Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
این راک استار قرار نیست یه حرکتی رو RDR2 بزنه؟ چرا نباید آپدیت next gen بده ؟
Rdr2خودش هنوز بازی نکست جن نیومده رو دستش از بعد گرافیک و صدا و انیمیشن فیزیک و طراحی محیط و تکنولوژی های گرافیکش ‌‌فک.ر کنم فقط فریم دوبل بشه کاملا کفایت میکنه .

Rdr2خودش هنوز بازی نکست جن نیومده رو دستش از بعد گرافیک و صدا و انیمیشن فیزیک و طراحی محیط و تکنولوژی های گرافیکش ‌‌فک.ر کنم فقط فریم دوبل بشه کاملا کفایت میکنه .
شما rdr 2 با بالاترین تنظیمات گرافیکی روی pc نگاه کنی متوجه میشی که ما کنسولیا هیچی از این بازی نفهمیدیم . بنظرم اگر برای نسل ۹ با اون تنظیمات گرافیکی عرضه بشه خیلی عالی میشه .این بازی جا برای پیشرفت گرافیکی زیاد داره .

شما rdr 2 با بالاترین تنظیمات گرافیکی روی pc نگاه کنی متوجه میشی که ما کنسولیا هیچی از این بازی نفهمیدیم . بنظرم اگر برای نسل ۹ با اون تنظیمات گرافیکی عرضه بشه خیلی عالی میشه .این بازی جا برای پیشرفت گرافیکی زیاد داره .
Rdr2دوست من روی‌سریز ایکس خیره کننده است . نه عزیزم اونقد اختلاف بصری نیست که ما هیچی از گرافیک بازی نفهمیم .

وقتی میگیم بهترین بازی تاریخ از چی حرف میزنیم :D

یک مرد فقط سر نوستالژی جی تی ای سن اندرس میتونه گریه کنه بقیه جاها باید خویشتن داری کنه :D
واقعا نوستالژیش یه چیز دیگست. الان که این آهنگ رو گوش کردم قلبم یه جوری شد:((. خاطراتی که با این مجموعه (مخصوصا SA) دارم واقعا یه چیز دیگه هستند. مثل تو یکی از مراحل وایس سیتی که مربوط به تعقب و گریز با یه موتور تو کوچه ها بود همیشه کامپیوترم خاموش می شد تو یه جای مشخص از مرحله. فکر میکردم مشکل از بازیه و کلافه شده بودم ولی بعدا فهمیدم نگو فن سی پی یو کار نمیکنه و درست وقتی به اون جای مشخص تو اون مرحله میرسید داغ میکرد و خاموش می شد. فکر کنم اگه الان هم اون مرحله رو تو نسخه جدید بازی کنم دوباره میترسم که اونجا خاموش کنه:D
یادش بخیر آهنگ های Backstreet Boys رو ریخته بودم به فولدر مربوط به Custom Radio و گوش میکردم حین بازی.
مراحل بازی ها هم که یکی از یکی به یادموندنی تر. مثلا تو وایس سیتی اون مرحله ای که اگه سرعت ماشین از یه حدی پایین میومد، منفجر میشد یا تو SA اون مرحله رفتن با موتور به داخل هواپیما و بعد پریدن با چتر8-> تو بازی های امروزی دیگه کلیشه شده همچین صحنه هایی ولی خوب اون موقع آدم کف و خون قاطی میکرد.
x1080.jpg
به وسیله این سری کلا با مادینگ آشنا شدم. شاید باورتون نشه ولی هنوز هم فایل های مختلف از جمله ماد، ترینرها، راهنماها و... این سری رو دارم روی کامپیوترم که تاریخشون برمیگرده به سال های بین 2002 تا 2006. از مادهای خیلی جالبش یکیش Myriad Islands بود که اول برای وایس سیتی عرضه شد و بعد برای SA که کل شهر رو با ساختمون های جدید عوض می کرد. یا ماد اضافه کردن برف به GTA III. بیشتر مادها رو هم از سایت GTAgarage برمیداشتم که الان نگاه کردم و هنوزم زندست سایتش. خودم هم یه وبلاگ برای این مجموعه داشتم که نمیدونم الان چه بلایی سرشون اومده. اون موقع کلا هرکی از مامانش قهر میکرد میرفت یه وبلاگ باز میکرد:D
Hot Coffee رو هم فراموش نکنیم که هر کسی نوشیده راضی بوده:D کلاس تنظیم خانواده بود برای خودش:D
اون موقع ویدیوهای Stunt زیادی هم دانلود کرده بودم و با الهام از اونها، خودم هم بعد از چندین روز صرف وقت تو بازی و Movie Maker مرحوم، یه ویدیو با حرکات خودم درست کردم ولی تا حالا هیچ جا منتشر نکرده بودم. ولی خب به مناسبت انتشار تریلوژی، همینجا آپلود میکنم. ببخشید اگه کارگردانیش بده، ویدیو مال 15 سال پیش هستش که تو این همه سال تو هاردم داشت خاک می خورد (ویرایش: بعد از نوشتن رفتم آپلود کنم دیدم سایت از فرمت WMV پشتیبانی نمیکنه و مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم:D)
View attachment Sanandreas Magic.mp4

