GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

فکر کنم یه کم دیگه پیش بره گرافیک Resistance و نسخه اول inFamous و Warhawk و Heavenly Sword هم بهتر از Ryse بشن :))

کلا برای این سونی فن ها شده بازی و سرگرمی عاشق این هستن بیان با Fact مقابله کنند حالا تا هر کجا هم پیش رفت براشون مهم نیست اینجا هم متاسفانه نه کنتوری هست نه بازرسی نه چیزی هر چی دلشون می خواد میگن
مثلا بیان بگن گرافیک Haze از Ryse بهتر هست کسی نیست بیاد توبیخشون بکنه در عوض چهار نفر مثل خودشون براشون لایک میزنن و احساس عزت و غرور میکنن و خودشون رو تحسین میکنن

در کل این مشکل ما هست که با این جور افراد بحث میکنیم باید خودمون رو اصلاح کنیم اقلا ما با قرار دادن چند نفر در لیست سیاه خیلی راحت شدم

فکر کنم یه کم دیگه پیش بره گرافیک Resistance و نسخه اول inFamous و Warhawk و Heavenly Sword هم بهتر از Ryse بشن :))
بابا کجای کاری یادت بیاد تو اولین نمایش ue نسل بعدی که اپیک نشون داد بچه های ps فن گرافیکش را با kz3 مقایسه میکردند و 100 البته که uc3 ازش یهتر بود ! تاپیکش حذف نشه پستهای گران بها هنوز موجوده ! خدایی دیگه با چه چیز میشه به اینها قبولوند یه چیز از بازیهای اینها بهتره ! طرف گرافیک نسل بعد نشون میده میگه نسل حاضر روی ps3 ازش بهتره .! تو این تاپیک هم که میبینی یواش یواش گرافیبک ryse داره با نسل قبل مقایسه میشه .

من فقط دوست دارم این سونی فنها الویت هایی که میتونه یه گرافیک به غیر پلتفورم ps ( حالا پیش که نگفتم روی xbox !) بهترین باشه اینجا به ترتیب بگن بعد ما در اینده روی اون ها درجه بندی کنیم که دیگه حرفی نباشه خواهشا !

ظاهرا" Towerfall روی Ouya رو هم بزاریم کنار رایز تقریبَن گرافیکشون شبیه همه و گاها بافت هاشون برابری میکنه. خوندی چی نوشتم؟کی گفتم داخل PDF مقایسه کرده و وجه شبه این چیزا!:d فکر کنم شونصد بار گفته بازی دندونه نداره,AA هم کارش همینه دیگه
اي خدا از دست تو مگه من گفتم AA بد بوده اصلا از اول بحث اين نبوده همون حرف مهدي بنظرم منطقي اومد تا زماني كه رو PC نياد نميشه مقايسه كرد. تو مقاله DF دقيقا اشاره كرده كه نتيجه ي كار خيلي عاليه و دقيقا هم گفته حتي با توجه به 900P بودن بازي از خيلي از 1080 ها بهتر درومده. كسي منكر اين نيست. از اونطرف اومده AA تو بازي I:SS رو هم خيلي ازش تعريف كرده گفته يكي از بهترينهاست :dنكته اينجاست كه DF نيومده مقايسه مستقيم بكنه و تو هيچ جاي ديگه هم من نديدم و يا حداقل پيدا نكردم. حالا شما اگه ميخواي اين دونوع تكنيك رو مقايسه كني بايد براساس معياري باشه منبعي داشته باشي درست ميگم؟ تو پست قبلي هم اشاره كردم حتي در صورت بهتر بودن AA در رايز نميشه نتيجه گرفت كه بار پردازشي بيشتر يا كمتري داره چون تو هيچ بازي ديگه اي استفاده نشده.
خوشبختانه تو هر جا تاپيكي در مورد رايز بوده پستاي منم در مورد گرافيكش بوده همتونم خونديد نميتونيد انگ هيتر بودن به من بچسبونيد

بابا کجای کاری یادت بیاد تو اولین نمایش ue نسل بعدی که اپیک نشون داد بچه های ps فن گرافیکش را با kz3 مقایسه میکردند و 100 البته که اصلا البته که uc3 ازش یهتر بود ! تاپیکش حذف نشه پستهای گران بها هنوز موجوده ! خدایی دیگه با چه چیز میشه به اینها قبولوند یه چیز از بازیهای اینها بهتره ! طرف گرافیک نسل بعد نشون میده میگه نسل حاضر ازش بهتره . تو این تاپیک هم که میبینی یواش یواش گرافیبک ryse داره با نسل قبل مقایسه میشه .

