GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

عجب تاپیکی شده،فکر کنم بچه ها باید تو سایتهای آنالیزور گرافی بازی ها استخدام بشن!

هر جا هم که سخن از گرافیک بازی می شه ماکرو فن جماهت فقط می گه RYSE حاضرم شرط ببندم خیلی از کسانی که میان هی رایز رایز می کنن حتی یک دقیقه از این بازی رو تجربه نکردن و فقط از روی تریلرها وتصاویر چیزهایی رو که دیدن باور کردند

قبلن گفتم الانم می گم،Ryse رو بذارید کنار Beyond گرافیکش با هم تقریبن برابری می کنه حتی بافتها تو BTS بهتره،عکس نذارید که اوضاع درهم برهم می شه

فکر کنم یه کم دیگه پیش بره گرافیک Resistance و نسخه اول inFamous و Warhawk و Heavenly Sword هم بهتر از Ryse بشن :))

آخرین ویرایش:
عجب تاپیکی شده،فکر کنم بچه ها باید تو سایتهای آنالیزور گرافی بازی ها استخدام بشن!

هر جا هم که سخن از گرافیک بازی می شه ماکرو فن جماهت فقط می گه RYSE حاضرم شرط ببندم خیلی از کسانی که میان هی رایز رایز می کنن حتی یک دقیقه از این بازی رو تجربه نکردن و فقط از روی تریلرها وتصاویر چیزهایی رو که دیدن باور کردند

قبلن گفتم الانم می گم،Ryse رو بذارید کنار Beyond گرافیکش با هم تقریبن برابری می کنه حتی بافتها تو BTS بهتره،عکس نذارید که اوضاع درهم برهم می شه
من هر دوتا رو تموم کردم گرافیک رایس بهتر از بیاند هست. خیلی هم بهتره. شما که رایسو خودت بازی نکردی به خودت اجازه میدی راجع به گرافیکش نظر بدی، اما مایکروفنهایی که رایس رو بازی نکردن حق ندارن نظر بدن. ماشالله روتو برم که رو نیست سنگ پا قزوینه!:d

آخرین ویرایش:
اگه به عکس و ویدیو هست بیاند به راحتی میتونه با رایز رقابت کنه و حتی تو مواقعی بهتر هم باشه . عکسم گذاشتیم دیدین که بیاند چقدر عکسای خفنی داره :دی

پ.ن : مقایسه کردن تمام بازیای ممکن با رایزی که فقط باید با بیاند و Dark Sorcerer مقایسه بشه واقعا عجیبه . شایدم عجیب نیست :دی

آخرین ویرایش:
حسن اينجور تاپيك ها اينه كه توش معمولا چند نمونه جديد از انواع گونه هاي فن به جامعه جهاني معرفي ميشن.

یه چیز خیلی باحال تو سونی فنا هست اونم این که فکر میکنن همه ملت دنیا گاگول تشریف دارن و باید عکسای بول شات و رندرای با کیفیت بازیو که برای تبلیغ استفاده میشه به عنوان گرافیک قبول کنن با کمال اعتماد به نفسم همیشه دو سه تا عکس ثابتو که هیچ وقت ریل تایم نیست و جزو گرافیک واقعی بازی نیست همه جا به خورد مردم بدبخت میدن.

اینا عکسای واقعی و ریل از گرافیک beyond two souls هست تو گیم پلی بعد جالب هست گرافیک این بازی رو در حالیکه 720 واقعی نیست به خاطر نوارهای سیاه بالا پایین تصویر و فوق العاده اسکریپتی هم هست با فریم ریت که بیشتر وقتا روی 20 هست با رایز مقایسه میکنن. استاندارد جدید تو فن بازی آفریده شده تو این سایت جدی میگم نمونه اش رو من حتی تو سایت playstation ندیدم.

23885711869108292334.jpg

09576013145561521182.jpg

24581659464836361585.jpg

13561631206473861939.jpg

77208554978600049573.jpg

32662233397724654204.jpg

41628772003408884081.jpg
63048059411897326953.jpg

12944868266787685373.jpg

اینم لینک مستقیم ویدئوهاش که برین ویدئوشم ببینین:
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

یه چیز خیلی باحال تو سونی فنا هست اونم این که فکر میکنن همه ملت دنیا گاگول تشریف دارن و باید عکسای بول شات و رندرای با کیفیت بازیو که برای تبلیغ استفاده میشه به عنوان گرافیک قبول کنن با کمال اعتماد به نفسم همیشه دو سه تا عکس ثابتو که هیچ وقت ریل تایم نیست و جزو گرافیک واقعی بازی نیست همه جا به خورد مردم بدبخت میدن.

اینا عکسای واقعی و ریل از گرافیک beyond two souls هست تو گیم پلی بعد جالب هست گرافیک این بازی رو در حالیکه 720 واقعی نیست به خاطر نوارهای سیاه بالا پایین تصویر و فوق العاده اسکریپتی هم هست با فریم ریت که بیشتر وقتا روی 20 هست با رایز مقایسه میکنن. استاندارد جدید تو فن بازی آفریده شده تو این سایت جدی میگم نمونه اش رو من حتی تو سایت playstation ندیدم.

