GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

بحث منطقی از نظر یه PS فن
PS فن: PS4 خیلی خوب است گرافیک رایس هم در حد بازیهای PS2 است و تلو رو هم در ضمن یادتون نره.
Xbox فن , PC فن: احسنت احسنت فقط تلو خاک تو سر مایکروسافت و انویدیا فقط سونی فقط کاز هیرای فقط مارک سرنی. در ضمن تلو فراموش نشود.
جناب BLUESTAR به این نمیگن بحث منطقی که هر چی طرف مورد علاقه خودت گفت بقیه قبول کنن کسی اینجا مجبور نیست حرف اشتباه فنهای سونی تو این تاپیک قبول کنه;)
به این نمیگن بحث منطقی منم قبول دارم . ولی این سیستمی که دوستان تو دو سه صفحه آخر پیاده کردند کار تکراری که همیشه مشاهده میشه ازشون. و یه چیزی توی مایه های همین چیزی که نوشتی ولی از یه سمت دیگه.
از نظر من به شخصه گرافیک رایس خیلی خوب بود و از نظر تکنیکال هم بالا بود ولی اگه قراره بحث مقایسه پیش بیاد باید فنی باشه نه باین حرکات بی معنی و بچه گانه

اطلاعات در حد صفر.
وان چیزی به اسم GDDR3 نداره.
DDR3 داریم GDDR3 اونم تو وان توسط نوابغ بازیسنتر اختراع شد.

[/QUOTE]
اطلاعات شما در حد صفر!!!!!!!!
DDR3 DDR5 DDR100
اینا مال رم و گرافیک کامپیوتر هستن!
شما یکم مطلب مطالعه کنی متوجه میشی معماری کنسول با کامپیوتر فرق داره و چیپست گرافیک و حافظه رم در کنسول باهم ادغام شدن و یچیزی به نام GDDR به وجو آوردن!
نوابغ بازی سنتر هم تجربشون بیش از من و شما هست که این حرف رو زدن.
اصلا من و اعضای بازی سنتر هیچی بلد شما استاد و سرور
نمیدونم شما تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید که آره آیکس وان بهتره و قویتره!چیزی که واقعیته مشخصه!کل دنیا هم یچیز غلط رو تایید کنن باز حقیقت تغییری نخواهد کرد

اطلاعات در حد صفر.
وان چیزی به اسم GDDR3 نداره.
DDR3 داریم GDDR3 اونم تو وان توسط نوابغ بازیسنتر اختراع شد.

[/QUOTE]
اطلاعات شما در حد صفر!!!!!!!!
DDR3 DDR5 DDR100
اینا مال رم و گرافیک کامپیوتر هستن!
شما یکم مطلب مطالعه کنی متوجه میشی معماری کنسول با کامپیوتر فرق داره و چیپست گرافیک و حافظه رم در کنسول باهم ادغام شدن و یچیزی به نام GDDR به وجو آوردن!
نوابغ بازی سنتر هم تجربشون بیش از من و شما هست که این حرف رو زدن.
اصلا من و اعضای بازی سنتر هیچی بلد شما استاد و سرور
نمیدونم شما تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید که آره آیکس وان بهتره و قویتره!چیزی که واقعیته مشخصه!کل دنیا هم یچیز غلط رو تایید کنن باز حقیقت تغییری نخواهد کرد
خود مایکروسافت داره میگه 8 گیگابایت DDR3 با صراحت کامل
حالا اگه شما از کمپانی مایکروسافت با تموم متخصصینی که داره بیشتر حالیته، منم باید بگم با آدمی که انقدر خودشو بالا میدونه بحثی ندارم.
من رو سیستمم قویترین کارت گرافیک تک هسته ای دنیا رو دارم جیگر;) لازم نیست خودمو با این مسئله که وان قویتره یا پلی 4 درگیر کنم;)
من نمی دونم از کی تا حالا بازی با اون نمرات افتضاحی که این همه هم واسش بوقو کرنا کردین برتر از BTS شده،البته می گن که ماکرو فن هستی حتی دنیا بگه شبه شما می گی روزه البته منظور من این نیست که BTS خیلی شاخ بود اما می شه گفت که از نظر جلوه های ویژه با اینکه نسل هفتمی بود می تونه گرافیکش با رایز شما رقابت کنه،در ضمن به رو باشه که شماها روتون بهتره;)
من مایکرو فن نیستم;)من تموم مدت فقط حرف های اشتباهی که می شنوم رو جواب میدم. اگرم پستهای منو دیده باشی راجع به اینفیمس حرفی نزدم چون هنوز بازیش نکردم. من راجع به چیزی که بازیش نکردم نظر نمیدم اما راجع به چیزی که بازی کردم نظر میدم.
نه مثل بعضی ها که رایس رو بازی نکردن راجع بهش فکت صادر میکنن. پلتفرم اصلی منم PC هست نه کنسول;)
گرافیک رایس بهتر از بیاند هست=فکت

