستش یه صدای تِق شنیدم. همون موقع که از نگرانی خراب شدن کنترلر داشتم حرص می‌خوردم، یه دفعه بابام گفت نگاه کن آژیر هم داره:D هنوز هم بعضی وقت‌ها بابام میگه کشف اون دوتا دکمه رو مدیون منی، اینو یادت باشه:|:D

به نظر منم تغییرات خیلی خوب و فراتر از تصوراتم بود :D خیلی دلم برای نسخه سوم تنگ شده و بعد ازون حال و هوای Vice City و همچنین جزئیات خفن SA که هر کار میکردی کرکترت یه تغییری میکرد. من پکیج ۳تایی رو برای PS4 خریدم اما اصلا نتونستم بازی کنم به خاطر کنترل عجیبشون. الان دیگه میشه خیلی راحت بازی کرد و لذت برد و کلی خاطره زنده میشه. چیت بزنیم به یاد قدیما صفا کنیم :D

من اینو نمیدونستم جالبه که GTA SA قبلا برای کنسولهای نسل هفتم X360-PS3 یکبار ریمستر شده بوده
ولی خب نتیجه کار رو خودتون ببینید چندان به نسبت نسخه اورجینال PS2 جالب نبوده.. در PS3-X360 رزولوشن 720P بوده و AA ضعیف و ۳۰ فریم ، فقط کمی تغییر در نورپردازی

ویدیوی زیر:

شکر خدا نظرات برگشت .من فکر میکنم تنها کسی بودم که از این همه تغییر تعجب کردم و ازفیدبک های منفی تعجب بیشتر!! الان دوستان دارن متوجه میشن که با توجه به گرافیک بسیار قدیمی بازی با یک ریمستر تمام عیار تعرف هستیم.

به نظر منم تغییرات خیلی خوب و فراتر از تصوراتم بود :D خیلی دلم برای نسخه سوم تنگ شده و بعد ازون حال و هوای Vice City و همچنین جزئیات خفن SA که هر کار میکردی کرکترت یه تغییری میکرد. من پکیج ۳تایی رو برای PS4 خریدم اما اصلا نتونستم بازی کنم به خاطر کنترل عجیبشون. الان دیگه میشه خیلی راحت بازی کرد و لذت برد و کلی خاطره زنده میشه. چیت بزنیم به یاد قدیما صفا کنیم :D
Cheat فقط JetPack‌ و لاغیر!
من یه جورایی غافلگیر شدم از این میزان تغییرات! :D یعنی فکر می‌کردم راک‌استار میره همون نسخه‌های قبلی رو می‌چپونه توی یه پکیج جدید و فقط رزولوشن رو می‌بره بالا و خلاص، برای همین تریلر GTA Trilogy خیلی بالاتر از سطح انتظارم بود.
بدجوری هم هوس بازگشت دوباره به GTA III رو کردم. یه حس خاصی نسبت به این نسخه دارم و برعکس اکثر افراد که عاشق Vice City و San Andreas بودن، من GTA III رو بیشتر دوست داشتم و کلاً برام یه حال و هوا و اتمسفر متفاوتی داشت. یه بخشی از قضیه هم البته به خاطر حیرت از خود بازی توی اون زمان بود که واقعاً چیز بنیان‌فکنی بود!
یعنی توی دورانی که اکثر بازی‌ها حتی با وجود سه‌بعدی شدن، نسبتاً جمع و جور و خطی بودن، توی این بازی یه دفعه وارد یه شهر عظیم می‌شدیم که ملت توش در حال زندگی و رفت و آمد بودن و می‌شد سراغ ماشین‌های مختلف رفت و شهر رو به هم ریخت و... یعنی به قدری باهاش حال می‌کردم که با اینکه کلاً حافظه خوبی ندارم، ولی هنوز یه سری از بخش‌های نقشه مثل اون پارکینگی که یه Banshee تر و تمیز توش بود توی ذهنم مونده! :D
این بازی یه نکته باحال دیگه هم برای من داشت و بازی‌ای بود که از طریق اون فهمیدم کنترلر PS2 دو تا دکمه به نام‌های R3 و L3 هم داره! یه جایی بود که باید بوق می‌زدیم و بازی هم ازمون می‌خواست L3 رو فشار بدیم. منم رسماً هنگ کرده بودم و نمی‌فهمیدم یعنی چی! آخه مرد مومن، ما فقط L1 و L2 داریم و دیگه L3 رو از کجام دربیارم؟! :| اون زمان اینترنت هم که در حد امروز حالیم نبود که برم سرچ کنم و کلاً اینترنت برام توی ایمیل و یاهو مسنجر و این جور چیزها خلاصه می‌شد و یادم نیست آخرش دیگه چه غلطی با کنترلر بدبخت کردم که فهمیدم R3 و L3 با فشار دادن آنالوگ‌ها راه می‌افتن! :D
تغییرات عالین
خیلی ها انتظار ریمیک داشتن (شاید مقایسه ی اشتباه با ماجرای RE2)، ولی باید به این نکته توجه کنیم که ریمیک بازی با این حجم از جزئیات عملاً ریمیک حساب نمیشه، جهاد اکبره! که قطعاً انجامش از همون اول منتفی بود.
همین مقدار تغییری که توی گرافیک بوجود اومده توی گیم پلی هم باشه من که راضیم، حالا میگن که بهتر شده و در سطح GTA V شده... خدا کنه اینجوری باشه.