23885711869108292334.jpg

09576013145561521182.jpg

24581659464836361585.jpg

13561631206473861939.jpg

77208554978600049573.jpg

32662233397724654204.jpg

41628772003408884081.jpg
63048059411897326953.jpg

12944868266787685373.jpg

45551492996776538765.jpg

عزیز خودت برداشتی عکس های بیکیفیت IF رو به دلخواه انتخاب کردی بعدش با کیفیت ترین عکسای ryse رو برداشتی مقایسشون کردی بعدش اومدی مراحل کپچرینگ order رو به جای الفا جا زدی اخرم اومدی عکس های بیکیفیت از beyond رو گذاشتی داری به حال بقیه میخندی به نظرت خودت چه پدیده ای هستی ؟؟؟؟ مطمئنی عکسایی که گذاشتی کیفیتشون 360P نیست ؟؟؟

همین KZ:SH در بعضی مراحل تکسچر هایی داره که به راحتی ryse رو میخوره به نظرت خیلی قضیه رو لوس نکردی ؟؟؟؟
92124197630436930005.jpg

آخرین ویرایش:

23885711869108292334.jpg

09576013145561521182.jpg

24581659464836361585.jpg

13561631206473861939.jpg

77208554978600049573.jpg

32662233397724654204.jpg

41628772003408884081.jpg
63048059411897326953.jpg

12944868266787685373.jpg

شما زیاد جدی نگیر اینجا اگه روشون بشه بازیای Ps2 رم با Xbox One مقایسه میکنن الان که PS3 ـه بازم جای شکرش باقیه! :d
ولی گذشته از این حرفا جدی بهت میگم اینجا اگه میخوای راحت باشی حرف خودت رو بزن با نظر بقیه کار نداشته باش و سعی نکن کسیو متقاعد کنی چون اصلا فایده نداره حتی اگه وحی خدارو که هیچی دوتا معجزه ام انجام بدی بزاری جلوی یه سری از بچه های اینجا نتیجه نداره.
ولی خداوکیلی مقایسه Ryse با B2S دیگه از اون فن بازیای زیر خاکی بود دمتون گرم واقعا :d

آخرین ویرایش:
اگه به عکس و ویدیو هست بیاند به راحتی میتونه با رایز رقابت کنه و حتی تو مواقعی بهتر هم باشه . عکسم گذاشتیم دیدین که بیاند چقدر عکسای خفنی داره

به رایز و I:SS میرسه حرف هوش مصنوعی و اپن ورلد بودن و هزار تا چیز دیگه دست میندازین اما سر بیاند و رایز میشه اونم بیاندی که هوش مصنوعی نداره و اپن ورلد هم که چه عرض کنم خطی هم به زور میشه گفت, میگین گرافیک بیاند فلان و هست و بهمان. حالا پای Dark Sorcerer هم وسط کشیدین ( که کلا همون هویت " گیم" بودن بیاند رو نداره) و اصن یه وضی.

مسئله میدونین چیه, هم بیاند بازی خوبیه وزیباست _ و هم از نظر من I:SS با درنظرگرفتن شرایطی که گفتین گرافیکش بالاتره _ اما متاسفانه کلا این فن بوییسم شما دوستان ( چه مایکرو چه سونی) تک و پهلوی آدم رو به حرف میاره. آقا بحثی که شما میکنین یه بحث کاملا تخصصیه و آدم باید تو رشتش تحصیل کرده باشه و تجربه داشته باشید بعد بیاد درباره موضوع تحقیق کنه هر دو نسخه رو بازی کنه یک هفته همه چیز رو زیر ذره بین قراره بعد بیاد یه نظر بشه. شما مایکرو و سونی فن ها هم که مشالله همه این شرایط رو دارین کاملا از بحث هایی که میکنین مشخصه, یکی اصلا رایز رو بازی نکرده یکی هر چی در زمینه گرافیک بلده فقط به خاطر اینه که حاله طرف مقابل رو بگیره ( ویرایش: همین پایینی که میگه DX12 همون GPU دوم هست) و .... خلاصه اینکه آقا وضع وخیمه.

آخرین ویرایش:
دم فنهای جان بر کف مایکرو گرم مایکرو خودش اومده گفته که این دایرکت دوازده gpu دوم نیست ولی فنهای جان بر کف اومدن میگن نه چون ryse گرافش بالاست پس دایرکت gpu دومه ;))
جالب تر از اون اینه که بیشترشون وان ندارن ;))
باز فنهای سونی میان طرفداری میکنن بیشترشون ps4 دارن ولی مایکرو فنها چی ;))

عجب گیری کردیم به خدا .

میان رایز رو با SS مقایسه میکنن و هی عکس و ویدیو میزارن . بعد ما میگیم اگه به عکسه پس بیاند بهتره بعد میان چیزی که ما میخایم بگیم (که گیمپلی تاثیر زیادی تو گرافیک داره) رو به خودمون میگن دوباره :|

وقتی جوانب رو در نظر بگیرین که کلا به نظر خبر ندارین این جوانب چیا هستن مقایسه رایز با SS مثل مقایسه تصاویر از پیش رندر شده ی بیاند با رایز هست .