آخرین ویرایش:
من هر دوتا رو تموم کردم رایس بهتر از بیاند هست. خیلی هم بهتره. شما که رایسو خودت بازی نکردی به خودت اجازه میدی راجع به گرافیکش نظر بدی، اما مایکروفنهایی که رایس رو بازی نکردن حق ندارن نظر بدن. ماشالله روتو برم که رو نیست سنگ پا قزوینه!:d

من نمی دونم از کی تا حالا بازی با اون نمرات افتضاحی که این همه هم واسش بوقو کرنا کردین برتر از BTS شده،البته می گن که ماکرو فن هستی حتی دنیا بگه شبه شما می گی روزه البته منظور من این نیست که BTS خیلی شاخ بود اما می شه گفت که از نظر جلوه های ویژه با اینکه نسل هفتمی بود می تونه گرافیکش با رایز شما رقابت کنه،در ضمن به رو باشه که شماها روتون بهتره;)

خود مایکروسافت داره میگه 8 گیگابایت DDR3 با صراحت کامل
حالا اگه شما از کمپانی مایکروسافت با تموم متخصصینی که داره بیشتر حالیته، منم باید بگم با آدمی که انقدر خودشو بالا میدونه بحثی ندارم.
من رو سیستمم قویترین کارت گرافیک تک هسته ای دنیا رو دارم جیگر;) لازم نیست خودمو با این مسئله که وان قویتره یا پلی 4 درگیر کنم;)
آقا اطلاعات من صفر!من هم ادعایی ندارم اصلا چون نه برنامه نویس مایکروسافتم نه سونی.یه مصرف کننده ام.بحث من اینه که Ps4 قویتر از Xone هست همین!از خودم هم حرف نمیزنم روی تعصب و فن بازی هم نمیگم متخصصان و بازی سازان اینو میگن!تا حالا هم توی خیلی موارد ثابت شده و رزولوشن بازی ها تفاوت داشتن!هیچ ربطی هم به بلد نبودن برنامه نویس ها برای ساخت بازی برای Xone نداره چون معماری دو کنسول یکی هست!

آقا اطلاعات من صفر!من هم ادعایی ندارم اصلا چون نه برنامه نویس مایکروسافتم نه سونی.یه مصرف کننده ام.بحث من اینه که Ps4 قویتر از Xone هست همین!از خودم هم حرف نمیزنم روی تعصب و فن بازی هم نمیگم متخصصان و بازی سازان اینو میگن!تا حالا هم توی خیلی موارد ثابت شده و رزولوشن بازی ها تفاوت داشتن!هیچ ربطی هم به بلد نبودن برنامه نویس ها برای ساخت بازی برای Xone نداره چون معماری دو کنسول یکی هست!
من هم قبول دارم PS4 قویتر از X1 هست. همه حرفی که میزنم اینه که رایسیک گرافیک کاملا نسل بعدیه. من نمیدونم چرا همه مسائل رو با هم قاطی میکنید.
در نهایت توجه شما رو به این پست زیرین جلب میکنم:d
http://forum.bazicenter.com/thread77453/page303/#post3140520
من از کاربرایی مثل تو همیشه دوری کردم و میکنم ... ولی عزیزم ... تو این یه ماهی که پیدات شده و نمیدونم اکانت دوم یا سوم کدوم کاربر شهیر این فروم هستی .... باید بهت بگم ما رو ببو فرض نکن ... نصف سونی فن های اینجا BTS بازی کردن و با اولین نگاه میفهمن کسی مثل تو از 100000000000000000000000000 کیلومتری هیچ رنگ و بویی از بیاند ندیده و نشنیده ... این عکس هایی هم گه گذاشتی قبل از اپلود از گذرگاه فوتوشاپت گذشتن و بعد اومدن اینجا ... ما رو خر فرض نکن عزیز من .... کسی مثل من که 5 بار BTS رو از اول تا اخر رفته ... و هر چپتر رو جدا جدا بیشتر 10 بار بازی کرده .... لحظه به لحظه بازی جلوشه .... خیلی راحت میفهمه ... کاربر مجهول الهویه مثل شما داره شورش رو در میاره و جز متشنج کردن و به هم ریختن فضای تاپیک ها هیچ کار دیگه ای نداره ... با این جعل کردن ها و ادبیاتت
میشه انقدر بعد از جملاتت 3 نقطه نذاری:dرو اعصابم راه میره این 3 نقطه 3 نقطه که هی میزاری:d

آخرین ویرایش:
یه چیز خیلی باحال تو سونی فنا هست اونم این که فکر میکنن همه ملت دنیا گاگول تشریف دارن و باید عکسای بول شات و رندرای با کیفیت بازیو که برای تبلیغ استفاده میشه به عنوان گرافیک قبول کنن با کمال اعتماد به نفسم همیشه دو سه تا عکس ثابتو که هیچ وقت ریل تایم نیست و جزو گرافیک واقعی بازی نیست همه جا به خورد مردم بدبخت میدن.