در نهایت هم اینو بگم که از بین این سه بازی با اینکه هر سه شاهکار هستن، ولی خب SA کلا یه چیز دیگه بود. تو این همه سال عمر گیمریم بازی ندیدم که به اندازه SA انقلابی، شگفت انگیز و کامل باشه.

خیلی با تریلر بازی حال نکردم, چون میدونم که بجای یه ریمستر ساده, میتونستن چیز بهتری بسازن :-"
ولی اول نکات مثبت و منفی رو میگم :D

محیط , نورپردازی و تکسچرها خیلی خوبه, تو همون یه تیکه گیم پلی میشد دید که مشکل دوربین رانندگی GTA3 حل شده, از راه رفتن کلاود مشخص یود که انیمیشن ها همونجوریه, ولی شوتینگ صدر در صد شبیه GTA5 هست که خوبه :-"

کرکتر مدلهای جدید هم بخاطر اینکه کات سینها قدیمی هست جواب میده, چون اگه واقعی بود زشت میشد, اما یسریشون اصلا خوب بازسازی نشدن
کرکتر مدلهای تامی و سالواتوره اصلا خوب نیستن :|

والا نمیدونم کی مسئول ساخت مدلها هست, ولی مشخصه که صلا به سورس متریال بازی نگاه نکرده :D
کجای این کانسپت آرت شبیه مدل جدید هست؟, حالا وایس سیتی رو زیاد به خاطر ندارم اما تا جایی که میدونم شخصیت پردازیشم به این مدل جدید نمیخوره :-"

TommyVercetti-GTAVC-ConceptArt.png

حالا نظرم که تا اینجا بیشتر مثبت بوده پس مشکل چیه؟ :D
خب دوتا مشکل هست

اول اینکه مشخصه اصلا هزینه ای برای ریمستر نکردن, و میخوان سریع یه پولی به جیب بزنن, چون راحت میتونستن با بازسازی کردن کات سین ها
و گیم پلی GTA5 یه ریمیک ساده و تمیز مثل Mafia تحویل بدن :-"

مشکل دوم هم قیمت بازی هست, این مجموعه ته تهش 20 یا 30دلار بی ارزه نه 60$ :D

نظر دوستان رو نمیدونم, ولی چنین چیزی از کمپانی ای به عظمت راکستار غیر قابل قبوله :-"

برای مقایسه به سگا و ریمیک یاکوزا 1 و 2 نگاه کنید
RGG کلا اندازه یک تیم راکستار کارمند داره, و کل بودجش حتی نصف یکی از بازی های راکستار هم نیست
این تیم اومده برای سالگرد ده سالگی سری, از انجین و است های یاکوزا 0 استفاده کرده و به کم خرج ترین هزینه یاکوزاری 1 رو به قیمت 30$ ریمیک کرده
تازه کات سین هاشم قدیمی هست :-"

در کل دارم میگم که با وجود چنین ریمیک هایی از سازنده های کوچکی مثل RGG, خواستن چنین چیزی از راکستار که بیشتر از 2هزارتا کارمند داره
خواسته زیادی نیست, مخصوصا وقتی که برای سالگرد سری عرضش میکنن :-".

خیلی با تریلر بازی حال نکردم, چون میدونم که بجای یه ریمستر ساده, میتونستن چیز بهتری بسازن :-"
ولی اول نکات مثبت و منفی رو میگم :D

محیط , نورپردازی و تکسچرها خیلی خوبه, تو همون یه تیکه گیم پلی میشد دید که مشکل دوربین رانندگی GTA3 حل شده, از راه رفتن کلاود مشخص یود که انیمیشن ها همونجوریه, ولی شوتینگ صدر در صد شبیه GTA5 هست که خوبه :-"

کرکتر مدلهای جدید هم بخاطر اینکه کات سینها قدیمی هست جواب میده, چون اگه واقعی بود زشت میشد, اما یسریشون اصلا خوب بازسازی نشدن
کرکتر مدلهای تامی و سالواتوره اصلا خوب نیستن :|

والا نمیدونم کی مسئول ساخت مدلها هست, ولی مشخصه که صلا به سورس متریال بازی نگاه نکرده :D
کجای این کانسپت آرت شبیه مدل جدید هست؟, حالا وایس سیتی رو زیاد به خاطر ندارم اما تا جایی که میدونم شخصیت پردازیشم به این مدل جدید نمیخوره :-"