- - -ویرایش - - -

شما زیاد جدی نگیر اینجا اگه روشون بشه بازیای Ps2 رم با Xbox One مقایسه میکنن الان که PS3 ـه بازم جای شکرش باقیه! :d
ولی گذشته از این حرفا جدی بهت میگم اینجا اگه میخوای راحت باشی حرف خودت رو بزن با نظر بقیه کار نداشته باش و سعی نکن کسیو متقاعد کنی چون اصلا فایده نداره حتی اگه وحی خدارو که هیچی دوتا معجزه ام انجام بدی بزاری جلوی یه سری از بچه های اینجا نتیجه نداره.
ولی خداوکیلی مقایسه Ryse با B2S دیگه از اون فن بازیای زیر خاکی بود دمتون گرم واقعا :d
به خدا مقایسه رایز با SS در قالب عکس از این چیزایی که تو گفتی خنده دار تره . تو که بهتر میدونی این چیزا رو . من نمیدونم دقیقا دلیل این که هر بازی با رایز مقایسه میشه چیه . خوب درسته فقط همین یه سلاح موجوده ولی دیگه فن بازی هم یه حدودی باید داشته باشه :دی

رایز در مقابل یه بازی OW به رزولوشن 1080p و فریم بالای 30 و اون Visual فک انداز به نظرم مقایسه نشه بهتره . باز محمد خدا ازش راضی باشه کاری با Infamous نداشت . این دوستان کلا فک کنم پاش بیوفته دنیای واقعی رو هم با رایز مقایسه میکنن .

آخرین ویرایش:
انشالا کرایتک یه بازی مالتی پلتفرم بده بیرون اونوقت تفاوت ها که تو رزولوشن و افکت ها بین اکسباکس وان و پلی ۴ مشخص شد عکسالعمل ها دیدن داره! :D

ظاهرا" Towerfall روی Ouya رو هم بزاریم کنار رایز تقریبَن گرافیکشون شبیه همه و گاها بافت هاشون برابری میکنه.
ببين نشد ديگه افشين اومدي نسازي اون PDF رو من با دقت خوندم كلا چيزيو توضيح نداده فقط خلاصه وار ليست كرده و اصلا هيچ مقايسه اي هم صورت نگرفته. نميشه شما وجه شبه و مقايسه يه جمله رو 20 صفحه بعد عنوان كني با منطق جور در نمياد به هر حال اين تكنيكي كه بكار برده كاملا خودش كاستوم كرده و مقايسه درست درموني من ازش پيدا نكردم بجز همون مقاله DF كه رايز رو ارزيابي كرده خود بازي رو خيلي ازش تعريف كرده ولي AA رو بسرعت ازش گذشته و توضيحي نداده در كل من قانع نشدم كه AA اي كه كرايتك بكار برده بهتره. در ضمن حتي اگر بپذيريم كه بهتر هم باشه پرفورمنسش مشخص نيست شايد تكنيك سبكتري باشه يا نباشه
خوندی چی نوشتم؟کی گفتم داخل PDF مقایسه کرده و وجه شبه این چیزا!:d
ولي AA رو بسرعت ازش گذشته و توضيحي نداده
فکر کنم شونصد بار گفته بازی دندونه نداره,AA هم کارش همینه دیگه:d

دم فنهای جان بر کف مایکرو گرم مایکرو خودش اومده گفته که این دایرکت دوازده gpu دوم نیست ولی فنهای جان بر کف اومدن میگن نه چون ryse گرافش بالاست پس دایرکت gpu دومه ;))
جالب تر از اون اینه که بیشترشون وان ندارن ;))
باز فنهای سونی میان طرفداری میکنن بیشترشون ps4 دارن ولی مایکرو فنها چی ;))
واقعا بار فنی این پست منو له کرد

بعد از بيش از ٢ هفته كه ديشب اومدم تنها خبر جديد keynot كنفرانس انويديا بود و اين تاپيك شاهكار:d.

اين چه بحثيه كه تا قدرت xbox one ميخواد زير سوال بره مايكرو فن ها RYSE رو شاهكار گرافيكي نشون ميدن و سوني فن هام سعي در قياسش با سوپر ماريو .

-اين واضحه كه مايكرو فن ها اگه روي PS4 الان بازي life like هم بسازن و نشون بدن كات هايي از رايز ميارن كه ميگن اين برتر بوده

-از اون طرف هم سوني فن ها براي له كردن RYSE بازي هاي نسل ٧ اي رو ميكوبونن سرش بماند نسل ٨ ام .

تنها چاره اينه كه كرايتك بياد شروع كنه مالتي پلتفرم ساختن - خب بازي بعدي CRYTEK قطعا از RYSE به لحاظ فاكتور گرافيكي بالاتره اونجا ديگه همه چي مشخص ميشه خيال همه راحت ميشه . مگر HALO 4 كاري كنه كه ديگه مايكرو فن ها تا سال ها خدارو هم بنده نباشن و سوني فن ها كيلزون شدوفال رو با چكش بكوبونن سرش شات بزارن تكسچر نشون بدن :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or