از بین این ۳ تا من خیلی خیلی منتظر VC هستم، بشدت از اینکه داستان بازی توی جو دهه ی ۷۰ میلادی امریکا جریان داره لذت می برم و همین باعث میشه که برای تجربه ی مجددش لحظه شماری کنم. بعد از اینم میرم سراغ SA و در نهایت III.

شخصا چون از زمان GTA2 به بعد همه عناوین GTA رو بازی کردم خیلی دنبال ریمستر این سه گانه نیستم با این که از لحاظ ریمستر باید گفت ریمستر خوبی دادن ولی میگم ای کاش این زمان و انرژی صرف آپدیت گرافیکی برای رد دد ۲ میشد یا معرفی GTA6

گرافیک به حد قابل قبولی رسیده فقط باید گیمپلی رو دید که تا چه حد تغییر کرده مثلا کنترل شبیه gta5 هست یا همون نسخه کلاسیک تغییر نکرده . و یا حرکت ماشین ها بهتر شده یا مثل قبل حالت بریده بریده راه میره

به به . آقا عالی. مرسی. این آهنگ رو که از جی تی ای 3 یادمه اما اصلا تو ریمیکس متوجه نشدم اینه.

بالا ده بار تا الان تریلر رو دیدم. شروعش که سی جی میگه هلووو و این اهنگ شروع میشه عشق میکنم . دوستی صفحات قبل گفت کریتوس و چیف و ... اینا رو شاید همه نشناسن اما سی جی رو همه میشناسن، منم کاملا موافقم و میگم که سی جی رفته تو pop culture یا فرهنگ عامه مردم یعنی از سطح مختص به ویدئو گیم دیگه در اومده و از طریق تصاویر و ویدئوها و میم ها همه این شخص سیاه پوست با رکابی سفید و شلوار جین رو میشناسن. دیگه فرقی نمیکنه طرف بازی کرده باشه یا نه و یا حتی تاریخ تولدش از از تاریخ رلیس بازی دیرتر باشه حتی. راکستار رو ببنید که سال 2005 پروتاگونیست بازی رو سیاه پوست انتخاب میکنه و باقی شرکت ها رو ببینید که الان رو ترند ها اسکی میرن.

من خودم داشتم جی تی ای 3 رو نم نم بازی میکردم و چند تا ماموریتش رو هم رفتم تا اینکه شایعات اومد دست نگه داشتم. حتی به تاریخ امروز هم که اون جاده سرپایینی رو اومدم پایین و شفق اسمون رو دیدم از گرافیک بازی حیرت کردم (با نسبت زمان رلیس) ، یعنی گرافیک و یا جزییات دیوانه وار راکستار فقط مختص الان نیست بلکه از اول هم همین بود و تنها فرق فراگیری اینترنت در این لحظه اس و ملتی که واکاویش میکنن. خوشحالم همین اینترنت باعث میشه ارزش اهنگ تم جی تی ای 3 به اون حد از ستایش برسه. به به.