View attachment 229532

حالا نظرم که تا اینجا بیشتر مثبت بوده پس مشکل چیه؟ :D
خب دوتا مشکل هست

اول اینکه مشخصه اصلا هزینه ای برای ریمستر نکردن, و میخوان سریع یه پولی به جیب بزنن, چون راحت میتونستن با بازسازی کردن کات سین ها
و گیم پلی GTA5 یه ریمیک ساده و تمیز مثل Mafia تحویل بدن :-"

مشکل دوم هم قیمت بازی هست, این مجموعه ته تهش 20 یا 30دلار بی ارزه نه 60$ :D

نظر دوستان رو نمیدونم, ولی چنین چیزی از کمپانی ای به عظمت راکستار غیر قابل قبوله :-"

برای مقایسه به سگا و ریمیک یاکوزا 1 و 2 نگاه کنید
RGG کلا اندازه یک تیم راکستار کارمند داره, و کل بودجش حتی نصف یکی از بازی های راکستار هم نیست
این تیم اومده برای سالگرد ده سالگی سری, از انجین و است های یاکوزا 0 استفاده کرده و به کم خرج ترین هزینه یاکوزاری 1 رو به قیمت 30$ ریمیک کرده
تازه کات سین هاشم قدیمی هست :-"

در کل دارم میگم که با وجود چنین ریمیک هایی از سازنده های کوچکی مثل RGG, خواستن چنین چیزی از راکستار که بیشتر از 2هزارتا کارمند داره
خواسته زیادی نیست, مخصوصا وقتی که برای سالگرد سری عرضش میکنن :-".
اول اینو بگم من خودم موافق ۶۰ دلار بودن این مجموعه نیستم و فکر میکنم ۴۰ دلار خیلی عالی بود اگر قیمت میزد
ولی اینم در نظر بگیر این سه تا بازی بزرگه که هرکدوم ساعتها گیم پلی داره شاید بتونه صدها ساعت یکیو سرگرم کنه
دوم اینکه تغییرات خیلی بیش تر از اونیه که تو تریلر یک دقیقه ای دیدید حداقل با رصد توتیتر و افراد نزدیک به راکستار متوجه شدم که تغییرات گسترده تر از این حرفاس و کلا یک چیز تر و تمیزی خواهد بود
سوم بازیهای این مجموعه قراره گردشی بین گیمپس و پی اس ناو جابجا بشن و فکر میکنم نقطه مثبت قضیه همین هست همین نشون میده با توجه به مارکتینگ بسیار کوتاه برای این مجموعه راکستار و تیک تو چندان به فکر درآمد زایی نیستن .
نکته آخر هم در مورد مدلها و بحث ریمیک بازم میگم این مجموعه ساخت هیچ کدوم از استودیوهای راکستار نیست و یه استودیو خارجی اینکارو انجام داده قیمت گذاری مجموعه هم قطعا در اختیار تیک تو هست.

• Like
Reactions: Ali.jangi
Rdr2دوست من روی‌سریز ایکس خیره کننده است . نه عزیزم اونقد اختلاف بصری نیست که ما هیچی از گرافیک بازی نفهمیم .
یه مدت بعد از عرضه این بازی یه اپدیت گرافیکی برای pc عرضه شد که کیفیت بازی خیلی بهتر شد من منظور همون ادچپدیت بود که برای نسل بعد هم عرضه بشه عالی میشه .

استودیو Grove Street Games بیشتر از 2 سال مشغول ریمستر تریلوجی بوده (Link)

سال 2020 راک استار Ruffian Games خرید و اینطور فکر میشد که این استودیو مشغول ریمستر تریلوجیه و الان معلوم شد که GSG Studio این مسئولیت بعهده داشته

بحثی که الان هست اینکه Ruffian Games یا Rockstar Dundee(راک استار بعد خرید تغییر اسم داد استودیو رو) مشغول به ریمستر چه عنوانی هست؟شاید هم بعنوان ساپورت تیم بر روی GTA VI کار میکنند.

بازي جلوتر از زمان خود تبديل شده به وسيله شير دوشي تيك تو ، به جاي gta vi مياد با ماسمالي و صرف كردن كمترين منابع توسط يه استوديو بينام بازي دو نسل پيش رو 60$ به ملت ميفروشه .

بی‌خیال داداش، باور کن 60$ و 70$ برای ما کابوس هست
برای اکثر گیمرها در کشورهای مختلف، که بازار هدف ناشران و سازندگان بازی ها هم اونا هستن و نه ما، یه قیمت معمولی و نرماله
نهایتش هم ببینن آمار فروش راضی کننده نیست، زودتر تخفیف می‌زنن، مثل خیلی بازی های دیگه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: Vice City FM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or