من فقط دوست دارم این سونی فنها الویت هایی که میتونه یه گرافیک به غیر پلتفورم ps ( حالا پیش که نگفتم روی xbox !) بهترین باشه اینجا به ترتیب بگن بعد ما در اینده روی اون ها درجه بندی کنیم که دیگه حرفی نباشه خواهشا !
کی حرف از پست های گرانبها میزنه:)) ! کلاً من تو کف اینم تو چجوری روت میشه پست بدی ؟!! تا قبل از این جریانات دهن ملتو صاف کرده بودی که تفاوت قدرت کنسول فقط و فقط توی بازی های مولتی ـه و بازی های انحصاری قدرت برنامه نویسی سازنده هاست بعد که دیدید شدیداً آب قطعه حالا چی شد یهو قضیه برعکس شد ؟ مگه تا قبل از ریلیز کنسول ها نمیگفتی صبر کنید بازی های مولتی رو ببینید ؟ تا موج چندم صبر کنیم ما ؟ 100ـم خوبه ؟

کی حرف از پست های گرانبها میزنه:)) ! کلاً من تو کف اینم تو چجوری روت میشه پست بدی ؟!! تا قبل از این جریانات دهن ملتو صاف کرده بودی که تفاوت قدرت کنسول فقط و فقط توی بازی های مولتی ـه و بازی های انحصاری قدرت برنامه نویسی سازنده هاست بعد که دیدید شدیداً آب قطعه حالا چی شد یهو قضیه برعکس شد ؟ مگه تا قبل از ریلیز کنسول ها نمیگفتی صبر کنید بازی های مولتی رو ببینید ؟ تا موج چندم صبر کنیم ما ؟ 100ـم خوبه ؟
من با همون رویی پست میدم که شما 7 سال دفاع مقدس کردید :)
ماله ما نمیدونم چند ماهش گذشته ؟! یعنی نتیجه بگیریم ؟! ;;)

من با همون رویی پست میدم که شما 7 سال دفاع مقدس کردید :)
ماله ما نمیدونم چند ماهش گذشته ؟! یعنی نتیجه بگیریم ؟! ;;)
ینی شما شرایط الانتون رو داری با شرایط زمان PS3 مقایسه میکنی ؟ عجب اعتماد به نفسی داری تو بابا یخورده به من اعتماد به نفس بده برم گواهینامه خلبانی رو بگیرم !!

حالا الانو کار ندارم ولی ایا اینکه ps4 از xbone قویتر هست و در اینده تفاوتی بین بازیاشون ایجاد میشه fact نیست؟؟؟!!!!!!!؟؟؟

چارتا دونه چمن توی MAFIA 2 و RDR بیشتر داشتن خودشون رو نابود کردن

الان بحثمون سر 125% تفاوت رزولشنه نه چمن ها عزیزم

اره 4 تا دونه چمن:
d0daf7-1390652319.jpg

چمن ورژن ps3 رو میشه با چمن بازیهای ps2 مقایسه کرد

آخرین ویرایش:

اولا که قرار بود PS3 بنا به قدرت بیشترش نه اینکه بازی های مولتیش حتی مساوی باشه بلکه خیلی هم بهتر باشه حالا ضعیف تر شد ، دیگه خودت تا تهش برو

در مورد قسمت دوم هم تو بگو 500 درصد وقتی بهترین گرافیک رو Ryse داره پس این اعداد فقط بدرد فن ها می خوره که باهاش ریاضی یاد بگیرن

همیشه یادت باشه مهم در عمل هست نه در اعداد..! نسل قبل هم همینطور بود

اره 4 تا دونه چمن:

d0daf7-1390652319.jpg

چمن ورژن ps3 رو میشه با چمن بازیهای ps2 مقایسه کرد

کنسولی که TLOU رو با اون عظمت اجرا میکنه نمیتونه 4 تا دونه علف رو نشون بده ؟ ;))
نمیدونم چرا کسی مقایسه ی TOMB RIDER رو نمیزاره ؟ اون فک کنم حداقل از 4تا علف بیشتر بود

کلا برای این سونی فن ها شده بازی و سرگرمی عاشق این هستن بیان با Fact مقابله کنند حالا تا هر کجا هم پیش رفت براشون مهم نیست اینجا هم متاسفانه نه کنتوری هست نه بازرسی نه چیزی هر چی دلشون می خواد میگن
مثلا بیان بگن گرافیک Haze از Ryse بهتر هست کسی نیست بیاد توبیخشون بکنه در عوض چهار نفر مثل خودشون براشون لایک میزنن و احساس عزت و غرور میکنن و خودشون رو تحسین میکنن

در کل این مشکل ما هست که با این جور افراد بحث میکنیم باید خودمون رو اصلاح کنیم اقلا ما با قرار دادن چند نفر در لیست سیاه خیلی راحت شدم
یکی باید پست های خود شما رو بررسی کنه و با توجه به ترول های زیبایی که در مورد سونی میکنید شما رو توبیخ کنه...
همونطور که شما میای میگی قدرت Xo از ps4 بیشتره سونی فن ها هم حق دارن بگم گرافیک Haze از Ryse بیشتره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or