ببخشید دیر جواب میدم :D

واقعا به نظرم دوستان کم لطفی میکنند.. انتظار داشتند که خود راک استار یا یک استودیو کاربلدتر نسبت به این سازنده فعلی، بیاد بازی رو از نو بسازه.. خب شاید این اتفاق جالبی میبود، اما ایا واقعا میتونست اون حس نوستالژی که الان ما منتظرشیم تو این پکیج رو برامون به وجود بیاره؟ یعنی میخوام بگم به نظرم این اشتباهه که انتظار داشته باشیم مثلا سن اندریاس به بهترین حالت از نظر تکنیکی ریمیک بشه.. چه فایده ای داره بیشتر از اینکه حکم یک اکسپنشن یا DLC خفن از GTA V با کرکتر ها و لوکیشن ها و کوئست های مثلا سن اندریاس رو بده؟ مثلا الان نینتندو بزنه سوپرماریوبراز رو ریمیک کنه به شکل ماریو های جدید... دیگه چی از اون نوستالژی باقی میمونه؟ حتی اگرم راک استار هزینه و وقتشو میذاشت، بعد صدای ملت در نمیومد که چرا GTA VI رفته برای سال های اخر این دهه؟
به نظرم همه ی ارزش این بازی ها به همین حس نوستالژی شونه.. اگه قرار بود با استاندارد های روز ریمیک بشه پس باید اهنگ هاشم تا حدودی تغییر میکردن.. رادیو هاست ها تغییر میکردن.. مثلا ایا میتونستند پرفورمنسی به خفنی Ricky Harris فقید و افسانه ای رو تکرار کنند ؟ RIP : (
یادش بخیر.. Johnny The Love Giant :D من که هنوزم اینا پای ثابت پلی لیست گوشیم هستند.. مثلا این یه تیکه که اون دختره زنگ میزنه و بهش گیر میده که قدت چقدره؟ :D و چقدر Insecure هستی : )))) خارق العاده است :D

یا مثلا Axl Rose افسانه ای از گانز ایا میشد دوباره بیاد و پرفورمنس به این خفنی اجرا کنه؟ یا مثلا میخواستن همه ی اینارو عوض کنند؟ چه به درد میخورد؟ اینم یه تیکه از KDST و پرفورمنس فوق ابر خفن Axl
:D

امروز سالگرد San Andreas هم هست :D من پارسال تابستون و پاییز، بین این همه بازی که دم دستم بود.. یهو حسش اومد و نشستم تو نزدیک 2 ماه، حدود 150 ساعت سن اندریاس بازی کردم و 100%ش هم کردم.. بدون چیت(چیت بزنی پراگرس کنسل میشه).. یعنی باورتون نمیشه چقدر این تجربه ی چندین باره برام لذت بخش بود... شاید خنده دار به نظر برسه اما هنوز که هنوزه به نظرم مثلا درایوینگ سن اندریاس میتونه تنه به بازی های سال های اخیر بزنه.. حقیقتا منم دلم برای GTA III بیشتر از بقیه تنگ شده.. چون تو این سال ها سن اندریاس و وایس رو بار ها بازی کردم.. ولی III رو نه و به شدت حس بازی کردنشو دارم الان..
با این حال فکر کنم همه قبول داشته باشیم.. سن اندریاس یه چیز دیگه است:D وایب وایس سیتی و نواوری و انقلاب III جای خود، اما پخته ترین حالت GTA های کلاسیک و بازی اوپن ورد در دوران خودش سن اندریاسه.. یادش بخیر وقتی از اوپن ورد هایی مانند امثال Driver 1-2 و Police Chase رسیدیم به اینا... چقدر شگفت انگیز بودن اون موقع..

به عنوان اختتامیه هم 2 تا ویدئو از گیم پلی خودم میذارم :D مال پارسال هستند.. نسخه اصلی PS2 رو PS4
اول اون مرحله ای که Pimp شده بودیم و باید امنیت دختر های Jizzy رو تامین میکردیم :D اقا شما فقط اون قسمت مکالمه که CJ میگه نگران نباش مشکل دخترت رو حل کردم و Jizzy میگه:
Worry? did i say...... :D
فقط عکس العمل CJ و فیگور و بادی لنگویجش بعد از شنیدن حرف Jizzy رو ببینید : ))))) این شاهکار هارو با تکنولوژی اون موقع خلق کردند..

ویدئوی بعدی و پایانی هم اخرین دقایقی بود که پارسال سن اندریاس بازی کردم.. استوری و کل پراگرس 100% شده و داشتم دور های اخر رو میزدم که این تجربه ایکانیک برام اتفاق افتاد :D

نمیدونم بازی هارو کی میگیرم.. احتمال داره بمونم تا تخفیف بخورن، اما به هر حال... به شدت منتظرم تا باز هم این شاهکار هارو تجربه کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or