اینا عکسای واقعی و ریل از گرافیک beyond two souls هست تو گیم پلی بعد جالب هست گرافیک این بازی رو در حالیکه 720 واقعی نیست به خاطر نوارهای سیاه بالا پایین تصویر و فوق العاده اسکریپتی هم هست با فریم ریت که بیشتر وقتا روی 20 هست با رایز مقایسه میکنن. استاندارد جدید تو فن بازی آفریده شده تو این سایت جدی میگم نمونه اش رو من حتی تو سایت playstation ندیدم.

23885711869108292334.jpg

09576013145561521182.jpg

24581659464836361585.jpg

13561631206473861939.jpg

77208554978600049573.jpg

32662233397724654204.jpg

41628772003408884081.jpg
63048059411897326953.jpg

12944868266787685373.jpg

اینم لینک مستقیم ویدئوهاش که برین ویدئوشم ببینین:
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

من از کاربرایی مثل تو همیشه دوری کردم و میکنم ... ولی عزیزم ... تو این یه ماهی که پیدات شده و نمیدونم اکانت دوم یا سوم کدوم کاربر شهیر این فروم هستی .... باید بهت بگم ما رو ببو فرض نکن ... نصف سونی فن های اینجا BTS بازی کردن و با اولین نگاه میفهمن کسی مثل تو از 100000000000000000000000000 کیلومتری هیچ رنگ و بویی از بیاند ندیده و نشنیده ...... ما رو خر فرض نکن عزیز من .... کسی مثل من که 5 بار BTS رو از اول تا اخر رفته ... و هر چپتر رو جدا جدا بیشتر 10 بار بازی کرده .... لحظه به لحظه بازی جلوشه .... خیلی راحت میفهمه ... کاربر مجهول الهویه مثل شما داره شورش رو در میاره و جز متشنج کردن و به هم ریختن فضای تاپیک ها هیچ کار دیگه ای نداره ... با این استنادات جعلی و ادبیاتت

به یکی از کاربرهای قبلی گفتید بله رایز انقدر خوبه که باور نمیکنید ... من میگم بیاند انقدر خوبه که به مخیلتون هم خطور نمیکنه مجبور میشید مثل کار بعضی از ما بگید اینا رندر شده و از این خرفان ...

آخرین ویرایش:
من هم قبول دارم PS4 قویتر از X1 هست. همه حرفی که میزنم اینه که رایسیک گرافیک کاملا نسل بعدیه. من نمیدونم چرا همه مسائل رو با هم قاطی میکنید.
در نهایت توجه شما رو به این پست زیرین جلب میکنم:d
http://forum.bazicenter.com/thread77453/page303/#post3140520
من اصلا اسمی از رایس نیاوردم که!
بعدم در گرافیک رایس عالی رایس شکی نیست به هر حال هرچی باشه غولی مثل Crytek اونو ساخته
در ضمن پسستون هم لایک داشت:d

- - -ویرایش - - -

من از کاربرایی مثل تو همیشه دوری کردم و میکنم ... ولی عزیزم ... تو این یه ماهی که پیدات شده و نمیدونم اکانت دوم یا سوم کدوم کاربر شهیر این فروم هستی .... باید بهت بگم ما رو ببو فرض نکن ... نصف سونی فن های اینجا BTS بازی کردن و با اولین نگاه میفهمن کسی مثل تو از 100000000000000000000000000 کیلومتری هیچ رنگ و بویی از بیاند ندیده و نشنیده ...... ما رو خر فرض نکن عزیز من .... کسی مثل من که 5 بار BTS رو از اول تا اخر رفته ... و هر چپتر رو جدا جدا بیشتر 10 بار بازی کرده .... لحظه به لحظه بازی جلوشه .... خیلی راحت میفهمه ... کاربر مجهول الهویه مثل شما داره شورش رو در میاره و جز متشنج کردن و به هم ریختن فضای تاپیک ها هیچ کار دیگه ای نداره ... با این استنادات و ادبیاتت

به یکی از کاربرهای قبلی گفتید بله رایز انقدر خوبه که باور نمیکنید ... من میگم بیاند انقدر خوبه که به مخیلتون هم خطور نمیکنه مجبور میشید مثل کار بعضی از ما بگید اینا رندر شده و از این خرفان ...
من این بازی رو دو بار تموم کردم و به جرات میتونم بگم گرافیکش با نسل بعد برابری میکنه!اصلا کاری به رایس ندارم!
بافت ها و کیفیت عالی سایه زنی عالی نورپردازی عالی دیگه داستان و گیم پلی که بماند!
این دوستمون هم که این عکسا رو گذاشته نتونسته بازی رو انجام بده یکمی سوخته رفته به هر زحمتی بوده این عکسا رو از یجایی پیدا کرده گذاشته اینجا که اذهان عمومی رو خراب کنه!
شما خودتو ناراحت نکن دوست عزیز کسانی که Beyond رو تموم کردن میدونن جریان از چه قراره

من از کاربرایی مثل تو همیشه دوری کردم و میکنم ... ولی عزیزم ... تو این یه ماهی که پیدات شده و نمیدونم اکانت دوم یا سوم کدوم کاربر شهیر این فروم هستی .... باید بهت بگم ما رو ببو فرض نکن ... نصف سونی فن های اینجا BTS بازی کردن و با اولین نگاه میفهمن کسی مثل تو از 100000000000000000000000000 کیلومتری هیچ رنگ و بویی از بیاند ندیده و نشنیده ...... ما رو خر فرض نکن عزیز من .... کسی مثل من که 5 بار BTS رو از اول تا اخر رفته ... و هر چپتر رو جدا جدا بیشتر 10 بار بازی کرده .... لحظه به لحظه بازی جلوشه .... خیلی راحت میفهمه ... کاربر مجهول الهویه مثل شما داره شورش رو در میاره و جز متشنج کردن و به هم ریختن فضای تاپیک ها هیچ کار دیگه ای نداره ... با این استنادات جعلی و ادبیاتت

کار خوبی میکنی دوری میکنی منم استقبال میکنم چون نورو روشنایی برات ضرر داره.
yahoo_24.gif

معلوم شد تو از n^n کیلومتری این بازی رد نشدی حالا خوبه لینک ویدئوهاشم گذاشتم بری ببینی.
یه چیزی که جالبه اینه که بعضی سونی فنای این انجمن فکر میکنن ps3 مثلا بوگاتی ویرونه تو دنیا 200 تا دونه ازش ساختن کسی نمیتونه بخره و ببینه
yahoo_21.gif
. پسر خوب من پول ps3 یو یه روزه در میارم اینا برام اسباب بازیه واسه همین فن بازی در نمیارم حقیقت برام مهمه البته حق میدم اگه کسی از شیکمش زده باشه ps3 خریده باشه بایدم مثل ناموس روش حساس باشه و دنبال وارونه کردن حقیقت باشه.حالا شماخوش باش خودت برای خودت لایک بزن تا تو همون توهمی که ساختی واسه خودت بهت خوش بگذره فکر کنی حرفت درسته.
و نکته خیلی خنده دار این هست که کسی که آدم رو به متشنج کردن و مجهول الهویه بودن متهم میکنه خودش یک دروغ گو و مجهول الهویه هست هست چون ادعا میکنه ده بار هر قسمت رو تموم کرده واقعا عجیب هست انکار واقعیت من نمیدونم واقعیت مگه چه چیز رو مشخص میکنه که بعضیها ازش فراری هستن و اینقدر میترسن.

47989518400632547469.jpg

25927967428767402387.jpg

25524774889149845872.jpg

29600927736088925483.jpg

96216405747923783399.jpg

86282314761226145484.jpg

47720021108591632354.jpg

91679641176072904795.jpg

44831429717444986769.jpg

57075751861547914029.jpg

17607682135908074967.jpg

آخرین ویرایش:
فردا زنگ بزنم رفیقام یه مینی بوس آدم جور کنم باید برم دعوا)xفروشنده بی شرف به من ps3 غلابی فروخته...دستگاه من نمیتونه از لحاظ گرافیکی با xbox one رقابت کنه

آخرین ویرایش:
اخر عاقبت خوشی تایپک نداره و قفل در اتاق انتظار هست به نظرم ولی فعلا خوب دووم اورده
تو این صفحات جز بحث های بیخود و تکراری و اب در هون کوبیدن های دو گروه فن ها ما چیزی ندیدیم .

فکر می کنم دیگه دُر افشانی کافی باشه، یه یک روزی مرخصی بدیم به این نمایشگاه ماشین ! قفل.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or